СЕДМИЧНИЦА 12.07.-18.07.

• 9 714
  • 129
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В бг-то съм си вече. Да, знам, че може да е от смяната на климата. Но и без това ми е време за профилактичен преглед, та в сряда ще видим какво е положението.

# 16
  • Враца
Не исках да те отказвам от прегледа, защото е важен, просто да те поуспокоя малко, защото предполагам си притеснена. Ще стискаме палци и всичко ще е наред, ще видиш.

# 17
  • София
Мерси за топлите думи, wa-wa! Ми аз не съм много притеснена. Гледам да го давам по-спокойно, че да няма големи разочарования след това  Laughing  И съм се наканила следващия път да пробаме с тестове за овулация. Но все пак ще видим какво ще каже чичо доктор  Laughing

# 18
  • Враца
Няма за какво, май този месец ти си третата, която мисли да опита с тестове, което споре дмен може да означва само едно: Скоро ще има добри новини в този форум

# 19
  • София
Здравейте, момичета Wink
Хайде и аз да се разпиша малко. В четвъртък вечерта си направихме среща бъдещите ноемврийски мами и беше много готско. Има и снимки, та ако ви се гледат ето:
http://community.webshots.com/user/seli34
Иначе да ви се оплача за пореден път - оказа се, че няма да ми се пази мястото в работа след като изляза в майчинство. Не се знаело дали ще мога да се върна и бля бля... Просто стратегически ми намериха вместо заместник, човек изцяло на моето място  Confused  Криво ми е заради отношението и заради това, че не съм очаквала по такъв начин да се развият нещата, но щом са решили така, то и аз вече нямам никакво желание да работя за такава фирма, която не си уважава персонала и то аз съм от самото създаване на фирмата. Не ми се пита нито "Защо?", нито ми се разправя, вече ми е безразлично. Кофтито е, че вече не ми се идва и на работа, но трябва да устискам още 2 месеца. Офф... Да знаете, че няма нищо сигурно!
На Ренци й пожелавам успех със салона и нека да ги разбие там  Wink
Мама, сега като няма да си на работа, поне можеш да си почиваш и помързелуваш малко, а пък утре ще чакаме инфо за УЗИ-то  Grinning Дано и Оливер да се оправи напълно.
Ва, стискам палци за кучо. Щом е осилче, значи бързо ще се оправи. Аз също обожавам животинкита, а в нас си имам една сладка сиамка. Иначе при моите родители имах и куче болонка, но майка ми я е дала на някакво хора  Cry По принцип татко се грижеше за него, но нали влезе в болница, оперираха го и няма как сега да се грижи за Бенджи (така се казва). Ужасно ми е мъчно, но нямаше как и аз да го взема.
Абе май дългичко се получи и дано не съм досадила.
Лека седмица на всички  Simple Smile

# 20
Привет и от мен. Ние също бяхме на морето (нашите имат вила), моя син е направо като изтърван там. Снощи се върнахме, днес сутринта ме пита кога пак щели сме да ходим, а ние ще пропусмен, защото таткото пристига в събота  Laughing.
Ренци честито и от мен за новата работа, дано си щастлива.
Мамо Фин, защо смяташ, че ще те бърникат, мен ме гледаха на нормален ехограф, т.е. нямаше нужда от вагинален. Мисля, че няма да сгрешиш да вземеш мъжлето, какво от това, че детето ще е с вас, такмо ще му обясните. Аз смятам отново да отида да ме видят, но този път с таткото. Така беше при първата ми бременност, той беше винаги с мен и не сгрешихме.
Зъхи, аз май ще съм късметлийка, ако не ме боляха гърдите сигурно няма да знам, че съм бременна, все още не е започнало да ми се гади Laughing

Хайде лека седмица и дай Боже добри новини!!

# 21
Ренци и аз да ти честитя за салона. Вчера още прочетох на тагадък, но после се отплеснах. Много се радвам за теб! Ухажвай си клиентите и работи качествено и ще успееш!!!!

# 22
Imp  Imp  Imp аз още нямам нет в къщиииииииииииииии Imp  Imp  Imp ....вероятно около края на тази седмица най-късно се надявам да проимам.....

Честито на Ренци за салона - ще се справиш знам аз!

Весела седмица от мен!!!

# 23
Значи да се отчета:
Днес се счупих от чистене и подреждане в салона.Но пък сега изглежда супер.Решила съм да предлагам кафе на клиентките си и винаги да има купа с плодове,за да е по-уютно.Вие как мислите?
Та днес нямах клиентки защото чистех и подреждах,но от утре вече започвам с пълна пара.Благодаря на всички ви за подкрепата.Страхотни сте!В този форум намерих истински приятели,за което вечно ще съм благодарна.
Извинете ме за лиричното отклонение.

Моф,хайде утре вземеш снимка от УЗИ-то и да я качиш в албумчето си ако имаш възможност.
Тинтири,дръж ни в течение за това какво става при теб.
Тия,честно да си кажа много ми домъчня за чат с тебе.Тоя ваш нет доставчик е за бой направо.

# 24
Си Кей много съжалявам,че си попаднала на такъв работодател.Ама не им са връзвай.Гледай да си спокойна,пък работа ще си намериш и то сто пъти по-добра,сигурна съм.
А снимките са трепач да знаеш.

# 25
RENCI, радвам се, че първия ден е минал добре макар и без клиенти... Те утре ще те почнат  Grinning
Хубаво си го измислила това с кафето и плодовете (клиентите ще могат ли и от тях да си похапват?)... какво мислиш и за едно подносче с бисквити вървящи с кафе? Или е на разоряване тази идея?
Тука нищо не дават из салоните, гледат само как да ти изцедят парите. За една процедура на изчистване на лицето могат лесно да ти вземат 100 евро... и дори и кафе не те черпят. Същото е и във фризьорските салони. Подстригване за мъже е от 15 до 30 евро, за жени от 30 нагоре... боядисване на косата и подстригване е около 60, а студеното къдрене е от 60 на горе... зависи колко ти е дълга косата.

Дано всичко при теб върви като по вода! И много късмет!!!

За ултрата, да... непременно ще пусна снимки... дано само ми даде такива... Ако не, ще се развикам... смятам че за цената която му плащам и за мизерните 20 минути време през които трае прегледа заслужавам нещо хартиено също. Дано само новините са добри. Това е също и една друга причина поради която не искам Финчо да е с мене... Той така и не каза дали ще дойде... тоест, ще дойде, но не знам дали ще влезе с мен... И дали ще ги пуснат двамата с Оливер... Все пак не е циркова арена, а клиника.

# 26
Не не е на разоряване идеята.Даже е чудесна.И да клиентите ще могат да си взимат от плодовете.Мисля,че така ще бъде по-приятно в салона и по-задушевно пък ще видим.

А иначе мисля,че трябва да го вземеш Финчо с теб на УЗИ-то.Да се почуства съпричастен.Пък и съм сигурна че и на него му се иска да е с теб.А на тоя лекар дето ще те гледа му кажи да дава снимката,че в тоя форум има едни луди женища дето много искат да я видят.
Хайде стискам палци всичко да е наред и чакам новините утре.
Успех!Успех!Успех!

# 27
Хихи... ще ще... ще му кажа на лекаря за женищата от форума. Той че Финчо ще пусне, ще го пусне. Но не знам за Финчо в комплект с Оливер как ще е... Ще трябва да се пита... Ако не, тогава ще се правят компромиси... от моя страна.

# 28
От доста време ви чета и съм писала няколко пъти като гост, но - кой знае защо - чак сега се регистрирах  Embarassed  От почти година и аз бях от "опитващите се"... но сега вече мога да се похваля, че успяхме  Simple Smile  Окончателно се реших да пиша, след като видях лентичката на Зъхи, която е 1:1 с моята (ако имах такава, де) - е, може би с един ден разлика, но тези изчисления май и без това не са съвсем точни на нашия етап Wink
Както и да е... Много ми се искаше да се присъединя към уютната ви общност и да се радваме заедно  Simple Smile  Още не се чувствам комфортно във форума на "бъдещите майки"... сигурно още не съм се осъзнала като такава  Embarassed  Grinning
И на вас приятна и успешна седмица... и дано скоро всички да се запишете в първата тема за вече "осъществени" майки  Simple Smile

# 29
Привет и от мен,

честито на Ренци за новия салон  Grinning . Имаш много хубава професия, дано ти носи и радост и финанси  Wink
Мама, моят мъж всеки път е с мен на прегледите и много се кефи милият. Мисля, че е редно и татковците да изживяват по някакъв начин бременността и да са съпричастни.  Grinning
Аз пък да ви разкажа вчера как си изкарах акъла, някой път съм голяма паника. Чатих си на компютъра най-спокойно и като станах гледам едно голяяяяяяяяяямо петно на стола. Направо се смразих  Shocked . Та айде на юруш в болницата, че лекарката ми беше неоткриваема и там бяхя супер милички, направиха ми пълен преглед да видят дали е околоплодна течност, оказа се слава богу, че не е!!!!!!!! Grinning  Grinning  Grinning . Явно нещо мехурът ми не е издържал, било нормално  Embarassed
Поне видяхме бебо на ултрашала, за секунда се завъртя към нас и вече има много добре изразени човешки черти! Невероятно, но факт  Stuck Out Tongue

Извинявайте, че ви занимавам с тези работи. Желая ви лека седмица и пратете малко слънце насам, ама без жеги  Laughing

6o6i
19та седмица

Общи условия

Активация на акаунт