Декември 103

• 15 436
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Мун, каква е тази депресия дето те е обзела? Не пращаш детето на заколение, а на ясла. Там им други деца, с които може да си играе ( да ги бие, да ги хапе )  Wink Учителките са що годе читави, все ще я изгледат някак. Не се шашкай толкова, нищо страшно няма. Ще поплаче сутрин, докато си там, ще ти обяснява докато я водиш, че я боли корем, крак, глава ... каквото се сети , но после забравят и си играят.
Споко само  Hug

# 271
  • Sofia
аз признаци на неспокойствие давам само на саме,т.е. пред детето не. За "болежките" по нататък ми е ясно,както и че колкото по голяма става толкова по трудно ще свикне,ама на мен си ми е криво и това си е.
Днес директорката ни показа групата й- запозна ни с едната й учителка и децата,показаха й играчките,спалнята,къде ще ядат и шкафчетата, тя дори не искаше да си тръгва,но както каза и директорката почти всички са така до като не се усетят след два три дни,че ги оставяш. От нещата дето ни изброи да носим,каза и малко пакетче кърпички за мене щото нито съм първата нито последната дето пуска по някоя сълза,а да и че не ни иска на 200м от оградата  Laughing явно има опит с други луди като мене  Sunglasses Мъж ми се избъзика,че ще ми купи камуфлажни дрехи и палатка  Rolling Eyes

# 272
  • Sofia
 Joy Мария е толкова контакно, сладко и лъчезарно дете, че съм сигурна, че няма да има никакви проблеми с адаптацията.
И още нещо, което доста грозно, но си е истина - като почерпиш учителките , като занесеш малко играчки и вече по по - различен се отнасят с детето ти.
Знам, че не трябва да е така и малко ме е срам, че го пиша точно аз, но това е болезнената истина в България  Naughty

# 273
  • Sofia
като почерпиш учителките , като занесеш малко играчки и вече по по - различен се отнасят с детето ти.
Знам, че не трябва да е така и малко ме е срам, че го пиша точно аз, но това е болезнената истина в България  Naughty
ами Шанталче не е грозно,а е просто факт! Още сутринта се пробвах,но директорката хем сме с връзки ме отряза,каза че си има родителска среща и тогава се събират пари за играчки и доп.аксесоари за децата. Горе огледах чинно всичко : имаше добри играчки и то доста разнообразни: кухни,мивки люлки с бебета ,големи пъзли и тнт, ама то и празно шише да има важното е как ще им го организират и заинтересуват вниманието. Аз за това много се изкефих на Мартина на Дайв,защото явно ги занимават с интересни неща.

# 274
здравейте и от нас,как сте,как са малките сладури Simple Smile

# 275
  • София
Привет на всички  Hug.
Айде и аз да си кажа мъката. За съжаление нямам право на избор като Ско дали да я дам на ясла или не  Crossing Arms.
От една седмица бабата на Ема отиде да гледа нейната свекърва - ужас просто. Нито знам кога ще си дойде, нито можем да знаем до кога ще го бъде бабето. Не искат да я местят тук в София, не зная защо, но и аз не искам Ема да расте около болно бабе. Та така ме сполетя участта за три дни да уредя Ема на ясла. И за още три да извадя необходимите документи - за район Надежда и бонус - бележка за платени данъци. Честито.
Директората Муни, за разлика от ваща намекна за разни финансови неща - не пряко, но не съм тъпа  ooooh!. Къде работите, ооо банков служител, взимате добра заплата. Идиот да си знаеш за какво става въпрос.
Лекарите и лабораториите ме направиха сама да си говоря  #2gunfire тичам нося акита, урина, всевъзможните им неща и винаги намират за какво да ме върнат. Но сега като стане Ема нося всичко и да се оправят. Видно е че няма глисти, не мога да чакам до утре сутринта,че да й взема пробата, пък  Crossing Arms.

Ето това много ме развесели  Joy Joy Joy

Шанталче много се замислих, какво да занеса сега на директорката - дайте идеи, както и на учителката на Ема, не че я познавам, нямам и на идея в коя група ще е и т.н.

Ох улях се тоя път.
Цвети как искам и аз сега да имам твоите тревоги - консултации, мерки и теглилки, само като се замисля какъв рев ще е  Cry.
Айде чао. Изнасям се да не досаждам повече.

# 276
Аз да се отчета, Митко е вече 4610гр. 55.5см. Много ми е добро детето и поплачка, ама не много, мъж бе  Grinning Сега хапва Wink

Но каката днес е ужасна, просто, прииска ми се да е на ясла  Crossing Arms Ходихме до кунята, до тук добре, на връщане минахме покрай метрото, еееей такъв рев да влезем вътре, после искаше да се качваме  Crazy Голямо реване беше. После пред поликлиниката кърмих Митко, след като каката изяде почти едно бурканче ядене, и аз хапнах дюнер (и тя намаза). Ейййй голямо реване, бута, дърпа количката, хваща ме за ръката да ходим на някъде, лудница. После ходихме до т-маркет, че не се издържа, щото имаше час до консултацията. Като чакахме пред кабинета, зор да влизаме. Просто днес беше ужасна и страшно много рева, и да я пусна на ясла, няма да реве толкова. Излях си мъката.

Нони, аз мислп догодина да пробвам Юлето точно в тази ясла, тъкмо ще кажеш как е. Дано Ема бързо свикне.

Мун, а твоята мома и аз мисля, че бързо ще свикне, май майка й ще страда повече, а?

# 277
Здравейте момичета,
Поздрав от нашият калпазански отбор Mr. Green

Ско, пък теб не съм те виждала цяла вечност...къде се подвизавахте цяло лято, а?  Hug
В къщи нямам пердета, навсякъде сме със щори и съм много доволна  Peace
Инка ще види ясла догодина, не за друго ми майка ми да си изкара някой и друг лев...нали сме по програмата за бабите. Иначе бих я пуснала - яслата ми е през пътя, пък и тя много обича да е сред деца...където види деца и тя тича към тях...дано така да е и в яслата де...
За сега, да чукам на дърво, сме здрави и добре. В неделя на 20.09.2009г. ще се кръщаваме в Клисурският манастир, после сме си резервирали две нощувки в един семеен хотел във Вършец и отиваме там...палим барбекюто и с цър-пър ще отпразнуваме събитието bowuu

Цвети, браво на Миташки...ей, мъж си е това е то Hug

# 278
  • Sofia
Мун, а твоята мома и аз мисля, че бързо ще свикне, май майка й ще страда повече, а?

Май - май натам отиват нещата.
В градината на Мони яслата се намира на такова място, че се чува отвън и много пъти съм се заслушвала - когато оставя Мони реве и докато стигна до отвън, вече не плаче, даже песни пее.

Шанталче много се замислих, какво да занеса сега на директорката - дайте идеи, както и на учителката на Ема, не че я познавам, нямам и на идея в коя група ще е и т.н.

Аз на директорката нищо не съм носила ( тя не ми гледа детето там  Mr. Green) На учителките пролетта подарихме някакви герданчета на "Сваровски" , които аз дори и не видях, защото на мъжа ми майка му ги беше купила, бонбонки, кафенца, сокчета ... такива разни. Няколко пъти носим консумативи - т.х. , белина, доместос, мокри кърпи ... каквото искат там. И за децата купувах играчки - една кухня, кофи, лопати, топки ... не кой знае какви, но се зарадваха госпожите.
За сега съм намислила да ги черпим една кафемашина по случай новата година  Wink и ги попитах дали може да занеса от играчките на Мони малко ... и така.

Иве, голямо момиче е станала твоЙта щерка  Heart Eyes Мойто си е бебе още ...

# 279
Мун...ние сме с теб утре. И моля те недей да ревеш, то на детето ще му е хубаво там.Тя е контактна така че...спокооо Peace
Щанталче, абе еклери не им ли занесохте Joy Joy Joyако имаше и такова  аз ще се кандидатирам за учителка на Мони Joy извадили са късмет тези учителки Laughing
Моето момче сле д5 дни ходене на ясла е със сопол до устата и сега една седмица в нас. Но то може и майка му да не е на работа скоро, щото шефовете се правят на разсеяни, така че...детито може да има късмет  Peace Петък ще разбера дали ще работя там където работих- гадове такива #Cussing out
Нони и Ема е контактна така че споко- момичетата са по така.А моя ревливец, вече си мисля като го водя на ясла и биберона да му вземам (с който само спи) пък дано помогнеее!
.

# 280
  • Sofia
Льооо, еклерите са само за свои хора  Wink Ма кога ли ще се видим  Whistling
Иначе биберона е неразделна част от багажа.

# 281
  • BABYLAND
Бре, колко много сте писали.  Mr. Green
   ИВЕ, имаш едно порастнало и сладко момиче, а БЕБЕТО на ШАНТАЛКАТА си го искам пък.  Crossing Arms Да не ми излиза с евтини номера-бебе е и не я даваме.  Naughty
  Мисля, мисля  newsm78....що да не организираме една вечерна среща? То е ясно че през деня трудно ще се съберем, но вечерно време е доста по-вероятно. Дадох ви домашно - помислете, после ще проверявам с червен химикал и ще пиша оценки.

# 282
добър вечер на всички по едно коктейлче от мен за порасналата ми  малка госпожица Simple Smile

на всички тръгващи на ясла сладурчета пожелавам  бързо да свикнат с новото място  Simple Smile
нас не ни взеха на ясла  тази година надявам се другата да успеем да се класираме Simple Smile

# 283
# 284
  • София
Ско, що разрева детето ти бе?  #Cussing out

Иве, голяма хубавица е твоята девойка. И с каква дълга косичка е. Heart Eyes

Ето ви домашно - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

Общи условия

Активация на акаунт