МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 791
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Еее,jivotinche мноооо яко! smile3532 smile3532

Айде от мен един виц на СлавитУ  Laughing

http://vbox7.com/play:41f6bcf8

# 211
Аз пък започнах да я мажа с ракия от време на време и има ефект. Гелчетата нямат такова облекчение като че ли.

Ти сериозно ли Shocked
Ама как ще имат такова облекчение гелчетата, те са правени за бебета все пак, и за майки, които не са решили да нокаутират децата си с твърд алкохол. А като не слуша малката - дай и да цапне една водка  и всичко ще е на 6.

# 212
  • Стара Загора
А като не слуша малката - дай и да цапне една водка  и всичко ще е на 6.
Ами ние вечер така се преспиваме - в млякото и сипвам по 50 грама изпива ги и заспива! И най важното е, че спи цяла вечер!

# 213
Момичета, кажете къде мога да качвам снимки + клипове, а и да може да се качват по много снимки наведнъж, а не да ги чакам 1 по 1.Както например в Пикасата, там направо качвам целият албум наведнъж и ми беше супер удобно, ама ми се запълни лимитът.

# 214
  • Стара Загора
Никита има много сайтове за това www.facebook.com, www.multiply.comwww.bgphoto.net

# 215
Момичета, кажете къде мога да качвам снимки + клипове, а и да може да се качват по много снимки наведнъж, а не да ги чакам 1 по 1.Както например в Пикасата, там направо качвам целият албум наведнъж и ми беше супер удобно, ама ми се запълни лимитът.
Ето тук можеш  Hug
www.multiply.com

# 216
Ами ние вечер така се преспиваме - в млякото и сипвам по 50 грама изпива ги и заспива! И най важното е, че спи цяла вечер!

Това, че си много отворена и всички те толерират и си затварят очите за глупостите ти, не те прави по-умна.

# 217
А като не слуша малката - дай и да цапне една водка  и всичко ще е на 6.

Joy   superuu

Слънце нали ми беше споделила,че и даваш и да си дръпне от цигарката и Ади чула и сега ме навива да и взема кутия Карелия че в събота е на купон... Joy

Всеки да си гледа в неговия телевизор,ако дават нещо интересно-споделете,иначе не се месЕте! Stop Да не стават дразги тука-де го чукаш,де се пука.. А децата ни добричките-все ще ги отгледаме всичките! Hug

# 218
  • Стара Загора

Това, че си много отворена и всички те толерират и си затварят очите за глупостите ти, не те прави по-умна.
аз пък акъл не ща как да си гледам детето!

# 219
Нов колаж с бебоците няма ли да правим? Thinking

# 220
  • София
Някой питаше за гела за зъби на Бочко. Ами като не го намираш- вземи ПАНСОРАЛ. Той също е  билков, но и той е нов- няма го на всички места. Между другото Бочко е много по- лек- няма сми от него- аз ги пробвам и на мен Sick
Някой знае ли как да направя банков превод през e-pey. Излиза ми "Услугата не е достъпна, защото Вие сте регистриран за "On-line битови сметки""?!
Слънце, щях да те питам под футболното игрище каква беше тортата?
Е, казва ли ти някой- и аз това питах преди няколко поста.

# 221
аз не отговарям,че не мога  Embarassed Laughing
Нинче,мнгоо евтини тия снимки по нета бе,я дай пак адреса,нали става за всека град  newsm78

# 222
  • Стара Загора
да бе и аз си мислих за нов колаж 1/3 от бебоците минаха 6 месец вече а докато го направи окич-а  smile3503 и другите ще минат 6-я. тортата беше в 4 блата шоколадова, а отстрани за да си скрия резилите сложих сметана и точно тези резили дето не можах да го направя както трябва ме амбицира още повече.
вии що не спите бе кукувици такива. аз съм си пуснала едни песни от мойта младост тука - те пък взеха че ме разсъниха и сега играя FreeCell побърках ги тез карти

# 223

вии що не спите бе кукувици такива...
Малииии не бях видяла часовника  doh , айде лека  smile3524

# 224
Добрееее...ще направя един нов албум за колажа, а пък като качим снимки(предполагам няма да стане за ден-два)тогава ще му мислим, искате ли? Hug
Русанче, ето тук
www.snimkitevi.com
Доставката е 4.50 лв за всеки град(май), по Спиди пращат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт