Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 719
  • 487
  •   1
Отговори
# 60
tanyatais - видях снимките ти, приличаш ми на мен като килограми от преди да отслабнеш и децата ни май са на една възраст, дано постигна твоя резултат. Много мотивиращи са снимките  Hug

ЗлаВещица - за мен един раиран потник ако може   Hug

mmmshushy80 - мерси за запиcването, много мило   bouquet

М5 - май имаш сменена линийка ако не се лъжа, честито!!!  Hug

ВИКИТО - дано постигна твоя резултат, завиждам ти за успеха    Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 04:43 от pikabu

# 61
Добро утро,
Най после се размърда кантарев.
Замина си и останалата част от плюса ,плюс още 400гр.Сега съм на П.ако като мина на ПЗ пас си върна всичко свалено през П сменям схемата.
За сега ще изчакам още малко.
Черпя всички с кафето на mimensita ,че аз не мога да сложа картинка  Embarassed

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 07:52 от Мимииии

# 62
Добро утро момичета,
в последните 2 дена бях затрупана с толкова работа, че нямах време да пиша. Накратко имаше голямо движение по кантара. В четвъртък показа "+" - 56.6, но днес за мое най голямо учудваме имам "-" и съм повече от доволна - 55.5. Ама как съм ги заковала само. Предполагам нещатат се размърдаха от тичане насам, натам. Ама аз не съм се спряла тия дни.
Сега само се притеснявам, като издърпам ПЗ дните с 1 напред да не объркам работата, обаче няма как.
Лек и ослабващ ден Hug.

# 63
 Добро утро прекрасни!
Днес е един от най-почитаните от мен празници!Нека Богородица закриля всички вас и вашите близки Praynig  bouquet

Мими и Мименситка Честит да ви е именния ден!Да сте здрави и щастливи  bouquet   bouquet Hug Hug

Сега видях,че имаме и други именички-Вещи  bouquet,Михи  bouquet и на вас здраве и щастие желая!

Честит имен ден и на всички други момичета с хубавото име МАРИЯ   bouquet

Днес правя 7 месеца с режима,но при мен още е 14-ти.След мъничко си лягам,а по-късно ще ви напиша отчет за моя режим Laughing

Желая вълшебен ден на всички  bouquet Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 08:09 от tqna

# 64
  • София :(
         Добро утро  Hug

За всички именици -
Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта Специално за нашата Вещи    Hug   И за mihi69    Hug  И за Мимииии    Hug
      За протокола моя милост е 82,600 - писна ми  Crossing Arms
          Желая ви слънчев, усмихнат и спокоен ден, много  Hug Hug Hug на всички.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 07:59 от mimensita

# 65
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте момичета и момчета
днес имам -200 и съм много щастлива,кантарчето показа 53,600 а аз влязох в 3-та 53,800, като се замисля само ....че в 3-та качих до 58 мале мале .
МОмомичета не се плашете от 3-та яжте си всичко по книга и няма да имате проблем,според мен нещата в 4-та се оправят и стабилизират.
   Аз в 3-та бях мн зле най-вече на гали ,но нали е гала и все се чувствах ограничена само 2 дена имах свобода и беше голямото ядене.
  Но в 4-та знам,че мога да ям всичко и не живея само за 2-та дена гала,знам че сега мога да стана и да изям 1 шоколад напълно съзнателно,но си казвам е ок никой не ме гони мога и по -късно ,мога и утре .Искам да кажа ,че психиката на отслабващото тяло е спокойна и не те припира дава,давай, 4е галата ще свърши.
Карам си протеиновия ден ,както съм казвала и преди само белтъци 10 бр. и понякога кисело мляко ,триците са ми закон.
 От когато влязох в 4-та не съм яла мн месо или риба,така ис прецених ,щом толкова месеци съм изкарала на него,свалила съм си захранила съм се мисля,че сега организма ми не иска месо Simple Smile)), Бях си вегетарианка,проядох месо и хоп пак съм си вегетарианка Simple Smile))))))))) Но много от навиците ми се промениха пия си 2-3 л вода ,не ям мазно исолено,и захар не ям .Слагам си прясно мляко като бучки в хладилника да имам з кафето пак само 0,1 %. Винаги ще искам да стана 50 кила,но се надявам да паднат от само себе си ,не искам да се връщам на режима,не че е тежък,но Дюки казва не повече от 2 пъти в живота ,а аз още не съм раждала,но ако ми се наложи пак.........знам че Дюкан е решението за мен.
Относно овесените трици казаха ми ,че във Вана имало някъде 1 килограм по 0,40 ст. но не мога да издиря ,мисля че 1.10 е множко за 200 гр.Като се замисля ,че цял живот трябва да ги ям.
 ЗА варненската среща на 29 се надявам да дойда, по удобно мисля ,че ще е да се направи в Алба, на центъра е лесно се обяснява и има къде да се паркира,но вие си знайте. Ще направя всичко възможно да дойда ,дано успея момичета Simple Smile)))
Честит празник на всички ВАрненки, днес ще има страхотна заря

Мими и Мименситка честит имен ден ,много минуси пожелавам
tqna миличка честит празник и на теб
*Carmen* бравос за минуса само това да се чува
tanyatais видях снимките ти много си сладка само така
ani_d можеш да използваш течния парафин всеки ден,но мисля че ще привикнеш към него и ще спре да ти действа,запека беше болната ми тема ,от опит знам,че има мн средства с който можеш да си помагаш и все режимни
mmmshushy80 ,nelsun ,Мимииии ,кали 08,Dorchester ,Гардения и всички ,който отслабват една гомямааааааааааааа  Hug Embarassed Hug Heart Eyes от мен
приятен съботен ден ,почивайте си повечко и се наслаждавайте на лятото

# 66
Честит Имен Ден на Всички именици!!! да сме живи и здрави и да сте все така страхотни!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и аз пък съм именничка, нищо, че само М-то съм сложила Simple Smile Embarassed
Пикабу- да, мръднах си линийката, ама май пак да я върна на 60, че така се огалих последните три дни.....  hahaha
вторник- един шоколадов бонбон
вчера още два плюс пица(малка тънка суха и гадна)- дотук добре- 2 пъти седмично по една гала Simple Smile
ама днес нали съм именничка си взех едно бонбонче, а то не е регламентирано....мисля малко да си дам почивка другата седмица от гали и въглехидрати...че иначе става страшно.
но открих че нямам нужда от тези храни- пицата беше гадна и едва ме засити...шоколадовите бонбони бяха супер, но....  Embarassed
не знам. хем ям само ПЗ+плод, а така понякога- 1-2 тая седмица 3 пъти си ядох  и други неща без д апреяждам или да се огалвам- просто да си опитам....
тиганите?! Rolling Eyes

# 67
Добро утро сладурки
mmmshushy80 - мерси за запиването, много мило Благодарение на теб днес съм - 1 кг newsm44 newsm44 newsm44
Честит  празник---  Успение на Пресвета Богородица---Нека всички бъдем целунати от светата майка. Нека всички именници да са живи и здрави . Hug Hug Hug
за   Вещи  -- Това протеинче е за вас момичета  наздраве
за Мимииии - Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
за mimensita

Благодаря на--Dobi_83 Hug Hughappysmile Hug Hugblumchen_fee Hug HugМимииии Hug :hug:Tumba_lumba Hug Hugdetelina mitkova Hug Hugdenicaaa Hug Hugскарлет 98 Hug Hug dj100 Hug Hugmimensita Hug HugБлагодаря ви момичета за милите думи .Без вас  тези 6 --месеца нямаше да минат толкова лесно и бързо .Обичам ви
mimensita---- Hug Hug Hugи на мен страшно много ми се иска да ти вида муцката надявам се, че ще е скоро.    

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 08:37 от mihi69

# 68
  • София
  bouquetЧестит имен ден на всички.,,Всяка жена е пожелавала да бъде Мария,всеки мъж е пожелавал да има Мария,,цитат
Момичета,какво е туй,,ескуиза,,-марка нещо ли? Embarassed
А теч.парафин дали го има в диет.маг.?
Аз като ми се дояде нещо дето не трябва, вземам една чаша вода и сядам да ви чета.Минава ми щенето и така до следващия път.

# 69
  • Варна
Добро утро, милички!

течен парафин в аптеките ще намериш
Екскуизата е обезмаслено сиренце, става за мазане, като крема сиренето е

Мимии, Мименситка, да сте ни живи и здрави!много здраве и късмет ви пожелавам!  ura  Party Time Hug Hug Hug

Вещи, да си жива и здрава, все така прекрасна! Hug newsm51

М5 честит ти имен ден и на теб, миличка!да си много здрава и усмихната!  bouquet Hug

Шушка, как си миличко днес? поотмина ли ти!гушвам те много, за да ти мине!пий течности повече, че ще се обезводниш много!

На всички именици, знайни и незнайни, да са живи и здрави!

Весел празник!

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 08:36 от Petenci-cvetenci

# 70
Добро утро момичета!
Честито  Успение на Пресвета Богородица и на всички именници!Красив празник за силни духове и тела! Peace
АДРЕНАЛИНКА,pikabu (аз започнах от 98 ,а сега съм 82 ,но имам още до същата цел като теб 65кг,а  малката е на 15 месеца-пусни ми снимки да сравня), mimensita и мар4елка -благодарности за комплиментите!Чувствам се като на розов облак като си прочета името:)!!
Лек и отслабващ ден на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 08:58 от tanyatais

# 71
  • Щастлива мама на 3 слънца
Честит Имен Ден на Всички именици!!! да сме живи и здрави и да сте все така страхотни!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и аз пък съм именничка, нищо, че само М-то съм сложила Simple Smile Embarassed
Пикабу- да, мръднах си линийката, ама май пак да я върна на 60, че така се огалих последните три дни.....  hahaha
вторник- един шоколадов бонбон
вчера още два плюс пица(малка тънка суха и гадна)- дотук добре- 2 пъти седмично по една гала Simple Smile
ама днес нали съм именничка си взех едно бонбонче, а то не е регламентирано....мисля малко да си дам почивка другата седмица от гали и въглехидрати...че иначе става страшно.
но открих че нямам нужда от тези храни- пицата беше гадна и едва ме засити...шоколадовите бонбони бяха супер, но....  Embarassed
не знам. хем ям само ПЗ+плод, а така понякога- 1-2 тая седмица 3 пъти си ядох  и други неща без д апреяждам или да се огалвам- просто да си опитам....
тиганите?! Rolling Eyes
мила мисля, че по-добре да си караш 3-та по план и да си знаеш кога са ти галите не е добре да смяташ 1 бонбон за 1 гала.Карай си нещата по план и няма да има проблем

# 72
Adrenalinka, аз от зор така ги смятам..някак не изпитвам нужда да си хапна първо, второ и трето нережимности, ама един бонбон може да ме изкуши- хем е забранен, хем е малък, хем ме кара да се чувствам, че мога, но не искам да ям сладки неща Simple Smile
лудница...от другата седмица ще опитам да съм по- треторежимна...

# 73
  • Пловдив
Честит празник момичета! Нека Богородица ни пази и бъдем винаги здрави и щастливи!

За всички адашки по едно цвете  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И за всички по едно:

# 74
  • София
Добро утро!

Честит имен ден на всички именячки!  newsm51  love001

Сън в лятна нощ, ми "Ескуиза"-та е нещо като сирене "Крема" и позволено и във втора, защото наистина е обезмаслено, но е въпрос на вкус ползването му - http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%D0%BF%D1%80%D0%BE … 0%BA%D1%82%D0%B8/ има и синя кутийка с 0,1% масленост - има го в почти всички големи вериги магазини
Парафиновото олио /течен парафин/ се купува от аптеката и служи за добавка на салати и не подлежи на топлинна обработка - пак въпрос на вкус е ползването му. Аз минах и през трите фази и сега съм в четвърта, но не съм го ползвала.

Отивам да заредя батериите на фотоапарата за срещата, Светле. Дано не се окажа сама насред "Дивака"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт