Споделете 117

• 8 481
  • 245
  •   1
Отговори
Споделяйте на воля....и наздраве.

# 1
  • Бу-у-урга-а-ас
Тъкмо се разписвах в старата, но пък тука се отказвам да го споделя.
Живи и здрави!

# 2
  • Варна
Марадона, ракия ли пиеш в 15.48?

Споделям планове за уикенд с повечко деца вкъщи. Да видим дали ще ми се получат  Simple Smile.

# 3
  • София

Споделям планове за уикенд с повечко деца вкъщи. Да видим дали ще ми се получат  Simple Smile.
Лека и безаварийна тогава.

# 4
Наздраве от обяд? Мислех, че повечето сте на работа.

# 5
Планирам мързелив уикенд. Доста поработих това лято.

# 6
Споделям, че си харесах нова рецепта от Готварския, даже ще ходя да търся подходящи съдове.

(Сопрано отиде ли си, да не ме емне ей ся,че сме обърнали Споделете на Готварски  newsm43)

# 7
Марадона, ракия ли пиеш в 15.48?

Ракия да. Само че шотландска.

Наздраве от обяд? Мислех, че повечето сте на работа.

В нашата компания, във всичките офиси по света, официално е разрешено на сейлсовете да пият през работно време. Наздраве.

# 8
  • На ръба..
Родителите на милото ще идват за събота,неделя в нас, знейки че няма място за спане.. Sad

# 9
Никаква работа не може да пречи на пиенето, не ставайте смешни.
И освен това, аз почивам цяло лято, за да не ми се налага да работя зимата.
Гледам, че Вълка го няма, та използвам намалението да ръся мъдрост, въпреки, че на етно не го докарвам. Мъка.
Тук съм, Лалюквотоидаетам, но знай, че храната ще те заведе при Дюкан, рано или късно.

# 10
Не знам тази година на кого ще си дам гласа /един глас имам, един давам/. Марадона е постоянен /ценно качество/, обаче не се кефим взаимно. Антонио ме кефи /ценно качество/, обаче е много непостоянен. Ако класацията касаеше живота ми, щеше да има трети.
Кой каза seltakis?

....А, Антонио е тук. Млъквам.

# 11
  • София
Споделям:
Единственото свободно пространство,което имахме пред блока в момента го застрояват.Тази сутрин  ги гледах с косачките за трева,даже им се радвах и си помислих,че са от общината SadНо не би,сега ми се затваря гледката от терасата

# 12
Родителите на милото ще идват за събота,неделя в нас, знейки че няма място за спане.. Sad

Това е много сериозен проблем и мисля, че трябва да пуснеш тема в ДиС. Ако искаш, мога да ти я напиша.

# 13

Тук съм, Лалюквотоидаетам, но знай, че храната ще те заведе при Дюкан, рано или късно.[/color][/b]
Хаха, Сопрано, ама не аз ям, нали знаеш, че храня един вегетариан като тебе.
Аз обичам да сътворявам кулинарни произведения и да гледам как се консумират на една хапка.Кеф ми е.
Но мразя последващите камари чинии повече от ДюкЯн. Споделих.

# 14
Споделям:
Единственото свободно пространство,което имахме пред блока в момента го застрояват.Тази сутрин  ги гледах с косачките за трева,даже им се радвах и си помислих,че са от общината SadНо не би,сега ми се затваря гледката от терасата

кофти само, че докато построят блока, ще заключат темата за това кво се вижда в съседети отсреща.

Общи условия

Активация на акаунт