Наднормено тегло и бременност?!?

• 78 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз съм доста по-обемна.
А сега, един месец преди раждането, тумбакът ми се движи на половин метър пред мен.
Имам си и едно предимство.
Само да се кача в трамвай и поне двама-трима скачат да ми отстъпят място, някои дори се отдръпват от тротоара като ходя по улицата.

# 436
Ето ме и мен bowuu - трудно ли ви ще е да ме познаете?

# 437
  • София
Ето ме и мен bowuu - трудно ли ви ще е да ме познаете?

Тц, ама те познаваме по пупатааааааа  hahaha

# 438
  • Пловдив
Мамо ЦЕ
аз пък те познах  smile3533

# 439
Божеее, ние 2 години и половина правихме секс докато ни огрее. И тъкмо се спряхме и си запазихме час за вече сериозни изследвания и то взе, че стана. Аз и за това до 6-я месец сечудих бременна ли съм сън ли е. Амакато взе да ми личи мирясах. И да ми кажете как успявате да изглеждате така добре. Аз където и да вляза все нищо неми става.  ooooh!

# 440
И да ми кажете как успявате да изглеждате така добре. Аз където и да вляза все нищо неми става.  ooooh!
ами не влизаш в правилните магазини...

# 441
  • София
Божеее, ние 2 години и половина правихме секс докато ни огрее. И тъкмо се спряхме и си запазихме час за вече сериозни изследвания и то взе, че стана. Аз и за това до 6-я месец сечудих бременна ли съм сън ли е. Амакато взе да ми личи мирясах. И да ми кажете как успявате да изглеждате така добре. Аз където и да вляза все нищо неми става.  ooooh!

Купувам си дрехи от български производители. Русенски фирми предимно и хасковски. Те шият и големи номера, плюс че изобщо не са скъпи.

# 442
  • Стара Загора
Оф, девойки, колко време трябва да мине, за да решим, че има проблем?

Минимум година и половина и то при положение, че всеки месец си следила температура и си правила овулационни тестове, които са показвали наличие на овулация.

Нцъ Naughty Зависи от годините ви. Не повече от година обаче. Ако си мерила БТ и след шест месеца може да се притесняваш.
Но винаги се започва със изследване на мъжа. Хем е по-лесно, хем по-евтино Crazy Но спермограма само в клиника по стерилитет....инак няма смисъл.
Това, че имаш едно детенце незначи, че няма  проблем.
Успех.

# 443
  • София
Мерси, момичета  Peace
Четох аз вчера доста, мислих и реших - даваме си половин година и пращам половинката на тестове в Щерев. Не ми се губи време, сега съм на 33, ако чакам цяла година, ще раждам на 35.

# 444
  • Стара Загора
Бърди аз бях на 28г. и на 7м. от опитите направихме изследвания. Първо мъжа - мъжки стерилитет - лечение на мъжа, операция от варикоцеле. Паралелно с него правех и аз изследвания на мен си - цитонамазки, хормони, цветна снимка. 9 месеца след операцията му забременях и износих сина ни. Родих на 30 години.
УСпех ти желая.

# 445
  • София
Бърди, не се притеснявай мила. Опитайте още няколко месеца и тогава прати мъжа на изследвания.

Аз родих Кало на 29 г.  Wink

# 446
  • София
Определено след вчерашните ни разговори тук и четенето, не се притеснявам толкова.
Последния път на профилактичния ми гинекологичен преглед споредлих с лекарката, че планирам бременност, така че към стандартната цитонамазка и преглед ме огледа хууубавичко  Embarassed с ехограф и каза, че съм в екстра форма за това.
Обаче после като опитвах да отслабна ми откриха Хашимотото и това доста ме стресна. Та като преди 3 месеца влезе хормона в норма, реших, че всичко е ОК.
Но да, има достатъчно време преди да започна да се притеснявам.
 HugСладурани

# 447
  • в белята
Момичета да побутна темата.
В четвъртък бях на изследвания за гестационен диабет и естествено те излязоха положителни  Cry Cry Cry.Ей много ми е рано само в 14 г.с. съм  Sick Sick Sick.И сега какво трябва да спазвам диета ,а незнам как ще стане като и без това съм си стръвна.Моля давайте съвети ,който е минал през това Praynig.

# 448
  • София
В четвъртък бях на изследвания за гестационен диабет и естествено те излязоха положителни  Cry Cry Cry.Ей много ми е рано само в 14 г.с. съм  Sick Sick Sick.И сега какво трябва да спазвам диета ,а незнам как ще стане като и без това съм си стръвна.Моля давайте съвети ,който е минал през това Praynig.

Ще ги спазваш, как не. Тук не става въпрос само за теб, а за детето ти. Така че винаги това мисли.

# 449
  • Стара Загора

Ще ги спазваш, как не. Тук не става въпрос само за теб, а за детето ти. Така че винаги това мисли.
Късно, рано това е положението душко...както се казва. Знам, че да ти слагат норми е ужасно но...спазваш диетата и това е. Има риск за бебето. През бременността се грижим за бебето...не за нашата угода Mr. Green
Нямах гестационен диабет но имах страх за него..за това през бременността ми се хранех много здравословно /направо се чудя че го пиша Mr. Green/
Щастието иска жертви....С теб сме и пази диетата.
Аз нямах гестационен...но лежах почти всичките месеци.....месото ми беше изтръпнало от лежане...но всичко свършва след като видиш малкото същество в ръцете си.

Общи условия

Активация на акаунт