ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 789
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
Много тежки серии  Cry

# 136
  • София
е, хайде сега ми кажете как наричате мъж като Мехмет ........ глупак! Тя била взела решение, да си ходела като иска, а ти какво направи, че да не иска бе  ooooh! излъга я! Браво! Да си ходи при Нихан и да си дерзае ако питате мен  Crossing Arms

# 137
  • Пловдив
В тоя филм най-готината личност е дядката. Много ме кефи, ако не е той да ги строява, съвсем ще му отпуснат края.
Между другото, в нета се върти инфо повече за Мехмет и Инджи - т.е. за артистите, но не и за изпълняващите другите роли във филма. Някой има ли инфо???? newsm78

# 138
Колкото и да съм великодушна и да си мислех, че разбирам Мехмет, след тези две серии започнах да го намразвам яко.

# 139
  • София
Цитат
Колкото и да съм великодушна и да си мислех, че разбирам Мехмет, след тези две серии започнах да го намразвам яко.

е, затова говорим. "Най-обичам" на конкретен въпрос, мъж да отговори "незнам". Тя правилно му каза, "ти като незнаеш, аз знам" и готово! Ама тя била решила да си ходи, еми поне взе някакво решение, за разлика от него  ooooh!

# 140
Записче  Peace   Не мога да си обесня как може да има мъже като Мехмед ако бях на мястото на инджи - до сега  да съм си тръгнала 100 пъти, но и я разбирам, защото все пак го обича ...
е, хайде сега ми кажете как наричате мъж като Мехмет ........ глупак! Тя била взела решение, да си ходела като иска, а ти какво направи, че да не иска бе  ooooh! излъга я! Браво! Да си ходи при Нихан и да си дерзае ако питате мен  Crossing Arms

Съгласна съм с теб  Crazy
 smile3511 smile3515 smile3514 newsm61 newsm61 <~~ за Мехмед, ама дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 141
Скоро не бях плакала на филм. Най-вече, защото Инджи си тръгна с голямо достойнство
А пък на Мехмет ми иде да му наритам т...е Close

# 142
  • при най-добрия мъж...
Пишете ме и мен в списъка за Мехмед.Не знам за друго,ама поне два шамара да му играя,че тези дни много ме нервира. newsm61
Голям мухъл се извъди.Все да не нарани никой,пък накрая все Инджито страда.
Как можа да я пусне да си тръгне,трябваше да я настигне,да го махне тоя куфар от ръцете и,да я хване здраво и да не я пуска докато тя не му повярва,че наистина я обича.

# 143
Много е точен образа на Мехмед - всички мъже са такива. Забъркват кашите и после друг им виновен - жената разбира се, че кой друг.  А ние жените като глупачки винаги им прощаваме, затова все ни правят на глупави.

# 144
  • София
Наистина беше ужасно за Инджи... Но как трябваше да постъпи Мехмед според вас - и то не само за момента на раздялата, а като решение за бъдещето на всички тия хора, които имат взаимно изключващи се очаквания към него?

# 145
Да, на него му е много трудно, всички очакват нещо от него. Не стига, че за два дни всичко му дойде като гръм от ясно небе. Всъщност ми е мъчно за него, но и за Инджи.

# 146
Наистина беше ужасно за Инджи... Но как трябваше да постъпи Мехмед според вас - и то не само за момента на раздялата, а като решение за бъдещето на всички тия хора, които имат взаимно изключващи се очаквания към него?

Как трябваше да постъпи ли ? Ами да беше седнал да поговори с жена си то станалото станало той не й е изневерил .а той отиде при дядо си и при майка си а на Инджи не каза нищо държи я там сама в къщи и всички я гледат като прокажена да си сърба попарата не го оправдавам аз Мехмед така постъпи и Онур като се появи Нил ---толкова са страхливи мъжете......

# 147
Здравейте и от мене. Така се радвам, че ви има всички и че споделяте така приятелски този сериал  аз идвам към Вас с удоволствие.
Наистина днес беше много тежка серия и за мене и аз си поплаках, доста се ядосах на Мехмед Shocked, вече прочетох какво ще стане в сайта на БТВ в следващите две серии. Милата Инджи как издържа незнам, тази Нихан какво иска дразни ме как може постоянно да му звъни

# 148
Да, на него му е много трудно, всички очакват нещо от него. Не стига, че за два дни всичко му дойде като гръм от ясно небе. Всъщност ми е мъчно за него, но и за Инджи.

Съгласна съм, че му е трудно, че всички очакват от него "чудеса", НО... тая вечер като го гледах ми идеше да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Само той ли страда, а нима Инджи е безчувствена?
И сега като гледам развитието си мисля, че Онур не трябваше да се меси- така и отговорих. Оная кифла Нихан, ако искаше баща за детето си нямаше: 1. да избяга от Мехмет и 2. да се скрие тази истина. Ама че е патка  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Това го приемете като запис, сега се връщам да ви изчета.  Grinning

# 149
  • София
Тоя филм ме побърква с това, че за ВСИЧКИ ми е много мъчно (май без Тарък). Но някак така ги представят нещата, че на мястото на всеки мога да се поставя. И не виждам никакви готови рецепти как аз бих постъпила на мястото на този или онзи. Ревах с глас за Инджи, но си представих как Мехмед  казва:"Стой, скъпа, само теб обичам!", а после ходи тайно да си вижда детето....или не го вижда изобщо (ако съм Инджи, подобна жертва няма как да я приема).... или казва:"Сега ще го вземем Мехмедчо от онази лоша жена, майка му" - а тя май не е лоша, но и да е - не е натрапвала детето си на Мехмед, случайно стана.

Общи условия

Активация на акаунт