ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 471
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, маДАМИ  Hug

She_R , благодаря за стилната и предполагам невероятно вкусна закуска. Вдъхновяваща е наистина за едно здравословно начало на деня  Peace

Новините от комиксчето и поля за мои голям ужас са много далеч от това, което така силно вярвах, че ще чуем.....Сега можем да стискаме силно палците си и да продължим да се молим за тях, както и за всички други майчета, който живота поставя пред тези огромни кошмари.....Не знам какво друго бих могла да кажа.....Сега започвам да се притеснявам и защо Точица не се включва, но се надявам мнооого силно да е просто защото няма време да ни каже добрите вести!

Днес надникнах и при октомврийките (нещо, което обикновено никога не правя, защото съм решила да си огранича допълнителната информация до минимум) и ми стана още по- отвратно като видях колко ангелчета имат вече там....Какво става напоследък не разбирам- в нашата отчетна през 2005 нямаше изобщо толкова много проблеми и такива огромни трагедии, а сега всяка отчетна има жени с толкова много тревоги и препятствия, че просто не е за вярване....Не доумявам просто защо?!?

dori_ta , разбирам те как се чувстваш, но нормално е да имате търкания с половинката- не си акцентирай внимание само там, защото така ще ти се струват нещата още по- страшни. Има малка доза истина в това, че ние бременните очакваме наистина прекомерно внимание към особите си, което е натоварващо за половинките ни, защото и те са хора и си искат своето парче грижа от наша страна, а и те преживяват нещата по свой собствен, малко неразбираем за нас, начин. Просто поговори с него, за да му кажеш какво точно очакваш от него, а и той да ти каже своята позиция- препирните никога не водят до изглаждане на проблемите. Не искам да звуча наставнически де- знам, че понякога могат да бъдат големи шопари и да не виждат очевидната ни нужда от тяхното внимание, ама такава им е породата- к'во да ги правиш  Tired  Peace
Стиснати палци за прегледа утре  Peace

Синдром за чистене- никакъв нямам. Поне не повече от обикновено, но пък и аз си страдам от постоянна мания за ред и чистота и това вече би било наистина шантаво и ще ме изгонят от къщи. А вие внимавайте с тези си пориви, че сега е много крехък период и се пазете повече- чистене ще има и след нас  Wink

Мен обаче ме сърбят ръцете да се захвана вече със списъците за бебата и с прегледа на това, което имам от Яна, за да реша и какво ще трябва да се взима....Обаче си налагам да изчакам поне още 3 седмици, а до тогава ще откача с какво да си запълвам времето, че иначе го уплътнявам само с черни мисли и панически страхове, което, както и сами знаете, много помага  Crazy

Благодаря за комплиментите по адрес на аватара ми- много се чудих дали да го слагам, защото винаги съм била резервирана към показването на снимки на децата в тези обществени формати, но поне за малко... Simple Smile

ПП. Искам да помоля, ако някой има идея кой беше онзи руски сайт за отчетните линийки, които са само текст, да ми го каже, че не мога никъде да го намеря, ще съм безкрайно благодарна!

# 151
Добро утро, момичета!

Аз не съм писала от доста време, ама не мога да се добера да компа. За сега си оставам в къщи. Взех си в понеделник болничен за една седмица, сигурно ще го продължим след това. Аз съм добре, бебето също. Но реших да си обърна малко повече внимание, няма смисъл да карам този натоварен режим, на който бях до сега, и да се изнервям. Сега всички ние имаме нужда от спокойствие.

Всички знаем, колко е тежко положението при Поли. За това ви призовавам да я имате всекидневно в молитвите си, защото знам, че чудеса стават и вярвам, че мила Поли, ти ще бъдеш нашето чудо.  И малката рожба в утробата ти ще порасне силна и красива като майка си, която след време ще се радва на двете си прекрасни и пораснали дечица.  

И да напомня днес има софийска среща: Борисовата градина, 18.30, в кафето след бирария Перфект.

# 152
Присъединявам се към вашите молитви за всички, които се нуждаят от тях  newsm17 newsm17 newsm17
Нека не се отчайваме, момичета, минахме по-голямата част от бременността, да постискаме още малко кълки и да вярваме, че всичко ще е наред  Heart Eyes

# 153
Аз, като повечето от вас надничам тайно и по другите теми.
Искам да кажа на момичетата, че съм мисловно с тях всеки ден и им стискам палци!
Поли, моля се всичко да се развива добре и да  стигнете с бебчо до 30 седмица, а защо не и повече!Така ще бъде, ден след ден, седмица след седмица.
Комикс, моля се за малката Борислава!Господ да даде сили на малкото борбено момиченце да се пребори! Praynig
Точица, надявам се, че всичко ще е наред при вас!Хубаво решение си взела да седиш далеч от нета.
Mimko, плацентата ще продължава да се вдига.Лежи си, не вдигай нищо тежко!
Пепинчето, стискам палци за прегледа!Пиши после!

# 154
Комикс,Поли,Точица и Aarven  Praynig Praynig Praynig дано всичко да се оправи.

# 155
  • Варна
Да почерпя и за 10 рожден ден на Мончо - Бонбончо

За съжаление няма да празнуваме заедно... за кой ли път Sad

Тук има интересни статийки за четене, ако искате да  убиете малко време Wink
http://www.malkitaini.com/index.php?m=1968
и неща за безсънието http://www.dar-center.com/article/?article=588

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 11:55 от evil

# 156
Не знам как да започна, незнаех историята на Поли  Embarassed , срам ме е, че не прочетох по-рано, че не ми се ровеше в профила й, но........... от сутринта чета само това. Всичките публикации. Бори се мила  Hug Стискай доколкото можеш. Разбирам, че не си искала да ни тревожиш, но ти си една от нас. Майка, която се бори за живота си на 28 години, това е страшно  Cry  Cry  Cry . Помисли си, Поли, с какво можем да помогнем. Ако трябва да заминеш за Германия и да останеш там, ще съберем парички, сигурна съм в това, форума е голяма сила. Знам, че ще ти е тежко без момченцето ти, но то има нужда от жива и здрава майка, така че не мисли за това, за него ще се погрижат. Ти си изключително смело момиче. Молим се разбира се  Praynig  Praynig  Praynig, но ако може и нещо друго да направим за теб, помисли.

Не спирам да мисля за Точица, Комикс и Арвен   Praynig Praynig Praynig, започвам деня си с техните истории и с надежда за добри новини от тях.

Съжалявам, но днес не мога да напиша нищо хубаво за разведряване.

Поли, прегръщам те

# 157
Добър ден,мами. Hug
Евил да ти е живо и здраво момчето.  bigdance2
Комикс,Поли,Точица и Aarven-бъдете силни и дано всичко се оправи.Ние сме с вас. newsm17 newsm17
Пепинчето, стискам палци за прегледа!Пиши после как е минал. Praynig
Лек ден и по малко тревоги момичета. Hug

# 158
Ако трябва да заминеш за Германия и да останеш там, ще съберем парички, сигурна съм в това, форума е голяма сила. Знам, че ще ти е тежко без момченцето ти, но то има нужда от жива и здрава майка, така че не мисли за това, за него ще се погрижат. Ти си изключително смело момиче. Молим се разбира се  Praynig  Praynig  Praynig, но ако може и нещо друго да направим за теб, помисли.

Над същото размишлявах и аз и заставам с 2 ръце зад казаното!

Поли, пари ще се съберат, виж само колко хора сме готови да помогнем! Сега мисли за теб и бебето, знам че не е толкова лесно да изключиш другите важни хора в живота ти, но обстоятелствата го налагат! Иван и татко му имат нужда от теб здрава! Бебето се нуждае от много специализирани грижи, които тук, за огромно съжаление не са на ниво.

Много е емоционален моментът за взимане на такива важни решения. Надявам се много силно в добрият край! Прегръщам те и аз!!! 

# 159
Добро утро или по-скоро добър ден,

ЕВИЛ - да ти е живо и здраво момчето и много да те слуша!.

Канех се още вчера да пиша, но някак нямах сила като прочетох всички неприятни вести.
Момичета мислете позитивно, вярвайте и се молете, че всичко ще се нареди.

Стискам палци за Поли - бъди много силна мила, не се предавай, стават чудеса и дано ти и малкото същество в теб сте нашето чудо  newsm17 newsm17 newsm17

Точица, Комикс и Арвен  Praynig Praynig Praynig - Вяра и сила само това мога да ви пожелая.

Вече не знам какво да кажа, щеше ми се да кажа нещо хубаво, но нищо подобно не ми идва на ум.
Ще ви споделя какво правя когато ми е тъжно си отварям албумчето на малката ми бебка с ехогравските снимки и някак лошите мисли изчезват. Ние сме тези, които носят новия живот, бъдещето, ще дарим най-съкровенното на малките си бебчета, нека тези мисли ни крепят и да бъдем много силни!

Пожелавам ви приятен ден

# 160
 Hug Hug Hug Обичам Ви, много! Благодаря на всички Ви за подкрепата, означава много за мен и ме зарежда със сили!!!!!   bouquet И стига сте се занимавали с моята особа, тук е темичка  за мами, чакащи бебенца, не лична драма  Naughty Heart Eyes

ЕВИЛ за товето момченце! С пожелания за щастлив живот, прекрасна младост, навсякъде да има късмет, да среща трудностите с лекота и гордост , да бъде достоен човек!

# 161
Ако трябва да заминеш за Германия и да останеш там, ще съберем парички, сигурна съм в това, форума е голяма сила. Знам, че ще ти е тежко без момченцето ти, но то има нужда от жива и здрава майка, така че не мисли за това, за него ще се погрижат. Ти си изключително смело момиче. Молим се разбира се  Praynig  Praynig  Praynig, но ако може и нещо друго да направим за теб, помисли.

Аз също!

Evil  Hug!

# 162
Evil извинявай, пропуснала съм - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на твоето порастнало момченце   bouquet нека да расте здрав, силен и умен, гордей се с него

# 163
evil, да ти е жив и здрав Мончо-Бонбончо.
ПолиHug

# 164
  • Велико Търново

и аз  Peace. Най-важното в случая всичко да свърши добре с едно здраво бебе и здрава мама. Другите неща се нареждат.

evil  Hug

Общи условия

Активация на акаунт