Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Айде стига вече, че ще ме урочасате  Mr. Green
Дайте нова тема. Откъде си купувахте дрехи за бременни? Аз мисля да отскоча до 10те цента да ме облече  Flutter

От един прекрасен магазин на Янко Сакъзов. Има много хубави и големи размери дрехи и то на прилични цени. Пише си на витрината - XXL дрехи и имаше огромна жълта тениска. Не може да се сбърка.

# 211
  • София
Ааа, знам го, знам го, 2 поли оттам нося цяло лято Simple Smile
Има и един на Графа, от попа по посока синьото  Peace

# 212
  • Стара Загора
Откъде си купувахте дрехи за бременни? Аз мисля да отскоча до 10те цента да ме облече  Flutter
Виж кво Crossing Arms ако ще ходиш вземай и мене Crossing Arms Няма да си ходя гола Mr. Green

# 213
Ами има дрехи за едри бременни ...  В Америка  Mr. Green
В Европа, немската верига C&A, в чиито департамент там за бременни дрехи размерите са така
сметнати, че и едрите бременни да се обличат... Ако си мислите обаче, че в Европа е голямо разнообразие... да, сигурно в Северна Европа има по-голям избор, но Италия - тц..

# 214
  • ул. "Мечтание"
Rolling Eyes Вие как мислите?  В момента съм около 100 кг  Embarassed .... ако забременея се опасявам че ще стана 200  ooooh!
Има ли други майчета със свръх тегло и как е преминала бременността ви? Раждането? Thinking
Благодаря ви!   bouquet

Когато забременях бях 96 килограма, качих 6! Нямах проблеми през бременността. Родих със секцио, но не заради теглото.

Но е добре да се погрижиш за себе си преди да забременееш. Спортувай и си изгради правилен хранителен режим. добре е да се посъветваш с диетолог.

Дрехи си намирах без проблеми през бременността.

# 215
  • София
Откъде си купувахте дрехи за бременни? Аз мисля да отскоча до 10те цента да ме облече  Flutter
Виж кво Crossing Arms ако ще ходиш вземай и мене Crossing Arms Няма да си ходя гола Mr. Green

Аааааа ще има  bash Колко пъти заобикаляш Сф  Hug

# 216
  • Стара Загора
Ох тая София ми е тълна Индия...отказвам да ходя там и това е Mr. Green Но за теб може и да се прежаля Hug
10 сент казах го на майтап за дрехите....но ако ме поканиш в Италията...хуквам през глава Mr. Green
Дрехи на мен не ми трябваха като бях бременна....просто моите си ми ставаха Crazy

# 217
Всички ви каня, мн приятни хора сте. Една форумска среща в Италия не звучи никак зле))))

# 218
  • софия
Цитат
Една форумска среща в Италия не звучи никак зле))))

Никак даже, пък и някоя дрешка може да си купим Laughing Wink

# 219
  • София
Всички ви каня, мн приятни хора сте. Една форумска среща в Италия не звучи никак зле))))

Само кажи кога  Mr. Green

# 220
  • София
Нана, кажи моля те по-подробно къде е този магазин на Янко Сакъзов, че Съветския съюз дето си го нося отзад в нищо не се събира.

# 221
  • София
Нана, кажи моля те по-подробно къде е този магазин на Янко Сакъзов, че Съветския съюз дето си го нося отзад в нищо не се събира.

Ника, точно там е проблемът, че не знам номер. Значи ориентировъчно като тръгнеш от бившето кино Левски надолу към Театър София по десния тротоар. Няма начин да го подминеш, защото на витрината има наистина огроооооомна тениска като са няколко сумиста е. И е ярко жълта. И си пише Дрехи XXXXXXL  Mr. Green

# 222
  • София
Благодаря, мисля, че ще го намеря в такъв случай!  LaughingPeace

# 223
на витрината има наистина огроооооомна тениска като са няколко сумиста е. И е ярко жълта. И си пише Дрехи XXXXXXL  Mr. Green

колко унизително....  Confused

# 224
Момичета, аз на тия тестова за овулация вяра им нямам. Поне на мен нито веднъж не ми излезе положителен, а аз имам овулация всеки месец. Ще питате от къде съм толкова сигурна - като не можах да забременея година-година и нещо, почнах с ходене по лекари. Единият се зае всеки месец да следи дали имам овулация и кой яйчник отделя яйцеклетка и разни други неща да мери, та всеки месец като по часовник имах отделена яйцеклетка, но тестовете пак бяха отрицателни. Явно при мен те не бяха удачен вариант. Та мисълта ми е да не разчитате безпрекословно на тях. Освен това при мен цервикалното течение е доста силно и няма как да не разбера, че съм в овулация. Вие имате ли такива очебийни симптоми?

Общи условия

Активация на акаунт