Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 354
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Аз си мислех за правителствена болница, но не съм сигурна дали ще ме приемат там с толкова проблеми. Честно да ви кажа съм се наплашила много след като имах една трагична бременност, благодарение на некомпетентността на някои доктори. Тогава нямах нито един от изброените проблеми. Появиха се в следствие на стреса които преживях. Затова сега малко ме е страх и искам да избера най точното място и най точния доктор Hug Hug На всички мами бъдещи и настоящи искам да пожелая леко и безпроблемно бременеене.

# 556
Здравейте,мами !

Нуждая се от помощ.С непрекъснато главоболие съм.Кръвното ми постоянно се сменя.Ту е високо,ту ниско.Но и от двата вида кръвно умирам от главоболие.Не знам вече какво да правя.Дали може да е от килограмите ми?

# 557
  • София
Здравейте,мами !

Нуждая се от помощ.С непрекъснато главоболие съм.Кръвното ми постоянно се сменя.Ту е високо,ту ниско.Но и от двата вида кръвно умирам от главоболие.Не знам вече какво да правя.Дали може да е от килограмите ми?

Ееееееее, не, не може. Вие пък за всичко обвинявате килограмите.
Ми моята кума е слаба, ама и тя е бременна и с главоболие.
Пийни парацетамол и следи кръвното.

# 558
  • Sofia
Здравейте,мами !

никакъв парацетамол #2gunfireразходки на чист въздух и лека храна,повече витамини -естествени,не хапчета

# 559
  • София
Здравейте,мами !

никакъв парацетамол #2gunfireразходки на чист въздух и лека храна,повече витамини -естествени,не хапчета

Е, хайде по-спокойно де. Какви са тези стрелби? И защо да не пие един парацетамол?
В никакъв случай не е по-добре да стои с главоболие.

# 560
  • Пловдив
Аз например имам нечовешко главоболие по принцип  иособено се засили след раждане.Док каза , че няма проблем да пия парацетамол .Чела съм, че след 6 месец от бременността може и а Аулин да се пие, но не съм рискувала.

# 561
Аз също по време на бременноста на няколко пъти съм пила парацетамол и ми е помагал.Докторите казват ,че не вреди на бебето.Да не казвам ,че бях хванала и вирус с температура,повръщане и т.н. и как тогава да не пия парацетамол.

# 562
И аз се записвам в темичката. Аз също съм с наднормено тегло, но имам и диабет и високо кръвно. В момента не съм бременна, но с мъжа ми мислим за дете тази година. Иска ми се по отрано да се ориентирам към доктор и болница, тъй като има опасност и мен да не ме искат в болницата която съм си харесала. Моля всички които пишат да споделят при кой доктор са се следили или при кой са раждали. Hug Hug Hug
Скъпа не се притеснявай,аз лично познавам две наскоро родили мами с диабет, и то за щастие без никакви проблеми и с бързо възстановяване.Раждаха секцио и то в провинцията,така че за София трябва да е по-лесно,нали уж там са по-големи специалисти.Пък и ти не си единствената с такива проблеми.Спокойно се отдай на правенето на бебче,усмихвай се и всичко ще бъде ок.

# 563
  • София
Добре че сте ми вие момичета, та да мирясам с моите налудичави мисли... Tired сета като изчетох, че може да имам проблем при секциото Thinking
Знам че при всеки е индивидуално, ама не мога да не се притеснявам...от две седмици не съм се мерила, та довечера ще се завлека до кантара  ooooh! дано не кача много килата, ще гледам да удържам фронта...
Мози, милата ми  Hug отпусни се и почивай, а защо не направиш опит и малко да се разходиш..може да те облекчи въздуха навън...съчувствам ти искрено и дано по-скоро отмине...аз, да чукам на дърво се разминах леко...поне за сега...лошо много не ми е било...оправяй се бързо и скоро ми пиши как си... Hug

# 564
privet macki ! Izvinqvam se za latinicata no ne sym u doma i nqma kirilica tuk. Iskam da vi se pohvalq 4e rodih edna malka mecanka - sekcio i vsi4ko naistina mina dobre. vyzstanovih se stra6no byrzo- na sledva6tiq den bqh na kraka. O6te edno uspokoenie ot men da imate 4e i sto kilogramovite stavame sled sekcio  Laughingnewsm10. I  pri men se poqvi gestacionen diabet v 8 mesec - ne prieh insulin a samo dieta i momi4eta svyr6i rabota- deteto e dobre edinstveno jyltenicata be6e po-seriozna koeto bilo harakterno za bebeta s maiki diabeti4ki no tova e bql kahyr. 6tastliva sym 4e otnovo sym maika na malka princesa i iskam da uspokoq bremenelkite 4e kilogramite ne sa pre4ka za zdravi beboci i normalno sekcio. vajno e da ste v rycete na kadyrni lekari .

# 565
desina, да са ти живи и здрави и двете дечица!  Hug Прегръдки!  Heart Eyes

# 566
privet macki ! Izvinqvam se za latinicata no ne sym u doma i nqma kirilica tuk. Iskam da vi se pohvalq 4e rodih edna malka mecanka - sekcio i vsi4ko naistina mina dobre. vyzstanovih se stra6no byrzo- na sledva6tiq den bqh na kraka. O6te edno uspokoenie ot men da imate 4e i sto kilogramovite stavame sled sekcio  Laughingnewsm10. I  pri men se poqvi gestacionen diabet v 8 mesec - ne prieh insulin a samo dieta i momi4eta svyr6i rabota- deteto e dobre edinstveno jyltenicata be6e po-seriozna koeto bilo harakterno za bebeta s maiki diabeti4ki no tova e bql kahyr. 6tastliva sym 4e otnovo sym maika na malka princesa i iskam da uspokoq bremenelkite 4e kilogramite ne sa pre4ka za zdravi beboci i normalno sekcio. vajno e da ste v rycete na kadyrni lekari .
  bouquetБраво скъпа да сте живи и здрави всички в къщи а малката сладурана да ви носи само радост и усмивки.

# 567
  • Варна
desina живи, здрави и много щастливи с новото попълнение в семейството   bouquet

Килограмите не са пречка за здрави бебоци и нормално секцио, важно е да сте в ръцете на кадърни лекари
Точно така, като това важи и за слаби, и за раждащи и нормално и за всички, на които се налага някакво лечение  Peace

# 568
Desina- да ти е жива и здрава малката принцеса!
Бързо възстановяване и скоро да бутаме количките в морската градина!

# 569
Blagodarq za pojelaniqta da vi se vry6ta !
Desina- да ти е жива и здрава малката принцеса!
Бързо възстановяване и скоро да бутаме количките в морската градина!

dai boje i tova shte stane - makar che kato slusham prognozata za wremeto... nqma da e skoro  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт