Портрет на любовницаТА...

• 8 082
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
Сетих се и за още един известен на всички пример с грозна любовница. Красавицата Даяна, лека и пръст и грозната Камила. Даяна никога не е печелила актив в сърцето на Чарлз пред Камила. Независимо от красотата и, положение, деца и прочее...

# 76
Грозна, ниска, дебела, стара, или красива,висока, слаба, млада съпруга/либовница --> важно е как е чувства мъжъT до нея, когато е с нея и как тя го кара да се чувства. Това важи и жените и техните мъже/любовници разбира се (i.e. жената може да не е красива, млада, преуспяла, но да кара мъжа дo нея да се чувства млад, красив, преуспял).  Peace

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 19:34 от bz

# 77
Абсолютно всяка жена може да завърти главата на някой мъж, ако поиска. Хич не е необходимо да е Клаудия Шифър примерно.

# 78
Темата беше заложена като хумористична. А иначе е ясно, че свят широк и предпочитания най-различни.

# 79
Аз възприемам темата по по-различен начин. Нека Руска да каже, но все ми се струва, че е със закачлив, петъчен характер, каквито са и темите за ССФ  newsm78
Е, естествено.
...а и като гледам, повечето са разбрали смисъла й Wink Grinning

# 80
  • Galaxy 13197853088
Абсолютно всяка жена може да завърти главата на някой мъж, ако поиска. Хич не е необходимо да е Клаудия Шифър примерно.

глупости.

# 81

глупости.
E, може да се окаже, че е нужно да минеш през Пълна промяна + лоботомия, но все пак е важен крайния резултат, нали  Mr. Green

# 82
Темата беше заложена като хумористична. А иначе е ясно, че свят широк и предпочитания най-различни.

госпожи, няма нищо хумористично в една болезнено натуралистична, реалистична, а явно и изживявана тема! всяка от вас може в един момент да се превърне в средностатистическа любовница. понякога любовницата е по-известна като жената до един мъж, отколкото съпругата. да не говорим колко много бракове се сключват само за пред обществото, включително и този с набедената за красавица принцеса Даяна.

# 83
Сетих се и за още един известен на всички пример с грозна любовница. Красавицата Даяна, лека и пръст и грозната Камила. Даяна никога не е печелила актив в сърцето на Чарлз пред Камила. Независимо от красотата и, положение, деца и прочее...

Защо всички пишат, че Даяна е била красавица? Според мен и хубава жена е малко силно. Камила не е по-грозна от нея.

# 84
Пепи, не си права!
ССФ не прави такива неща Outta Joint Grinning

# 85
Офф топик-голям-РУСКЕ, НАИСТИНА ли не пушиш???? Shocked
Още утре си поканена у дома на торта и сокче.  bouquet

# 86
А какво е ССФ - наистина ми е интересно и незнам, още не съм запозната със съкращенията във форума...

# 87
Офф топик-голям-РУСКЕ, НАИСТИНА ли не пушиш???? Shocked
Още утре си поканена у дома на торта и сокче.  bouquet
(офф топик на офф топика на L'allumeuse..... )
Да, не пуша, ама и торти не ям Crossing Arms
Пържола на тиган с червено вино? Flutter

п.п.. а МиУото ти в къщи ли ще си е? Twisted Evil Joy

А какво е ССФ - наистина ми е интересно и незнам, още не съм запозната със съкращенията във форума...
Пуснах линк още на първа страница Crossing Arms

# 88
  • тук-там
"Нашата" ме дразни само с това, че харчи парите на мъжът ми. Иначе..... с к,во друго - то жива да я оплачеш, ама кат са се харесали... викам му - поне намери някоя хубава и ЕнтЕлигентна, да не ме излагаш пред хората..., че току виж някой по-непознат си помисли, че това е жена му, и има да се чуди на кой са се метнали дяцата тоолкова убави Mr. Green

СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКА ФОРУМКА - демек - ние, върни се една-две  страници по-назад и ще ти се изЯсни съвсем-имаше линк някъде

# 89
аааааааааа мерси наистина, линка не съм го видяла, извинявай  Hug

СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКА ФОРУМКА - демек - ние, върни се една-две  страници по-назад и ще ти се изЯсни съвсем-имаше линк някъде

Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт