СЕДМИЧНИЦА 12.07.-18.07.

• 9 713
  • 129
  •   1
Отговори
# 45
Мерси много Танче!

Да знаете,че ви опвам една голяма виртуална почерпка на всички.
 beer  Popcorn  beer
 cheers  Drunk  cheers

# 46
  • Враца
Renci, аз какво ти казах- няма да си отдъхнеш от довлни клиентки и това си е.
Ходих на лекар, уимам един холестерол HDL , който е под нормата, хормоните на щитовидната са ок. Увеличаваме дозата на лекарството и след 6 месеца контролни изследвания. Ако съм забременяла дотогава май ще се наложи всеки месец. Аз лично мисля след един месец да си направя контролно изследване на кръвната захара да видим резултата.
Ами това е от мен

# 47
  • anywhere
Цитат на: wa_wa
Ходих на лекар, уимам един холестерол HDL , който е под нормата, хормоните на щитовидната са ок. Увеличаваме дозата на лекарството и след 6 месеца контролни изследвания. Ако съм забременяла дотогава май ще се наложи всеки месец.

На мен това ми звучи като хубави новини!  Grinning Сигурна съм, че ще ги изпревариш с тия 6 месеца!  Wink

# 48
  • Враца
Зъхи, надявам се да е така, ще видим.
За всички, на които им липсва нечие присъствие във форума- това на Тия, аз не издържах и и звъннах да я чуя. Тя е добре, но е откъсната от Интернета, надява се днес да го оправят, така, че ни остава да чакаме

# 49
Ва, и аз мисля, че новините са добри! Много се радвам  Laughing
Нападай половинката и много успех!  Grinning

6o6i

19та седмица  :B-fly:

# 50
  • Враца
Мерси 6o6i, но този месец нямам ову, така, че го нападам само за да го обичам Embarassed  Embarassed

# 51
  • anywhere
Цитат на: wa_wa
Мерси 6o6i, но този месец нямам ову, така, че го нападам само за да го обичам Embarassed  Embarassed

А така, тренирайте, тренирайте!  Laughing А пък резултата няма да закъснее след някой и друг месец!  Wink
Само за инфо - по базалната ли разбираш, че нямаш ову или с тест?

# 52
  • Враца
тренираме, че да постигнем най-добрия резултат, а за овуто- не меря температура, но бях на лекар, на 12 ден имах много тънка маточна лигавица- 4 мм от което едно зацапване и множсество дребни фоликули, а и от предните графики бешпе ясно, че нещо ми се губи Rolling Eyes
Зъхи кога си днес на лекар?

# 53
  • София
Да ви кажа как са нещата при мен. Не съм бременна, а закъсненията, поне засега, ми казаха, че са заради смяната на климата. Единия ми яйчник е екстра, но другия е поликистозен  Sad Другата седмица ще ходя да видят дали имам овулация. Ако нямам ще трябва да пия противозачатъчни 3 месеца. Пак другата седмица ще са излезнали цитонамазката и микробиологията. Дай боже да са добри. Ще трябва да направя и хормонално изследване, само за Пролактин, слава богу, защото другите са ми наред. Някой ако знае нещо повече за този хормон, моля да ми напише. Иначе, ако всичко е наред и имам овулация ще продължаваме с опитите. Ако след 6 месеца не се е получило още, ще трябва да си направя цветна снимка (ужасссс!!!!), а на мъжа ми спермограма. Дано да не се стига дотам.
Та това е при мен. Доста съм разочарована, защото след хиляди прегледи, пари и лекарства, преди половин година уж всичко ми беше наред, а сега пак проблеми. Чудя се само този поликистозен яйчник може ли да се получи за 6 месеца? Ако не, ще отида и собственоръчно ще удуша предишния ми лекар, че не го е видял, не ми е казал и не е предприел нещо по въпроса.
Стискайте палци да имам овулация и да са ми добри изследванията. Благодаря ви!

# 54
  • anywhere
Довечера в 18 ч. сме на лекар двамата с мъжа ми! Нещо съм се шубелисала какво ли може да ми кажат?!  Rolling Eyes
В момента се ровя из сайта на Д-р БЗК и там на много места при липсваща ову препоръчват хомеопатично лечение, естествено -при добър хомеопат! Защо не се позаинтересуваш за нещо такова, защото е безопасно де...

# 55
  • anywhere
Цитат на: Tintiri-mintiri
Единия ми яйчник е екстра, но другия е поликистозен  Sad Другата седмица ще ходя да видят дали имам овулация. Ако нямам ще трябва да пия противозачатъчни 3 месеца. Пак другата седмица ще са излезнали цитонамазката и микробиологията. Дай боже да са добри. Ще трябва да направя и хормонално изследване, само за Пролактин, слава богу, защото другите са ми наред. Някой ако знае нещо повече за този хормон, моля да ми напише. Иначе, ако всичко е наред и имам овулация ще продължаваме с опитите. Ако след 6 месеца не се е получило още, ще трябва да си направя цветна снимка (ужасссс!!!!), а на мъжа ми спермограма. Дано да не се стига дотам.
Та това е при мен. Доста съм разочарована, защото след хиляди прегледи, пари и лекарства, преди половин година уж всичко ми беше наред, а сега пак проблеми. Чудя се само този поликистозен яйчник може ли да се получи за 6 месеца?

Мисля, че кисти могат да се появят и за едни цикъл, не бързай да душиш лекаря!  Wink Цветната снимка не знам дали е болезнена?! Струва ми се, че не, но не съм много компетентна!  Embarassed  Rolling Eyes
Може би нещата са така само временно, от смяната на климата и т.н., всичко ще се оправи!  Wink  Grinning

# 56
  • София
Ми то не е ясно дали е липсваща. Аз си мисля, че имам, пък и преди половин година имах, със сигурност, защото доктора я видя на два пъти. Освен ако за този период съвсем не съм се повредила, би трябвало да имам ову.  Laughing Просто лекаря иска да проври със сигурност, заради поликистозния яйчник.

# 57
  • София
Мерси, Зъхи, и аз се надявам да се оправят нещата  Laughing

# 58
  • anywhere
Цитат на: Tintiri-mintiri
Ми то не е ясно дали е липсваща. Аз си мисля, че имам, пък и преди половин година имах, със сигурност, защото доктора я видя на два пъти. Освен ако за този период съвсем не съм се повредила, би трябвало да имам ову.  Laughing Просто лекаря иска да проври със сигурност, заради поликистозния яйчник.

Аз това за хомеопатията при липсваща овулация го пуснах заради Ева...

# 59
  • Враца
Тинтири, съжалявам, че нещата не са както си очаквала. Стискам палци за цитонамазката. Потрърси пролактин в сайта на зачатие-http://www.zachatie.org, а мисля, че си добре с английския- опитай търсене в гугъл-http://www.google.com

Общи условия

Активация на акаунт