Портрет на любовницаТА...

• 8 078
  • 135
  •   1
Отговори
# 60

но как би изглеждала евентуалната гадина? Thinking

Е как? Безскрупулна кучка, мома, дето никой не я е пожелал за съпруга, защото е известна с лекото си поведение...дааа, такава е гадината. Още не е раждала, а има стрии, целулит и висящи цици. Чудовище с една дума!

# 61
Хммм... аз мога да направя събирателен образ, на базата на личния ми сблъсък с такива същества..
  Или кльощава и отпусната едновременно или дебела безформена и със стрии ( а не стройна и секси като мен  Joy  )
Изрусена до бяло, тъпа и комплексирана, с остри черти и тънки злобни устнички.  Със сигурност по всички показатели ще е много по-зле от мен.. Ама в пъти направо.. та въобще няма да страдам ако моят се хване с такава.. Само той може да съжалява какво е изпуснал и в какво се е набутал.
.........  само хленчеща, да го изнервя, абсолютно невзрачен и скучен секс, че като му мине мерака от факта, че прави нещо забранено и с някоя нова, да му се иска да си бие главата в стената заради глупостта си, че ме е изпуснал.
Въобще една грозна, скучна и тъпа женица, така я виждам аз...    Crazy

# 62
  • София
 Хе- хе, ако любовницата е грозна, тъпа и тн и мъжът я е предпочел, това говори много зле за жена му.

# 63
Хе- хе, ако любовницата е грозна, тъпа и тн и мъжът я е предпочел, това говори много зле за жена му.
Не, говори за твърде ниското му самочувствие и нуждата от спешна помощ за повдигането му. И невинаги е жена му в основата. Имам примери, ама не ми се споделят.

# 64
Не, говори за твърде ниското му самочувствие и нуждата от спешна помощ за повдигането му. И невинаги е жена му в основата. Имам примери, ама не ми се споделят.
ами да, може просто да е на зор човекът.  Joy

# 65
Именно, Пепи. Понякога мъжете имат прекрасни жени до себе си, но.,...предпочитат добавката да е някакси....по-семпла. Непретенциозна.И така.

# 66
Именно, Пепи. Понякога мъжете имат прекрасни жени до себе си, но.,...предпочитат добавката да е някакси....по-семпла. Непретенциозна.И така.
ми то и мене ме натоварват претенциозни жени, честно  Naughty на това шибанярско време кой е луд да се товари, като може да се разтоварва  Laughing

# 67
  • София
 Това означава, че претенциозните жени не са прекрасни за мъжете, а само за ССФ.

# 68
Е, как?! Прави секс, само с мъжа си и само от него изпитва оргазъм... всеки път.

# 69
Не става въпрос за претенциозни и непретенциозни, а за готини, свестни, умни и т.н. ССФ от една страна, и от друга - едни меркантилни женици, които са били използвани в момент на слабост.. Само можем да ги съжаляваме - поне аз така бих гледала на ситуацията. Че и него бих  го съжалила, че се е прецакал...  Crazy

# 70
Е хайде, любовниците били грозни, стига сте ги плюли наляво надясно, ако мъжете ви са решили да изневеряват нищо не може да ги спре. И не може да се говори за тях, че са меркантилни. Съвсем не са използвани в момент на слабост, защото ако някой мъж си хване любовница не е само за един път. А някои съпруги са доста мрънкащи, което много изнервя, била съм свидетел , направо жалка история, аз ако имам такава жена вечно недоволна и мърмореща, ако ще да прилича на Адриана Лима,  ще си хвана любовница

# 71
Аз познавам един който изтормози жена си. Тя беше писана красавица и домакиня, а той известен хаймана. Женкар, алкохолик, в къщи се не завърташе, а ако се прибере, то за да я тормози и посяга.

Замота му главата на тоя човек една любовница. Грозничка и дебелатичка. Но невероятно лъчезарна. Може би беше лъчезарна защото го обичаше. И се промени този хаймана до неузнаваемост. Разведе се с красавицата, заживя си с дебеличката и я гледа в очите като вярно куче. Забрави за компании алкохол и жени, построи и голяма къща и хората не можеха да им се нагледат колко се обичат.

Та така мили мои, не е важно колко е грозна, важно е колко я обича. Peace

# 72
Аз познавам един който изтормози жена си. Тя беше писана красавица и домакиня, а той известен хаймана. Женкар, алкохолик, в къщи се не завърташе, а ако се прибере, то за да я тормози и посяга.

Замота му главата на тоя човек една любовница. Грозничка и дебелатичка. Но невероятно лъчезарна. Може би беше лъчезарна защото го обичаше. И се промени този хаймана до неузнаваемост. Разведе се с красавицата, заживя си с дебеличката и я гледа в очите като вярно куче. Забрави за компании алкохол и жени, построи и голяма къща и хората не можеха да им се нагледат колко се обичат.

поне тук сме на едно мнение.жената е красива когато се 4увства оби4ана

# 73
  • В сбъднатите си мечти

Peace

# 74
То е ясно, че тя е по- дебела, по- грозна, по- лоша от ССФ,...

о, разбира се, че не.
точно обратното - 'моята' е по-добра от мен във всички отношения.  по-красива, умна, млада, по-сексуална и т.н...
владее си нервите по-добре,  чете поезия докато готви и т.н .. тя е един невъзможно перфектен образ.

Общи условия

Активация на акаунт