Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 048
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Пепе, засега ще си идваме по Коледа за 2 седмици - дано този път успеем да се видим, че на мен всички прибирания са ми ... малко екстремно преживяване, от което 18 часа в денонощието тичаме по задачки. Засега само общнските и данъчните администрации могат да се похвалят, че са ме видяли като хората  Mr. Green
П.С. БГ номера си е в мен - така че имаш абсолютно актуални мои координати  Hug Марти кой знае колко е порастнал оттогава....   

# 196
  • Тук и там
Eх, Славундер - мисля, че няма мартенка на която да не липсват твоите свежи постове  Peace
Как сте, как я карате ? Пробвай да пишеш по-честичко, и без това редиците оредяват  Rolling Eyes
Олимпия - много сладко клипче си ни пуснала  Party
И като сте заговорили за имуностимуланти... В събота бях на женска сбирка с колежки и децата им, /които не бях виждала от ехеее  ooooh!/ на която усилено се разискваха продуктите на Аквасорс. Сега съм се заровила да чета в БгМама за тях, доста доволни има. Но ще ми е интересно да прочета и мнение на мартенка, която е имала допир с тях - да си каже и тя гледната точка Wink
КикиНики - наистина големи красоти сте видяли в Костенец  Peace То е природа, то е чудо  Peace Със сигурност сте си изкарали чудесно, а вие с Бела бързичко да се оправяте  Hug

# 197
Добро утро,тук цяла нощ валя и сега продължава,направо е като зима-мрачно и студено  Crossing Arms
Славундер,много се радвам,че писа,Теди много е пораснала  Heart Eyes Пиши,по-честичко когато можеш,че ни липсваш  Hug
Пепе,представям си колко готино е било с толкова  много майки и деца  Sunglasses
Кикиники,дано Бела не се разболее и да се притесняваш напразно,а на теб-скорошно оздравяване  Hug
Снимките ви са много готини  Sunglasses,а Бела каква сладка блондинка е  Heart Eyes
 Не ми се стои вкъщи,баси ,много е депресиращо така  Sad

# 198
Олимпия, пусни някоя снимка, де!
Марги, пускам от 2 ни дни на Боровец - http://www.facebook.com/album.php?id=1317865996&aid=35646  Отключвам ги да ги видиш и после врътвам катинара  Wink Ако си направиш регистрация във Фейсбук, там ще можеш да виждаш нови снимки - само приятели в списъка ми ги виждат  Peace Търси ме там като Olympia Pappas  Hug
Иначе имам стотици от това лято, но искат сортиране и подреждане, а аз все нещо друго правя докато съм в нета (гладя, готвя, занимавам малките, че ме ревнуват от компа  Laughing) и нямам кога да ги кача.
Сега "бъркат манджи"  Joy - от Джъмбо им бях взела сервиз с чинийки, прибори и много плодове и зеленчуци от пластмаса - носят ми един през друг тенджерки и лъжици, да опитвам гозбите  Joy Бебката даже с едно черпаче ходи насам-натам и прави "ммммм - ааааххх" (вкусно!)  Joy
Сега ще им направя сладолед във фунийки - и после ще мия масата, под масата и около масата (а снощи и пердета прах, че се виждаха съставките на 2вида сладолед), а след това и малките муцунки  Heart Eyes  Heart Eyes Моите деца са малки свинчета  Embarassed Културното хранене без цапане е все още непостижимо...

# 199
ееее Олимпия много бързо врътна катинара не можах да ги видя вси4ките.... Mr. Green

# 200
  • София, Борово
Привет, прекрасни дами! Hug
Олимпиа, във фейсбук има опция да можеш да споделяш фотоалбуми и с хора, които нямат регистрация. Аз като слагам снимки и отдолу ми излиза един линк, който  е именно за това.
Оле и благодаря за пожеланията  bouquet
КикиНики, възхитена съм! Прекрасни сте всички и всичко, което си снимала. Има няколко снимки, които сами много милички.. много ме разчувстваха.  Hug А Виктор като го питам къде е Бела и ми носи списанието 9 месеца Simple Smile
Славундер, здрасти бе жена! Радвам се да те видя теб и прекрасната ти дъщеря Hug
pepe_80, имам проблеми с плацентата, все още дори никой не иска да ми прави секциото, но док. ме успокоява, че ще намери екип. Сложна операция ме чака и гледам да не мисля за това.
Да ви споделя че купих дъждобран и гумени ботуши на Виктор - голям кеф е сега, защото изобщо не го пазя от локвите, а той джапа в тях и се радва.
Вчера г заведох да играе и в един клуб и просто го оставих да видя дали ще му направи впечатление. Детето така се беше заиграло с една кака, че 1 час не ме потърси, по едно време ме мерна през стъклото, каза "ееее" и ми помаха  и това беше.  Laughing
Май ще му хареса в детска ясла.
Хубав ден на всички Two Hearts

