Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 721
  • 487
  •   1
Отговори
# 75
     Честит празник милички , живи и здрави и много щастливи ! За всички именници

В мен почти не останаха сокове , направо ще се разпадна ... скоро не ми се беше случвало това !  Sick  #Cussing out
Вече малко ми светна пред очите , но нощта беше кошмарна!  Tired

целувки на всички и честити минусчета  Hug Heart Eyes

Тяна , честита ти месечинка , радвам се че те познавам така красива и нежна  Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 11:23 от mmmshushy80

# 76
Честит празник на всички именници! Бъдете щастливи и усмихнати, Света Богородица да ви пази!

# 77
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Честит имен ден на Вещи,Мимии, Мименситка, М5 и  всички празнуващи!
Много любов, здраве и късмет!

mmmshushy80, благодаря ти, миличка за записа на първа. Толкова си мила и позитивна. Желая ти скорошно осъществяване на мечтата. Оздравявай бързо!

Пропуснах някалко рожденнички - Честит рожден ден на патерица. Винаги красиви и щастливи!

Приятни почивни дни!

# 78
Здравейте момичета HugЧестит празник на всички носещи името Мария.И аз днес съм щастлива-кг. 59.300 Grinning,но това се дължи най-вероятно на нервите,които потроших снощи #Cussing outТолкова се разочаровах от хора,които съм подкрепяла във взаимната ни работа и съм била плътно зад тях,а те ми забиха нож в гърба.Но поне разбрах доста неща,и втори път няма да се уловя на същата въдица като последната глупачка.Това е от мен засега

# 79
  • България
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Да носите святото си име още дълги години, изпълнени с щастие, здраве и любов. Целувки и  Hug Hug Hug Hug Hug за всички, носещи името Мария.
 newsm51 smile3525 newsm51

# 80
Добър ден и честит ни хубав празник днес  Hug
Честити месечинки на Танятаис и на Мехенцето     bouquet
Пепи1975 успешна 3-та ти пожелавам Simple Smile
Тумбичка,много си сладка да знаеш  Hug
Радвам се за всички минусчета, които имате  Heart Eyes
Аз сега ще отида на църквица да запаля една свещичка за хубавия празник днес  Hug

# 81
  • Бургас/Пз
ani_d можеш да използваш течния парафин всеки ден,но мисля че ще привикнеш към него и ще спре да ти действа,запека беше болната ми тема ,от опит знам,че има мн средства с който можеш да си помагаш и все режимни
mmmshushy80 ,nelsun ,Мимииии ,кали 08,Dorchester ,Гардения и всички ,който отслабват една гомямааааааааааааа  Hug Embarassed Hug Heart Eyes от мен
приятен съботен ден ,почивайте си повечко и се наслаждавайте на лятото [/b]

Адреналинка, Моля те , дай няколко идеи за такива храни!  Hug

Честит имен ден на всички , които празнуват днес!!! Денят е подходящ за тези, които могат да си направят гала! Макар че на мене Дюкан най-много ми харесва , затова че не те кара да гладуваш. Досега не вярвах че е възможно! Peace Hug

# 82
Честит имен ден на всички носещи името Мария, Марияна или Мира (Вещи, М5, Мимии, Мименситка, Мирка, Mira1919 и всички, които неволно пропускам)! Да сте живи и здрави, красиви и щастливи!  newsm51
Ако пък поздравявам някой, който всъщност няма имен ден - простете за грешката, но хубавите пожелания все пак си остават!  Peace
Честит рожден ден на една зачезнала дюканка, rien!  newsm59
Честита месечинка на tqna!   bouquet
Шушинко, да се оправяш бързо!  Hug

За всички -   remybussi  remybussi  remybussi !

# 83
  • Варна
Добро утро на всички, мацки!
Честит празник на всички именнички и на всички ВАРНЕНКИ  Hug Hug Hug  newsm51 newsm51 newsm51
Аз уж си карам трета (ПЗ+плод), ама нещо забравям да ям плод. Сещам се когато е късно вече за това (след 17ч. не ям въглехидрати). Така че си карам на ПЗ и протеинов понеделник и четвъртък.
Вчера ми беше много зле с болки ужасни в корема и гадене и цял ден не хапнах нищо. Вечерта ядох салата и пангасиус на фурна с дом.сос и корема отново ме скъса. Днес съм по-добре, но ме е стах да хапна още.
Шуши: Благодаря за записа на първа  Hug Hug Hug
Весел празник на всички още веднъж  newsm68 newsm68 newsm68 tongue tongue tongue newsm35 newsm35 newsm35

# 84
Честит празник на всички, които се казват Мария, Марияна, Мира!!!

виртуално ви черпя за имения ден на моята майка, която покрай мен - също започна да спазва режима!

# 85
Честит празник на всички именнички!
Благодаря на Боби 1973,че ме подкрепи както винаги и моля АДРЕНАЛИНКА да сподели как успя да увладее положението в 3-та, след като е имала повишение повече от 4кг newsm78

# 86
  • София
Мила Вещи!
Честит имен ден! Да си жива и здрава и внучки и правнучки да прославят името ти! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мименситка, Михи, Мимиии, М5 и  всички с прекрасното име Мария! Честито и на вас! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Нелсънче! Няма да си сама! И камъни да падат от небето, идвам да ти видя тена!

# 87
  • Щастлива мама на 3 слънца
Честит празник на всички именнички!
Благодаря на Боби 1973,че ме подкрепи както винаги и моля АДРЕНАЛИНКА да сподели как успя да увладее положението в 3-та, след като е имала повишение повече от 4кг newsm78
еми как и аз не знам вече...........в трета като почнаха да скачат тия килограми малееее ,на гала бях като обезумяла,джобове,шоколади,баници и да не продължавам едно след друго.Мисля ,че като влязох в 4-та се успокоиха нещата,просто нямаше някаква бариета нямаше ограничения и отсамосебе си като че ли изгубих интерес Simple Smile)
НО пак казвам 3-та да се спазва както си пише това е мн важно, мисля че е нормално в 3-та да качим 1-2-3 килограма,дали е от солта или нещо друго не знам,но нека не се ограничава нищо там.Въпреки огромните ми гали никога не съм правила повече от 2 Simple Smile
т.е. пак си спазвах правилото за 2 гали (дни).ДА си призная исках да съм 55 отначало и си реших да сваля 2 под тях за всеки случай,Дюкан пише че не е правилно така,но......... и така качих си ги тия килограми в 3та ,ама като се видях 53 си ги искам пак тях мн странно  и плюс 2 се чувствам като балон , ,калкулатора ми показва 58,но според мен моми4е 25г,без да е раждало 163 високо е нормално 50 килограма.ИМая и манията при мен ,за която говорим че съм много дебела Simple Smile)))боря си се с нея пък да видим,но си мечтая за 50 ,ще видим
надявам се съм помогнала на някой Simple Smile)))))))))))))))00
честит празник на всички именички ,мн щастие им желая

# 88
Здравейте мили дюканки  Wink
Честити празници на всички, които имат поводи - рождени дни, именни дни и други!         bouquet

Аз изкарах 3,5 месеца трета фаза, за щастие успешни и все още поддържам постигнатото, дори съм с 1кг по- малко, отколкото започнах трета фаза, което вече съм споделяла. Остава ми още 1 месец до заветната четвърта фаза. Все повече се вълнувам от нея. Твърде малко се пише за нея и е разбираемо, а всеки я тълкува различно и според себе си - това 'нормално' хранене се оказа повече от разтегливо понятие.
Имам молба, към малкото ни четвъртофазнички, които успяват да поддържат постигнатото!  Praynig Моля, споделете повече за храненето си!  Praynig
Боби1973 е писала доста и с нейното положение съм наясно. Адреналинка напоследък споделя обстойно, но с нея не съм много наясно - казва, че яде доста и всичко, което и се яде - споменава мед, шоколади, а после казва, че захар не яде  Thinking  П четвъртък - 20 белтъка и трици - аз бих умряла от глад, няма да изкарам и един четвъртък така, ще се увълча и ще се нахвърля на каквото не трябва....
На мен - 2 гали седмично са ми малко! Живея от сряда до неделя и от неделя до сряда. Месо вече изобщо не ми се яде, само хляб, хлебни и сладкиши всякакви ми се ядът.... Ако ще трябва в четвърта (цял живот) да си позволявам бял хляб, баница, макарони, пица и десерти 2 пъти седмично - няма да го бъде!
Моля, не многото хора, които все пак знам, че ги има, които успешно задържат постигнатия резултат в четвърта фаза - споделете в детайли, как протича храненето ви, колко често си позволявате чисто въглехидратни храни?
Благодаря за вниманието!  Grinning

# 89
  • Щастлива мама на 3 слънца
[храненето си!  Praynig
Боби1973 е писала доста и с нейното положение съм наясно. Адреналинка напоследък споделя обстойно, но с нея не съм много наясно - казва, че яде доста и всичко, което и се яде - споменава мед, шоколади, а после казва, че захар не яде  Thinking  П четвъртък - 20 белтъка и трици - аз бих умряла от глад, няма да изкарам и един четвъртък така, ще се увълча и ще се нахвърля на каквото не трябва....
мила здравей мисля ,че протеиновия четвъртък трябва да е максималко изчистен от всичко, белтъците според мен са си чисти и затова предпочитам цял ден да си ги хапвам ем ме насищат ем имам винаги по 1 килограм - ,относно сладко отвреме на време хапвам,но толкова съм отвикнала вече,че не ме влече толкова,ям страшно много плодове .
Не е страшна 4-та фаза мисля ,че мн внимателно трябва да се кара п деня,все пак от 1 ден не се умира нали така, без това мога да ям всичко през другите дни така ,че п дните са ми ясни и ме мрънкам.Другата причина е ,че не искам да ям месо,колкото е трябвало съм си яла без проблем.НО аз сама са себе си избрах само чисти протеини да приемам в п деня .
успех ти желая

Общи условия

Активация на акаунт