Съгласна съм с Маймунчето... има лесни и трудни бебета. Не сте вие виновни, че сте ги научили на ръце. Откакто се е родила Преслава колкото и пъти да е заплакала веднага съм я вдигала и носила и така и не се научи. Ако реве или мрънка е за нещо съществено (памперс или ядене, или е напишкана или е повърнала и е мокро на бузката) и щом проблема бъде отстранен си се успокоява и без да съм я държала и минута в ръцете си.
Чета, че някой бебета не акат всеки ден.. има ли такива само на кърма, които не го правят всеки ден? Защото Преслава само 2 дни в болницата не можеше да ака и от тогава.. всеки памперс е опикан и оакан до краен предел. Всъщност това ме кара да си мисля, че хапва добре.

Отношенията с тати май се промениха само към по-добро

Мама Барба, успех в новото начинание! И аз още в болницата стигнах до решението,ч е ми се ражда пак... и сега мога даже! Ама секциото налага чакане... Пък и по време на операцията докаторката ми видя 2 миомни възела... и каза че са ужасно големи и че се учудвала че още имам матка.. Не ми стана особено приятно.. Та, ако е казал Бог ще имаме още дечица, ако не... Това да ни е живо и здраво и ние покрай нея, че да си я гледаме