Портрет на любовницаТА...

• 8 084
  • 135
  •   1
Отговори
# 45
Сигурно ще е по-хубава и млада от мене, знам ли?И може би по-малко ще говори?
Наистина не мога да си представя какъв тип жена би харесал моичкият, имайки предвид себе си?

Рускееее-помагай, ма, ти си ме виждала? Whistling (ама сега не съм с червена коса и с 4-5 кг по-малко съм)

Може би висока, защото аз съм около 162, а той гони 2 метра? newsm78

# 46
евентуалната любовница мъжа на ССФ /понеже мъжът на ССФ по принцип не е възможно да има такава/ е жена с амбиции също да стане ССФ

# 47
Хаха, честно казано ако мъжът ми има любовница предпочитам да е по- от мен. )))
Не бих желала да се задоволява и да ме смени с по-долно качество. ) Ще е обида за личността ми. )))

# 48
Сигурно ще е по-хубава и млада от мене, знам ли?И може би по-малко ще говори?
Наистина не мога да си представя какъв тип жена би харесал моичкият, имайки предвид себе си?

Рускееее-помагай, ма, ти си ме виждала? Whistling (ама сега не съм с червена коса и с 4-5 кг по-малко съм)

Може би висока, защото аз съм около 162, а той гони 2 метра? newsm78
....и сега си малко по- висока, с по- дълги и по- прави крака Whistling Joy

евентуалната любовница мъжа на ССФ /понеже мъжът на ССФ по принцип не е възможно да има такава/ е жена с амбиции също да стане ССФ
Да, обаче на тоя етап пише само като гост, анонимно, без профил...тренира един вид.
Как ли изглежда? Thinking

# 49
Хаха, честно казано ако мъжът ми има любовница предпочитам да е по- от мен. )))
Не бих желала да се задоволява и да ме смени с по-долно качество. ) Ще е обида за личността ми. )))

Сериозно ли? Аз винаги съм си мислила обратното. newsm78
Че ще го приема много по-леко, ако тя е "по-долно" качество (не само във физически аспект).
Виж, ако е хубавам тогава като че ли по би ме заболяло.
Но всичко това е в условно наклонение.

Руске-хехехе, ако се кача на новите обувки, ставам къде 167. Mr. Green

# 50

Да, обаче на тоя етап пише само като гост, анонимно, без профил...тренира един вид.
Как ли изглежда? Thinking

Но ела да видиш като стане ССФ - първа ще плюе по любовниците.

# 51
Задължително ще е облечена в рокли по тялото(мразя дългите рокли).
Ще носи златни бижута(мразя злато).
Винаги ще е гримирана(не ми е комфортно с грим през деня).
Може би, ще е червенокоса(защото аз не се харесвам с червена коса).
Ще говори по-малко от мен!Това е задължително, иначе моя не би си хванал любовница!

# 52
Дребна и с големи цици ще да е на моя Laughing,
но по-хубава от мен няма начин да е Mr. Green

# 53
Ама стига я идеализирахте, мола ви са. Щяла да говори по-малко...Сега всички мъже ще скокнат да си търсят любовници.

# 54
Моя няма любовница,или аз нямам въображение Laughing

# 55
Наща ще е трътка! Joy

# 56
Аз възприемам темата по по-различен начин. Нека Руска да каже, но все ми се струва, че е със закачлив, петъчен характер, каквито са и темите за ССФ  newsm78

# 57
Не мога да направя портрет на жена,която има подобни мераци към обвързани мъже...ще е адски гаден портрет.Особено откъм характерови особености...
Но ми е чудно друго:Защо във всички филми за семейства и любовници,въпросната дама винаги е по-грозна от съпругата?   newsm78    Може би по този начин сценариста иска да подсили и с външен вид внушението,че любовницата е гаднярката в случая?!   

# 58
... Може би по този начин сценариста иска да подсили и с външен вид внушението,че любовницата е гаднярката в случая?!   

Миии, да.
Мъжът е невинно ангелче. А любовницата е гадната изнасилвачка и развратница...

# 59
... Може би по този начин сценариста иска да подсили и с външен вид внушението,че любовницата е гаднярката в случая?!   

Миии, да.
Мъжът е невинно ангелче. А любовницата е гадната изнасилвачка и развратница...
И аз точно това щях да пиша, но си викам-`айде, няма смисъл  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт