МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 795
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Поръчала съм 2 бр. лигавници на Симона със бродерия надпис на името й. Когато ги взема ще ви ги покажа и ако някоя мама иска ще поръчам и на нея и ще й ги изпратя. Цената е 2,50лв. за брой![/b]
Oт кой сайт тва?
Не е от сайт. В кооперацията до градината на Митко в бебешкия магазин се поръчват!

# 181
Честити ви зъбчета,дано и нашите скоро се покажат ,че кроткия боби много се изнервя от тях.На нас снощи ни беше ред да сме неспокойни,и даже през деня на няколко пъти мрънкаше и си смучеше пръстите.Днес докато го държах проточи една много дълга лига,даже в началото си помислих че е повърнал,но неби.Вашит бебоци така ли се лигавят.Яна не се е лигавила толкова много,но явно борката ще е лигльото на къщата.

Аз днес се чувствам много изморена и не толкова физически ,колкото психически,след малко отивам да си гледам сериала"Мелодия на сърцето"той май е към края си.

И още едно питане днес какво готвихте?  chef

# 182
  • София
Честито на месечинковците! Да са много здрави, да си папкат добре и да остават мама да си поспива добре вечерно време!
Честит зъбчета на Симона!
За втори ден на Мария й прилагам номера на Гладещата на фона на ТВ- и тя заспива за 5 минути. Номера се състои в това, че аз сядам да гладя и си пускам ТВдаже без звук, бутам биберон- тя ту гледа кабела на ютията, ту ютията как се мести, ту ТВ как си сменя картините...и заспива. Но- преди това поне 1 час се е тръшкала в игра и рев и сме пробвали заспиване и по други начини.
Днес още нищо не съм готвила- от вчера имам пилешка супа. По принцип бях запланувала мусака, но може само със супата да останем.
krisi99 - това си е период явно, най- вероятно е свързано със зъбите.
На Мария нощното будене от зъби сега премина в будене заради обръщане. Обръща се по корем, ама не може да се светне, че и така може да се спи- ами започва да хленчи, да хленчи; дам биба- пак се обърне- дам да суче и след 5 мин се е унесла.

# 183
Здравейте, момичета! Честити зъбчета на принцесата на Дилейн.И нас много ни тормозят и дано скоро се покажат.
Честито на всички месечинки. newsm38 Tada  ura
Ето малко нови снимчици от нас.http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14290070

# 184
Честити зъбки на бебчовците и от мен! Hug
И честито на всички порастнали месечинки от дата 20-ти! Tada baloni

И още едно питане днес какво готвихте?  chef

За мен-пилешко филе с гъби и лук,за каката(от снощи) зеленчукова супа. МъжО кара на ракия и салата. Mr. Green

До сега  prostor отивам да лягам.. Tired

# 185
slancetoo, аз най-вероятно ще искам лигавници  Laughing. Днес ми пристигна чашата със снимка на Марта, но тя е за подарък за юбилея на мама.
Elg, ще те затрудня ли ако те помоля да ми пуснеш по скайпа рецептите  Rolling Eyes?

# 186
Алоха!

Ние се прибрахме от морето, нацелихме хубав период в крайна сметка. Поне сутрините на к-г Градина не бяха много ветровити..  Peace
За лигавенето: нашия звяр точи едни по 20см! И то от 2рия месец още.. но зъби няма. Затова пък тези дни се дере като за световно и явно ще ги видим скоро.  Hug
За готвенето: днес ще правя свински винен кебап с картофено пюре.

Честити половин-годинки, месечинки и зъбчета на всички!   bouquet

Скоро някоя от вас беше споменала за гел за зъбки на Бочко, ама не може да се намери тва чудо никъде бре! Засичали ли сте го във веригите аптеки?

# 187
Мале Анастасия,както съм гладнаааа...ще надмина децата по дължина на проточените лиги. Joy
Много съм тъпа,забравих да честитя на бебчовците месечинките!!!Да са ви весели,здрави и послушни дечицата!!!

kuku_mama,не се отваря линка.

# 188
И аз искам рецептите по скайпа  Peace
Бре Ели, по бърза си от вятъра  Mr. Green Мерсаж!  bouquet

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 15:57 от Нинчето

# 189
Захранила съм го, а вода не пие по никакъв повод - все едно отрова му давам. И чай не иска и сокове също.

Просто все едно говориш за София  Mr. Green  До 5 м. си спеше непробудно до 5-5.30, а сега ела да видиш, започна да се буди и тя към 1-2ч., после към 4, после 7-8 и т.н., всеки ден различно, но по няколко пъти.Обаче определено не е от глад.Обикновено не отказва и като сукне малко и заспива пак, но от няколко пъти с рев отказва като и давам, много се сърди.Въведох и каша, която давам вечер, ама пак същата работа.
Вода не пие ни със захар, ни без, чай също.Нищо. Пък нали се сещате през нощта как точно ще я давам с лъжичка, когато и аз спя, а и тя всъщност спи, докато си мрънка. Обаче от 1-2 дена/не смея да го кажа дори/, си яде пак чак в 5ч. Върти се, промрънква, но минаваме без ядене. Или кашата е успяла да подейства/ може ефектът да е чрез натрупване  Joy / или и аз не знам вече  Crazy Предполагам, че цялата работа е от зъбите.
А снощи я сложих да спи малко по-късно, към 9.45 заспа, вместо към 9 и малко, та знам ли, може и за това да се е изместило  newsm78

# 190
Алекс-мама: ще ви почерпя виртуално довечера с кебапа, щом сте толкоз гладни!   chef
Никита: ние сме същите, буди се по 2 пъти на вечер, но напоследък го залъгвам я с биба, я със чайче и заспива почти веднага: обръща главата настрани и се унася. Ние сме още на пюрета, не сме въвели каша, ама и аз мисля, че всичко е заради зъбките.

А ваште зверчета викат ли гласни (и понякога редуват със съгласни)? Моя направо пее тези дни и ми надува главата. От време на време като вкара и слюнка и излизат едни цветущи, няма да ви казвам как се заливам от смях  Mr. Green

# 191
Имате ли представа, от къде мога да си взема карта за играта на "Памперс"? Имам събрани мечета, а нямам карта  Cry

# 192
Захранила съм го, а вода не пие по никакъв повод - все едно отрова му давам. И чай не иска и сокове също.

Просто все едно говориш за София  Mr. Green  До 5 м. си спеше непробудно до 5-5.30, а сега ела да видиш, започна да се буди и тя към 1-2ч., после към 4, после 7-8 и т.н., всеки ден различно, но по няколко пъти.Обаче определено не е от глад.Обикновено не отказва и като сукне малко и заспива пак, но от няколко пъти с рев отказва като и давам, много се сърди.Въведох и каша, която давам вечер, ама пак същата работа.
Вода не пие ни със захар, ни без, чай също.Нищо. Пък нали се сещате през нощта как точно ще я давам с лъжичка, когато и аз спя, а и тя всъщност спи, докато си мрънка. Обаче от 1-2 дена/не смея да го кажа дори/, си яде пак чак в 5ч. Върти се, промрънква, но минаваме без ядене. Или кашата е успяла да подейства/ може ефектът да е чрез натрупване  Joy / или и аз не знам вече  Crazy Предполагам, че цялата работа е от зъбите.
А снощи я сложих да спи малко по-късно, към 9.45 заспа, вместо към 9 и малко, та знам ли, може и за това да се е изместило  newsm78

Това все едно аз съм го писала! А мислех,че само Митето се буди пак през нощта....
А пък ние още не папаме каша,щото и без това си е едричък.
Ели,прати ми моля те и на мен рецептите. Hug  Скайпа ми е : neli.milusheva
Че аз купувам на Хип пюретата,но ми идва нанагорно вече.Ще почвам май да взимам от Ганчев и другите дето Ели е изброила,защото май по-евтино излиза и грамажа е по-голям. Аз давам сега по 125 гр.зеленчуково пюре на обяд,но след 2 часа си иска да суче,та ще увеличаваме порцията май  newsm78

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:12 от mama_bebcho

# 193
И аз искам рецептите по скайпа  Peace
Бре Ели, по бърза си от вятъра  Mr. Green Мерсаж!  bouquet

Моля моля
Ако има още желаещи да казват, то вярно на снимките не се вижда много добре.

Аз пък си умирам от скука. Дребното спи (от вчера вечерта давам Дентокинд за зъбките и е тишина) и аз се чудя какво да правя. Бях се присетила, че още не съм вадила снимки за нас от сватбата и на Елия, ама ме мързи да ги сортирам, пък и сватбен албум не съм си купила.

# 194
  • София
Да почерпя и аз за здравето на Александър. Малко е в розово тортата, ама ми хареса  Crazy

Честито и на другите от нашата дата - София и Петя, както и на родените през март! Да са живи и здрави всички! Hug Heart Eyes  bouquet
Добре сте вие, че ви будят само бебетата. Тази нощ съм спала ... и аз не знам колко. Баткото се буди два пъти  Rolling Eyes , единият от които сънувал ли беше нещо, не знам, ама на бегом искаше да излиза от стаята и ревеше, сочейки стената, едва го спрях  ooooh!  Crazy Веселба  Tired
Елг, а който няма скайп  Rolling Eyes може ли на ЛС  Embarassed , ама ако не ти се занимава, недей  Hug
Честити зъбки на обзавелите се! Hug
Много са сладки снимките!  Heart Eyes
За готвенето - нищо не съм правила от месеци сигурно  Embarassed , нали си имам свеки  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт