Любители на котки - тема 29

• 39 055
  • 445
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря, момичета!  Heart Eyes
Отивам да празнувам!
Весела  вечер на всички!

# 391
Ted_cat:
Честита годишнина: с пожелание за толкова щастливи и пълни с любов години,
колкото са звездичките в нощното небе над селска къща!
 Flowers Rose Flowers Rose
 Two Hearts

# 392
  • София
Теди, пожелавам ви дълги години семеен живот в хармония и любов  loveuuu
http://www.riversongs.com/cards/celebrating-togetherness.html

# 393
  • Costa Rica
Тед, закъснях, но нищо - честитооооооооооооооооооооооооо!  1dating Много любов, щастие и пухкави внуци в най-скоро време!

# 394
Благодаря ви, момичета! Много сте мили!
Милото снощи ми подари освен букета и една статуйка на коте  Laughing Много й се израдвах! По Раковска има едно магазинче за такива нещица и един път като минавахме му бях казала, че ми харесват котешките статуйки и той взел, че запомнил.
Сега остава да си почърам подаръка, там не смее сам да избира  Mr. Green Колебая се между Шанел Модмазел и N=1 на  Долче. Моля, гласувайте  Laughing
Днес котаците леко ще погладуват милите. Снощи им сипах цяла голяма консерва и те взели, че я опукали до сутринта.
До довечера ще са на водичка. Като се прибирам ще мина да им купя манджа.
И да се оплача  Confused  уикенда в Костенец отпада. Мъжа на работа, а мойта кола ще ходи при чичко доктор за смяна на накладки. Снощи   бях неприятно изненадана от светещата лампичка на абс- а. Отидоха ми паричките за нова чанта и обувки  Tired  Че и едни пари загубихме снощи, големи каръци се извъдихме. Сутинта ми беше много криво, но вече започва да ми минава...   Добре, че колежките са веселячки, оправиха ми настроението набързо.
Трябва да подрязвам ноктите на Бени. От седмица се каня, каня... суптрин като дойде да ме лигави по врата и забива нокти ... боли зверски. Аз го бутам, той не доумява що се дърпам и се сърди  Laughing А милото си търси 5-те минути с мене сутрин, че само това ни е общуването напоследък.

# 395
  • София
Малко да побутна, повече усмивки на всички пожелавам днес  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=Siksvi_xsyo&feature=channel

# 396
Здравейте отново Simple Smile Както споменах преди няколко станици моето котенце беше бременно. Вчера през нощта роди 5 малки, от които само 2 живи за жалост, но и те да оцелеят ще се радвам много! Сутринта към 5, когато всичко беше сввършило те отиде при тях и ги топли, сега нещо не иска, ама се надявам да си промени мнението Stuck Out Tongue Някои може ли да сподели какви по-специални грижи да положа сега за нея, че всичко ми е мъгла... Че в момента освен специалната храна, друго не знам какво да направя за нея.

# 397
  • София
Здравейте!  Hug

Много се радвам, че открих темата!
Ако разрешите, с удоволствие бих се присъединила към отбора Ви на любящите стопани!

Имаме две котки у дома - момичетата са на 1 година и 5 месеца Simple Smile  
"Котешката" ни история е дълга, може би друг път ще я разкажа
В скоро време ще ви се представим и със снимки  Simple Smile

# 398
Привет стягам багажи..минавам само да кажа че до 15ти септември сме на почивка да не се чудите защо липсвам....дон Томето и детето на бабин дом....ние  на почивка.Дано Томас свикне бързо, ще му закарам неговите си неща, детето ще е там, играчките му дано бързо свикне....Айде лек ден засега, като се върна ще се отчета със снимков материал...още не знам къде ще ходим някъде из "планините".   Hug

# 399
  • София
Гале, лек път и хубаво да изкарате  Hug

# 400
http://dani2905.snimka.bg/sea/katerini-2009.410920.14608184
Това са част от морските ни снимки, който му се гледа...
Теди, със закъснение, да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet Покажи статуята, обожавам такива неща!
Маргита, да си гледаш мъжа и той тебе, много щастлив семеен живот!   bouquet
Томасито, приятна почивка!  Hug
Миг незабравим, ще чакаме снимки. Дано всичко да е като в приказка, а ти не плачи, усмихвай се през сълзи!  Heart Eyes Да има повече такива щастливи поводи!   bouquet
Поздрави и гушки на всички, ще чета назад, че отпуската ми излезе "през носа", много работа, много нещо.
Макс е супер гальовен, много ни обича, май е възпитателно да го оставяме по-често на хотел.  Twisted Evil

# 401
  • София
Валери, благодаря, как изкарахте, разкажи и ако може покажи  Hug
Сватбеното ми пътешествие беше от Солун до Пирея и обратно, много хубави спомени  Wink

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 22:35 от margita

# 402
Дами,  Hug Hug Hug

Нямах компютър, а и беше лудница при мен, но влизам специално да ви покажа ето това:

http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/funkids/kids.htm

Невероятно е, направооо... Heart Eyes

Поздрави на всички!

# 403
# 404
таша, сис много търси Шаринчето... все пее и гледа много странно - променил му се е погледа на един  такъв  Shocked много изцъклен  newsm78 дано му мине, че тъгува...
как е Шара  Heart Eyes

тед, много обич ви желая  Hug  Hug  Hug мн. ми хареса историята `дет малкият мъкнал Нико при вас да не е сам  Mr. Green  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт