Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 12 -Тема 49

• 37 580
  • 693
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте да се включа в новата тема и аз.Заинтригувахте ме с доста неща,но по-късно ще се върна да доразглеждам

# 16

Има ги и цените като каталог е .

# 17
Има ли някой класиран с топ-клуб Сребърна,Златна   и нагоре звезда,че искам да помоля нещо? Rolling Eyes

# 18
  • София
Честита нова темичка!  Hug Успех на всички! Кате,  bouquet
Еmi lia, радвам се, че съм ти била от полза.  Hug
Аз вече пуснах експресна около 150лв, като доста я поорязах заради мотивационните К13,14,15.  Crazy

# 19
  • Пловдив
Успешна кампания на всички!
Аз нещо този път мнооогоо зле. Още  никой не се обажда за поръчки.  Shocked Ужас! Ще взема да ги преслушам, че смятам в неделя да пусна!  Simple Smile

# 20
Успешна кампания  Hug

# 21
  • София
Аз май няма да пускам поръчка тази кампания, в неделя заминавам на почивка и докато се върна тя кампанията ще свърши  Simple Smile
И без това нямам почти нищо поръчано, голяма суша  Tired

# 22
  • София
Здравейте всички!
Успешна кампания и от мен!
Аз не пиша много редовно, но ви чета и получавам много полезна информация от Вас.  Hug Hug
На мен ми се очертава слаба кампания. Sad Много харесах нещата от новата лого колекция и май пак аз ще си остана най-добрия клиент.
Искам да попитам дали лого колекцията се включва към формиране на поръчката? Знам, че няма отстъпка, но дали поне ми се включва в сумата за експресната поръчка?

# 23
Успешна кампания и от мен! Аз все още не знам дали ще пускам.

Искам да попитам дали лого колекцията се включва към формиране на поръчката? Знам, че няма отстъпка, но дали поне ми се включва в сумата за експресната поръчка?
Да, за вида на поръчката се включват всички продукти - лого, нетни, специални и т.н.

# 24
Цитат
Има ли някой класиран с топ-клуб Сребърна,Златна   и нагоре звезда,че искам да помоля нещо?
Здравейте и от мен! Класирана съм в топ-клуб Сребърна звезда. Ако мога да помогна с нещо...

Etomira, продуктите от лого-колекцията се включват във формиране на поръчка/експресна или редовна/ с нетната си стойност.

Аз успях преди 10 ч. да пусна експресна за 100 лв точно с продукти от колекцията - чаша, химикали, ключодържател, кутия за бележки и чанта за пазар + 2 от новите продукти на Аnew, за да си продължа членството и в този клуб.

Мостри от новото червило с минерали не намирам и аз никъде, не е хубаво да забравят за това, нали всяка панорама завършва с думите колко е полезно да представяме мостри на клиентите...

Успешна кампания!
 Sunglasses

# 25
  • София
Много благодаря за отговорите.  Hug
На мен основната част от поръчката ще са продукти от лого колекцията Simple Smile

# 26
И аз искам доста неща от лого колекцията, но ще изчакам за 13-та кампания,че да увелича шанса си за подаръци Joy

# 27
И аз искам доста неща от лого колекцията, но ще изчакам за 13-та кампания,че да увелича шанса си за подаръци Joy

newsm78, лого колекцията не е от брошурата,май няма да ти увеличат оборота  за подаръците  newsm78

# 28

newsm78, лого колекцията не е от брошурата,май няма да ти увеличат оборота  за подаръците  newsm78

Хм...май си права! ама някъде бях прочела,че ще се включва и така се бях приготвила да пазарувам... newsm78

# 29
Можете ли да ми кажете сега пуснах експресна поръчка кога би трябвало да дойде, защото не съм много запозната понеже винаги пускам редовни?

Общи условия

Активация на акаунт