Сериозен проблем с частна ясла

• 19 947
  • 148
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
BiliR , аз искам само да ти пожелая успех! С адвокат и информация за такъв не мога да помогна .   bouquet

# 16
  • София
Боже мили!!!!
Направо се чудя какво правя още в тая държава, това просто ме разби Close

# 17
  • Ботевград
 Shocked Shocked Shocked
Аз не мога да намеря думи, с които да изразя възмущението си.
Детето ми е изключително палаво и винаги го гледам с 4 очи, така да се каже  Rolling Eyes
Ако аз си го загубя някак няма да ми е толкова болно, в сравнение с това от ясли и то частни да ми го загубят  Naughty
Води дело и ги осъди, виж си договора, или каквито документи имаш, парите обезателно трябва да ти върнат, след като не са положили необходимите грижи за детето  Shocked
Щом са искали да подписваш документи, значи и тях ги е страх от съд, но дано не им се размине.
Радвам се много, че детенцето е добре, но това отношение е меко казано престъпно - вземат на хората парите и децата и после ги оставят да ходят по улиците  Stop
Има Господ и ще ги накаже  #2gunfire

# 18
  • ул. "Мечтание"
Ужасна история!
Радвам се, че детенцето е добре!  Praynig

Съжалявам, не мога да ти помогна с адвокат или с някакъв съвет към кого да се насочиш. Въобще си нямам идея от дела от такова естество. Ще поразпитам все пак, току-виж може да изнинкне нещо.

Ще следя за развитие по въпроса. Заслужават си наказанието.  #2gunfire

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 16:27 от Lady Frost

# 19
  • Sofia
BiliR сина ми тръгва утре в тази ясла.
След тази тема ще си пуснеш детето в яслата?

BiliR, ужасих се, докато четох и сърцето ми се сви, представям си пък на теб какво ти е било. Радвам се, че сте живи и здрави!
Дано си получат заслуженото!

# 20
Добре, че сте имали късмет.
Успех, дано намериш добър адвокат.

# 21
Само Господ ти е пазил детенцето PraynigМоята фурия е на 3 години и като знам каква е наивна(което е нормално за тази възраст),аз и за минута не я оставям сама когато не сме в нас.Имало е детето късмет че е попаднало на жената с кучето че оня ден темата на Джулката направо ме разплака Confused Моя съвет е съди управителката на градината,щом поведението и агресивно значи е доста безсилна от към законите в създалата се ситуация.Нека не се случва това на други родители и деца,твоето просто е имало късмет но следващото не се знае.Пари се изкарват,прежали ги но това което може да стане примерно с дете на твоя приятелка може да е непоправимо Rolling Eyes
Прегърни и разцелувай детенцето си и потърси добър адвокат,може да се обърнеш към безплатен адвокат към Агенция по закрила на детето,аз наскоро се наложи да ползвам техните услуги,неприятното е че за консултация се чака известно време.В нашия малък град чаках 5 дни.

# 22
  • София
Боже Господи... настръхнах и аз, като прочетох какво му се е случило на мъничето. Има си ангел-пазител то, да ти е живо и здраво!
И аз ти пожелавам да намериш начин да се накаже това безхаберие. Но като за начало, може би наистина е добре и към някой вестник или телевизия да се обърнеш.
Успех!

# 23
  • София
Благоадря на всички ви за милите думи и куража който ми давате.  bouquet Доста сериозно съм се заела с нещата и няма да са откажа.

# 24
Ох, наистина е ужасно. Това, което мога да кажа за себе си е, че бих била толкова благодарна, че ми е здраво детето, че не бих се занимавала изобщо да съдя въпросните хора, да ги съди Господ, както се казва.

Синът ми беше на 4 години, когато със свое приятелче успяха да избягат незабелязано от детската градина - държавна. Децата си играели в двора, те казали на госпожата, че отиват до тоалетна и отзад изпод вратата на градината, където има ок. 50 см. дупка избягали навън. Обикаляли са из квартала поне половин час, след което отишли във входа на другото детенце, където влезли в мазето да си изберат стар автомобилни гуми. Разбрало се, че ги няма чак когато е дошъл другия баща да си вземе детето, на нас никой не ни се е обаждал, докато не са ги намерилим след още половин час хайка из квартала. Искам да вметна, че моето дете е от най-кротките възможни и грам не съм очаквала да ми спретне това. На въпроса ми защо са излезли сами от градината отговора беше: "Ами ти никога не си ми казвала да не излизам сам оттам", което си е вярно Rolling Eyes Е, нашия случай не е бил така опасен като вашия, но не знам дали нещо ще успее да ви изплати нервите от съдене и т.н. По-добре да се успокоите и дано не се случва никому такъв ужас!!!

# 25
  • София
Tess, обаче ако тя не съди директорката утре по-голяма беля може да стане. Нека ги съди и оня дет не му вярвам, че го има  Crazy, ама за такива сериозни неща трябва да има последствия, иначе си живеят с чувството, че са безнаказани.

# 26
  • София
сега не мога,но по-късно ще ти дам номера на моя адвокатка,незная дали ще може да ти свърши работа , но е много сладка,добра и скромна,не взима скъпо и е професионалист.

# 27
Стомахът ми е на топка, след прочетеното... Как е възможно такова нехайство?!? Господ е пазило детенцето.

# 28
  • Където ми покаже сърцето
Здравей,напиши едно писмо и го изпрати до БТВ новините,пиши на мейла на Слави,на момчетата от сблъсък и Нова телевизия.Всички имат деца и медиите ще свършат най-добрата работа.Те могат да те насочат и към добър адвокат.
Успех ние ще те подкрепим.

# 29
  • София
Силвия Александрова   0888585124   консултирай се ,ако все още нямаш никой в предвид

Общи условия

Активация на акаунт