Хранене на 6-месечно бебе

• 54 294
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
От двумесечен е на Розов Хипп! Peace
Розовият Хипп 2 плюс с пребиотик пише, чее преходно мляко, означава ли, че трябва да го давам с друго мляко или трябва само него да го давам, плюс пюретата и кашите?

# 46
На всички АМ,които са над 6 месеца пише че са преходни млека.Поне и на Милумила 2 същото пише.Според мен не се дава допълнително с друго мляко в комбинация ,а и е такова защото даваме твърда храна PeaceТакова е моето мнение.

# 47
На всички АМ,които са над 6 месеца пише че са преходни млека.Поне и на Милумила 2 същото пише.Според мен не се дава допълнително с друго мляко в комбинация ,а и е такова защото даваме твърда храна PeaceТакова е моето мнение.
благодаря ти, и аз така си помислих, но да си попитам Peace

# 48
Розовия Хип 2 се дава самостоятелно!

# 49
Розовия Хип 2 се дава самостоятелно!
ок, той вече е Хипп 2 плюс мисля, че е същото, но с нова формула.

# 50
От двумесечен е на Розов Хипп! Peace
Моля те, кажи годността за използване на това мляко пак ли е 1 час от приготвянето?

# 51
Всички млека са годни до 1ч от приготвянето  Wink-независимо каква марка, и дали е 1,2 или 3-ка.

# 52
Всички млека са годни до 1ч от приготвянето  Wink-независимо каква марка, и дали е 1,2 или 3-ка.
благодаря! Flowers Sunflower

# 53
  • Варна
Дори 1 час е много, защото това мляко е чудесна среда за развитие на бактерии. Аз не бих рискувала да давам  АМ ако е приготвено преди час, макс. 20-30 мин

# 54
Нашият режим е следният:
Сутрин към 8.30-попара
Към 13.00-зеленчуково пюре или местно-190 гр
към 17.00-Каша или плодово пюре с натрошени бисквити
към 21.30-АМ-210 мл

# 55
Нашият режим е следният:
Сутрин към 8.30-попара
Към 13.00-зеленчуково пюре или местно-190 гр
към 17.00-Каша или плодово пюре с натрошени бисквити
към 21.30-АМ-210 мл

и ние сме на този режим с малко изключение...попара още не съм дала,защото незнам как да я направя с АМ ли ...и най важното ...бебка не иска да пие АМ мляко вечер(тя пие сутрин АМ) и съм принудена да давам каша за вечеря (ябълково или оризова)...надявам се че не е неправилно,защото следобед пак каша давам (дали немога да я заместя с нещо)???ами ако заместя с попара в 16 ч...?някой има ли предложения   bouquet

# 56
Попарата аз я правя с 2 или 3 сухара,сирене,колкото кибритена кутия и малко масълце.Това го заливам с вряла вода и пасирам,оставам малко да изстине и я давам.А ти защо следобяд не даваш например плодово пюре с бисквити,а за вечеря каша

# 57
Попарата аз я правя с 2 или 3 сухара,сирене,колкото кибритена кутия и малко масълце.Това го заливам с вряла вода и пасирам,оставам малко да изстине и я давам.А ти защо следобяд не даваш например плодово пюре с бисквити,а за вечеря каша

звучи мн добре...само че миналия ден взех на плазмон бебешките бизквити ,но ми се струват прекалено сладки...ще ме упътиш ли какви бизквити мога да взема някаква марка или може и обикновенните които продават в магазина...също така за плодовото пюре(ти ли си правиш пюрето или купено)аз сега ще давам вече суров банан и ябълка...досега плодовете съм ги давала само на сокче,а  плодовите пюрета-купени

# 58
аз съм взела бисквити на Ети,но става и стакива на Плазмон.Плодови пюрета давам готови на Ганчев,например,ако замествам хранене,правя едно бурканче 190 гр. с 3 бисквити,или 2 бр бисквити.Ти ще си прецениш,после го оставям малко за да поемат бисквитите и да поомекнат и го давам

# 59
за тези на Ети съм чувала ще ги пробвам...благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт