СЕДМИЧНИЦА 12.07.-18.07.

• 9 823
  • 129
  •   1
Отговори
# 30
  • anywhere
Цитат на: honey
Окончателно се реших да пиша, след като видях лентичката на Зъхи, която е 1:1 с моята (ако имах такава, де) - е, може би с един ден разлика, но тези изчисления май и без това не са съвсем точни на нашия етап Wink

Ехааа, супер!  Grinning Хайде бързичко се регистрирай, че да обменяме опит и на лични!  Wink

# 31
Моята новина е, че лела Фло пак ми дойде на гости. Confused

# 32
  • Враца
honey добре дошла при нас, радвам се, че при теб се е получило.
renci, дано покрай салона ти остава малко време и за нас, но ти пожелавам то доволни клиентки да не можеш да се отървеш.
Теди, мнгоо съжалявам за леля фло. Каква е следващата крачка?
МОФ, кога си на лекар и чакаме много добри новини.
6o6i, направо си е за уплаха това, но важен е резултатът, вижда ли се вече какво ще е бебешорчето?
Утре съм на ендокринолог, да видим ще увеличаваме ли дозата и дали има ефект, това са новините от нашия бебеправещ лагер.

# 33
След 2 часа и 5 минути ще се срещна със новия наемател в коремчето ми (да не кажа коремището ми). След това ще ходим да папкаме на вън с Финьо и Оливер... после май ще се запътим към дежурния лекар (така и така нямаше да можем да стигнем до нормалния доктор... всички часове са запазени 2 седмици напред) за да прегледа Оливер, че на човечето май нещо не му е на ред... а аз все отлагам ли отлагам... Унило е нещо, не ще да яде и само ми се тръшка...

Така, че новини от мене чааак довечера или утре сутринта.

# 34
  • Sofia
Здравейте момичета  Grinning !
Исках само да ви поздравя, а повече ще пиша утре , като се прибера в къщи !
Весела и успешна седмица ви пожелавам и ви целувам Grinning !

# 35
  • Враца
Добър план МОФ, дано да не е нещо сериозно с малкия Оли, но е добре да го види лекар. Я кажи при вас има ли наводнения, че днес даваха за Швеция- беше доста страшно.
Моренски- къде се загуби ти?

# 36
  • anywhere
Моренски е на гости в прованса, идва си утре...
Абе, МОФ, много зле там здравната система бе, много малко лекари на глава от населението, да ви пратим малко?  Wink

# 37
Пращаите...

Тук започнаха да затварят болници и отделения защото няма кой да работи в тях. А иначе пациенти има... Добрите доктори се запиляха по частните сектори, останаха само новоизлюпените от сомалийски произход (има и естонци и руснаци) и познай само дали си знаят и могат работата? За всяка болка се изписва антибиотик... Много трудно им се откъсва направление към специалист, както и аз самата се уверих с нашето бебеправене.

# 38
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
Ренци, идеята ти за кафето и плодовете е супер, винаги ми е било приятно да ходя при моята фризьорка, която също винаги предлага кафенце, и си прекарвам супер Simple Smile
МОФ, стискам палци да не е сериозно положението с малкият сладурко и скоро да се оправите
Ва, пожелавам ти успех при ендокринолого и добри новини да ни донесеш

# 39
  • anywhere
За МОФ: Боже, боже!  Rolling Eyes Пък аз си мислех, че при нас е зле!  Laughing
Аз днес ще отида да си взема направление от личния лекар и утре вечер, живот и здраве, съм на преглед при гинеколога да видим бебчо!  Grinning

# 40
Цитат на: wa_wa

6o6i, направо си е за уплаха това, но важен е резултатът, вижда ли се вече какво ще е бебешорчето?

Ва, много си миличка как мислиш за всички нас!!!! Много ти благодаря  Heart Eyes А на теб ти желая всичкият късмет за изследванията   :love038:
С мъжа ми решихме, че не искаме да знаем пола предварително и да се изненадаме живот и здраве декември месец Grinning . Искам само да ни е живо и здраво, а всичко друго е без значение  Laughing

6o6i
19та седмица  :B-fly:

# 41
  • Враца
6o6i браво на вас, как ще издържите? Simple Smile
Аз например не бих могла, ще искам да се знае предварително. Благодаря ти за пожеланията, ще видим утре

# 42
Цитат на: wa_wa
6o6i браво на вас, как ще издържите? Simple Smile
Аз например не бих могла, ще искам да се знае предварително.

Ами мисля, че ще успеем да устискаме  Laughing  Laughing  Laughing Толкова бързо минава времето, че няма да се усетят тези месеци.

Утре да пишеш какво е станало!  Grinning

# 43
Здравейте и от мен днес.
Хъни добре дошла при нас и честита бременност!Пожелавам ти да е лека и безпроблемна и да те зарадва едно страхотно бебешорче накрая.

МОФ какво става с УЗИ-то?Днес цял ден мислено съм с теб и чакам новини.

Теди съжалявам за леля Фло.Не се отчайвай.Започва нов месец с нови възможности.

Ва стискам палци за прегледа утре.Дано всичко да е О.К.

Сега аз да си кажа.....
Днес направих първата двайсетачкаааааа и съм на седмото небе.Освен това имам записани часове за следващите дни.
Момичета вие сте страхотни.Толкова много ме подкрепяте,че просто нямам право да се проваля.Благодаря ви от сърце и да знаете че ви ОБИЧАМ!

# 44
Цитат на: renci

Днес направих първата двайсетачкаааааа и съм на седмото небе.Освен това имам записани часове за следващите дни.
Момичета вие сте страхотни.Толкова много ме подкрепяте,че просто нямам право да се проваля.Благодаря ви от сърце и да знаете че ви ОБИЧАМ!

1. ЧЕСТИТОООООО за двайсетачката  Wink и утре да се умножи х 10  Simple Smile  Grinning  Simple Smile
2. Ама разбира се че сме страхотни и винагище те подкрепяме и
3. И провала в този форум е забранен със закон  Wink

Успех миличка в новото начинание

Общи условия

Активация на акаунт