времето да се разпиша аз:
Ади , здрава , весела бъди
и изпълнена с мечти!
а бузанчото засмян
ще е батко най - разбран.
за това не се чуди,
а по въпроса работи!
Стига толкоз , че се знае
Ицко иска да играе.
айде КЪШ вече на вирусите 
а предното се влачих почти постоянно със обриви 

С бабата на Стела(майка ми
)не можем да се разберем за възпитанието на детето.Когато аз гледам малката много ме слуша,държи се добре,не се тръшка,внимателна е с околните деца,дава си играчките най- щедро и е доста вежлива.Защото знае,че в противен случай ставам строга,смръщвам вежди,карам се и не и обръщам внимание като плаче.Тези методи ми вършеха чудесна работа досега.Когато сутрин я остаявяме при баба и,тя отначало пищеше,и майка и угажда всичко,купува и всичко,позволява и всичко това,което аз забранявам
и ако нещо не ни е угодила на секундата Стела започва да пищи и веднага и се дава каквото пожелае.Абе с 2 думи баба си я прави луда,но на нея и харесва да угажда на внучето и не осъзнава,че по този начин се усложняват нещата.

. Пртодължавайте моля
!

, а и от други дочувам , че и при тях е същия филм. По принцип четох някъде , че децата преди и след боледуване могат да изпадат в такива състояния също при които трябва да проявяваме търпение
. А що се отнася до яденето - ако не иска , не я насилвай . Те мъничките слушат много повече нуждите на тялото си отколкото ние. А може и я гърло , я уше да започва да го боли детенце. Аз по това разбирам , че нещо не му е както трябва на Дани
. Но основното е , че винаги когато се съберат 3 поколения има търкания на тази тема 

Бъди обичана и щастлива и много много здраве желая на теб и близките ти хора 
А Симо е голям сладур русокосков,а каката е бонбон 

аз сигурно пак не се изразих добре..на сила не я храня,а се опитвах да я прилъжа,я с реклами,я с нещо друго...тя не е боледувала скоро,прегледах и ушите,гърлото,няма нови ухапвания от комари,никави признаци на неразположение
Та си мисля или ще вади кучешки зъб трудно,или е голяма и се учи на магарии 

, мен ме чака работа 

.За снимките -нямам думи ,всички февруарчета са повече от прекрасни.Искам да ви споделя нещо което ми попадна днес.Поне за мен е много поучително.
моето бабче също е Мария -нека ми е жива и здрава!