Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Благодря момичета  Hug .През първата бременност до 8 месец бях ка4ила 7 кг,надявам се и сега да е така  Praynig .Наблягам на марулята и краставиците  Mr. Green ,сега идва и сезона на плодовете та ще карам повечко на тях.Само незнам след 8 месец,живи и здрави какво ще става  ooooh! !
Отивам да си боядисвам яйцата  easter   Mr. Green

Миличка недей да ядеш само марули и краставици. Детето ти има нужда и от месо, сирене и други неща.

# 706
Ооо аз си ям и други неща,но много ограничено,повече наблягам на салатите.А млечни продукти много трудно ям,ама заради бебето сам готова на всичко   Heart Eyes  .
 Hug

# 707
И аз да се включа. Много е важно и движението , аз първите почти 4 мес. качих доста , но това е , защото лежах , сега се движа и много бавно качвам килограми.

# 708

Мерси  Hug.Ами  не яж толкова много.наблягаи на плодове ,заленчуци ,риба и месо
Надявам се , че даваш този съвет от личен опит, а не защото някъде са го казали .
Яденето няма много общо с кг качени по време на бременност.Аз точно тогава не се ограничавах , но не качих кг .Всичко е до структура .В същото време доста жени се ограничават и  пак качват по 30 кг.
Kазвам  го от личен  опит .Аз бях 2 месеца на диета препоръчана  от токолог  и  не качих  докрая на бременноста.Въпроса не е до  лишаване от храна ,а да дадем  всичко  необходимо  на бебето.Движението  разбирасе е важно ,но  има и случаи  в които  не се препоръчва,както  беше в моя случаи

# 709
# 710
  • Пловдив

# 711
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НАВСИЧКИ

# 712
Во истина Воскресе! Честит празник момичета!

# 713
еее, от Великден застой в темата..... Naughty
Ще я побутна с новината,че вече си  имам малка принцеса и раждането мина безпроблемно, сравнително бързо /според мен/, родих за час и половина и то съвсем "натурално" - без системи, хапчета  и инжекции....Така че наднормените ми килограми въобще не бяха пречка за нищо....
Само малко ме е яд, че съм свалила само 6 кг, а се надявах на повече  /бебето е 3,100 кг /...То големият ми корем се  оказа само околоплодни води и си мислех,че поне 10-ина кг са ме  изоставили, но....
Няма да  имам възможност да с евключвам често сега, но пожелавам на всички лека  и безпроблемна бременост и леко  раждане

# 714
tuly, ЧЕСТИТА РОЖБА!!!!
Да ти е жива и здрава и много да ви радва! smile3525

# 715
  • София
Eeeeeeeeee, айде честита щерка! Да ти е жива и здрава! Как се казва?

# 716
Казва се Радостина , 51 см, 3,100 кг.....акушерките дори се шегуваха, че такава едра мама има такова малко бебче  Laughing

# 717
  • Пловдив
tuly, честито.Пожелавам на Радостина много късмет и прекрасно детство  Heart Eyes

# 718
  • София
Казва се Радостина , 51 см, 3,100 кг.....акушерките дори се шегуваха, че такава едра мама има такова малко бебче  Laughing

СТрахотно име! Да ви е жива и здрава и много да ви радва.

# 719
  • Стара Загора
Тули честита ви Радостина Hug

Общи условия

Активация на акаунт