# 201
  • Тук и там
Здравейте и от нас   bouquet
Хайде дружина, нападайте  Mr. Green

И при нас нищо ново, но аз да се мерна  Crazy
Вчера успяхме да направим една бърза разходка, преди да завали - голям студ беше  Crossing Arms И като се сетя, че идва зима... Преди много обичах зимата, но явно с годинките вкусовете се менят  Laughing
Дианче, и за на морето установих, че щом има деца Галя не ме търси, което си е много добре  Peace Но е опасно човече ей - значи в къщи не ме оставя да се отделим на 5 метра една от друга, а щом излезем в парка така хуква, че съм единствената майка тичаща самостоятелно или с количка след детето си  ooooh!
Това засега от нас - да изкараме и днес с лошото време и от утре с бодро подтичване навън  Mr. Green

# 202
ееее Олимпия много бързо врътна катинара не можах да ги видя вси4ките.... Mr. Green
Ами, нищо не съм правила  Thinking Може би още вчера не съм го направила както трябва....
Ще опитам пак  Peace
http://www.facebook.com/album.php?aid=35646&id=1317865996&l=ca6285f758
http://www.facebook.com/album.php?aid=26673&id=1317865996&l=0a7cdca587
КикиНики  Hug, поздрав и от мен за сладкото ви семейство   bouquet

# 203
Олимпия, аз докато се усетя, че има снимки ти вече беше сложила катинара. Ради поне е видяла някои, а аз като съм бавна-плавна...
Ники, много са ви хубави снимките и Бела е прекрасна, но теб те видях само на едно място. Надявам се ти да си по-добре, а на Бела да й се е разминало и да е здрава. И ние си взехме преди 5-6 списанието с Бела на корицата, за да ми сложи автограф. Обаче не мога да го измъкна от Дея. Не знам дали я позна, което ми се струва много малко вероятно, или я хареса, но няколко дни си носи списанието навсякъде със себе си, даже го вози в бебешка количка. Гледа Бела, даже от време на време нещо й приказва. До сега не е проявявала такъв интерес към снимка или друго бебе, за това се опитвам да намеря обяснение на тази симпатия точно към това списание.
Диди, къде планираш да раждаш? Пак ли в Тина Киркова? При същия лекар ли? Не се ли замисляш за МД? Ти беше споменала, че имаш проблем с плацентата пободен на Поли, но в по-лека степен. Какво всъщност е положението? Съжалявам, че нахалствам с толкова въпроси, но ти ни щадиш и не се оплакваш, ама аз взех да се притеснявам.

Вчера бяхме на лекар, в петък също, миналия петък също и предишната седмица пак. Вече ме е срам като се появя при педиатърката, но хубавото е, че след обстоен преглед, педи каза, че Дея е добре.

П.П. Олимпия писали сме заедно, само дето моя интернет изчезна, та писах наново.

# 204
Олимпия,  Hug Разгледах снимките, много сте сладки цялото семейство. Коко го познах, но Джорджи съм я виждала само като новородено бебе и ако не беше до батко си, нямаше как да разбера, че е тя. Хубаво ли си изкарахте в Боровец? Все още ли е добър хотел "Рила"? Много ли е скъпо в заведенията? Питам, защото ми се ще да отидем. Предполагам обаче, че ще трябва да си приготвя солидна сума. Ако заведенията надуват цените като в Банско, не ни мърдат по 60-65 лв. на всяко сядане за хапване.

# 205
 Марги, не си ме видяла много много,щото хич не се харесах и не ги пуснах:) Май пак трябва да се сложа на диета. А и аз основно снимах, понеже нали не бях много добре и не исках аз да гуша Бела, уж да не я заразя. Тя е с хрема, ама вчера беше по-зле, по- миналата нощ много плака. Сега ми се вижда по-добре, а и нощта мина сравнително спокойно. Иначе е в добро настроение, преоткри шезлонга и сега не иска да се отделя от него, ту ме кара аз да е люлея, ту тя люлее каквото намери да сложи вътре- последно люшкаше една книжка:) Аз май също съм по-добре. Вчера с Бела се лекувахме с клеева тинктура, а аз си направих и инхалации с лайка и май ефекта беше много добър.

Олимпия, аз отдавна разгледах всичко,което си пуснала във фейса, много сте ми хубави всичките:)) Много ви се радвам, особено на Джорджи, милинката като си помисля през какво чудо мина Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
  • София, Борово
Марги, моята плацента е превия маргинале перкрата. Врастнала е в старото секцио и пак има риск за махане на матката, но мен това много не ме притеснява..  Док. се притесняваше да не врастне и в цервикса, но след едномесечни силни болки дори се е изместила с 2 мм от цервикса.
За сега съм насочена към ТК, но този път ще е друг лекар - за сега е Ташков пък ще видим..
В МД как е положението?
КикиНики, за хрема аз давам Бактрубан. Води се локален АБ, но знам, че е много добро средство. Правя капки и от цитросепт, както и капките Олинт за бебета много помагат Peace Желая ви бързо да се оправяте.
А ти не мисли за диети, имаш завидна външност Hug
Иве, прекрасна закуска си спретнала  bouquet Ами явно е, че на децата им е интересно с деца. Виктор особено много обича каките Wink

# 207
Диди, въобще не предполагах какво точно преживяваш. Ако правилно разбирам, щом плацентата се е изместила от цервикса /това е шийката, нали?/, значи все пак е по-малкото зло и има нещо положително в цялата ситуация. А за силните болки просто нямам думи. Как успяваш да съвместиш трудна бременност и гледане на Вики? Сигурно никак не ти е леко, но шапка ти свалям, че се справяш. Браво, Виктор е щастливец, че има такава силна майка!
По отношение на МД нямам никаква конкретна информация, но те питах дали си обмислила този вариант, защото там постъпват най-тежките случаи от цяла България, съответно имат най-голям опит със спешни и извънредни ситуации. Друг е въпросът кой лекар е добър и дали ще се съгласи да те поеме.
За д-р Ташков /и за бащата, и за сина/, съм чувала само хубави неща, всички казват, че са големи специалисти, така че вероятно в Тина Киркова този лекар е най-добрият вариант.
Иначе, за нежеланието на гинеколозите да се заемат със секциото ти, ти съчувствам и те разбирам. Стигнах до извода, че масово лекарите се опитват да се измъкнат от всички случаи, които са дори и малко по-различни от стандартното раждане или секцио, което протича без проблеми. Когато бях бременна с Дея, се бях отчаяла, че няма да има при кого да родя, защото никой не ме искаше, заради това, че съм дебела. Исках да имам предварителна уговорка с лекар, за да съм поне малко по-спокойна, но категорично отказаха да се ангажират с мен в Токуда, при Мазнейкова, във ІІ градска, дори и в МД. Лекарят, при който ме разпределиха при постъпването ми в МД, почти напсува гадния си късмет да му се паднах за пациентка. Когато го помолих, отказа да води раждането ми, но после завеждащият отделението му нареди и така се сдобих с лекар. И всичко това защото съм с наднормено тегло, а не мога да си представя ако има и друг проблем. Не че това, че съм дебела е малко, но все пак, би хората с проблеми, което затрудняват раждането и водят до рискове трябва да получават адекватна медицинска помощ, а не да ги прехвърлят насам-натам като горещ картоф. Един лекар, вече не си спомням кой, ми каза направо, че съм таралеж в гащите на всеки гинеколог.
Надявам се, че ти ще попаднеш на най-добрия възможен лекар, който ще съумее да събере екип от най-добрите специалисти и че ще бъдеш в най-опитните ръце.
И вече недей да си мълчиш за проблемите, а споделяй, може би ще успеем да помогнем със информация, със съвет или дори само със стиснати палци. Нали сме един отбор вече цели 2 години, за да сме заедно, да споделяме, да си помагаме. Прегръщам те силно!

# 208
Хубаво ли си изкарахте в Боровец? Все още ли е добър хотел "Рила"? Много ли е скъпо в заведенията? Питам, защото ми се ще да отидем.
Марги  Hug, мисля, че не е много скъпо храненето навън. В хотела взехме студио - голяма стая с кухненски бокс, голяма спалня и двуетажно легло. Излезе ни 100лв. Включва и закуска в хотела - шведска маса (мммм, любимото ми, тъпча се до откат с ядене и после кексове и плодове  Embarassed), басейн с джакузи и май фитнес (кой ти спортува, братче  Mr. Green) Хапвахме в заведението пред хотела, в началото на пистата - всичко беше много вкусно и прясно  Peace
Дано си прекарате и вие добре, но си вземете якета и обувки - планина е все пак и времето се променя за минути...
Сега ми се вижда по-добре, а и нощта мина сравнително спокойно. Иначе е в добро настроение, преоткри шезлонга и сега не иска да се отделя от него, ту ме кара аз да е люлея, ту тя люлее каквото намери да сложи вътре- последно люшкаше една книжка:) Аз май също съм по-добре. Вчера с Бела се лекувахме с клеева тинктура, а аз си направих и инхалации с лайка и май ефекта беше много добър.

Да се оправяте по-бързо, гушки от нас  Hug А за външния ти вид - сигурно се шегуваш!!! А и честно казано, никога не съм се заглеждала в тялото ти, даже и на живо (ех, колко км навъртяхме в тоз Заимов, липсва ми!) - ами то с тия блеснали очи и заразителна усмивкаааааааа - как да гледам друго!!!

Марги, моята плацента е превия маргинале перкрата. Врастнала е в старото секцио и пак има риск за махане на матката, но мен това много не ме притеснява..  Док. се притесняваше да не врастне и в цервикса, но след едномесечни силни болки дори се е изместила с 2 мм от цервикса.
За сега съм насочена към ТК, но този път ще е друг лекар - за сега е Ташков пък ще видим..
Диди, вярно много ни спестяваш - аз сега много се притесних за теб! Може би трябва поне консултация с чуждестранни доктори да направиш- замисляла ли си се за болницата, в която е Поли в момента?
За Ташкови - син и баща - само хубави неща и благодарности от мен - раждах при тях Коки и Джиа, много съм доволна  Peace

# 209
ООО, Диди, Олимпия, мерси, мерси Embarassed Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт