ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 794
  • 361
  •   1
Отговори
# 150
Тежко ли му би лооооо !!!!!!?? ооо горкичкия Ме'метчо! изобщо не изглежда да му е тежко като говори с Нихан. А когато Онур повдигна въпроса за нея ? Мехмед не ми се стори много сигурен коя обича ! Не направи нищо ,за да оправи кашата с Инджи . Легна и се наспа като къпан! И накрая пак тя излезе виновна щото искала да си тръгне. Тоя мъж е един мухлъо!

# 151
Права си, и аз тази вечер му се ядосах. #Cussing out

# 152
Мехмет, бягай човече, че ако знаеш какво ти готвим... #2gunfire #Cussing out newsm11 smile3511 smile3513 smile3514 newsm61 smile3512 box bash #Sniper Rage Rage!!!А най-добре -  Banghead -така да го занитим в Китайската стена докато я разбие!!!
Как не разбра тоз ...... Гледа ми в една точка и не знаел какво да прави, типичен мъж. Очите ми станаха кат нажежена 100 ватова крушка да рева, ще се спукам по шевовете от яд.
Нихан пък - не бивало Инджи тъй да научава...Разпяла ми се...Навремето да е останала при Мехмет, не сега да ги твори тия...Ще си ходи, няма да си ходи.К'во му причиниха на наш'то момиче, не е истина...
Но евала й  за постъпката. Що пък да е като майка Тереза? Мисля, че по-скоро Мехмет се изживява като служител на червения полумесец.Инджито от половин дума разбира - права е да мисли, че за нея няма място при Мехмет и да си тръгне, не иска да я съжаляват и да се моли, естествено е за нея той да е при детето си, а детето да е с майка си и баща си.К'во друго да направи...Ей т'ва е любов...Да помислиш за другия, не да си егоист,малко усещане да те споходи, не кат' тоз михлюзин, чак като го оставя жена му да се сеща за нея, или май по-скоро се самосъжалява?! Ох, тоз Мехмет, ми като я обича да се влачи в краката й, докато не я спре, не да го избива на честолюбие в най-неподходящия момент.Пък той ми се заровил в говната, дето ги сътвори...
Брех, гледайте к'ва тирада сътворих.Няма да пиша повече, само ще ви чета, направо не мога да се позная аз ли съм; после като се оправят нещата, може да пусна фойерверки...
Перличка, на успокоителни трябва да се видим, скъпа, не на кафе....

# 153
Не това неговото е нечовешко отношение.Разбирам,че и неговата не е лесна,ама вместо като човек да седне с жена си,да поговорят,да изразят мнение и двамата да вземат решение.Нали за това са сем.все пак.Той какво направи...легна си човека се едно нищо не е станало,супер спокойно си заспа пък и се наспа,а Инджи осъмна и сигурно в главата и е било каша.Изобщо не го оправдавам,но когато му е тежко да иде при жена си с нея да говори,а не да ми търчи след тая Ниихан.Тя пък как ме дразни....просто незнам.Тя е виновна за всичко.Като си решил да скриеш нещо толкова сериозно да го си го беше крила до край,а не да ходи и да разбива живота на толкова хора.И като толкова го обича Мехмед да не се беше появявала щото ся за 2ри път му разби живота.Баси и.....оф много се изнервих

# 154
  Joy Съгласна съм!

# 155
Момичета, не знам как да отговоря на анкетата. Хем е добре да знае, хем вижте какво стана сега. Може би след 20-30 серии ще знаем дали е било правилно. Сега не мога да преценя.

# 156
Мехмет, бягай човече, че ако знаеш какво ти готвим... #2gunfire #Cussing out newsm11 smile3511 smile3513 smile3514 newsm61 smile3512 box bash #Sniper Rage Rage!!!А най-добре -  Banghead -така да го занитим в Китайската стена докато я разбие!!!
Как не разбра тоз ...... Гледа ми в една точка и не знаел какво да прави, типичен мъж. Очите ми станаха кат нажежена 100 ватова крушка да рева, ще се спукам по шевовете от яд.
Нихан пък - не бивало Инджи тъй да научава...Разпяла ми се...Навремето да е останала при Мехмет, не сега да ги твори тия...Ще си ходи, няма да си ходи.К'во му причиниха на наш'то момиче, не е истина...
Но евала й  за постъпката. Що пък да е като майка Тереза? Мисля, че по-скоро Мехмет се изживява като служител на червения полумесец.Инджито от половин дума разбира - права е да мисли, че за нея няма място при Мехмет и да си тръгне, не иска да я съжаляват и да се моли, естествено е за нея той да е при детето си, а детето да е с майка си и баща си.К'во друго да направи...Ей т'ва е любов...Да помислиш за другия, не да си егоист,малко усещане да те споходи, не кат' тоз михлюзин, чак като го оставя жена му да се сеща за нея, или май по-скоро се самосъжалява?! Ох, тоз Мехмет, ми като я обича да се влачи в краката й, докато не я спре, не да го избива на честолюбие в най-неподходящия момент.Пък той ми се заровил в говната, дето ги сътвори...
Брех, гледайте к'ва тирада сътворих.Няма да пиша повече, само ще ви чета, направо не мога да се позная аз ли съм; после като се оправят нещата, може да пусна фойерверки...

Joy Joy Joy 

shoppp, поста ти ми заприлича на мнението на моя близка. И тя така милата- с глас рева за Инджи, ядоса се на Мехмет и ако имаше възможност камъни щеше да хвърли по ТВ, та белким го нацели.  Laughing Но сте прави, че в такава ситуация решението не е да се напием и заспим, а да поговорим и решим проблема.

# 157
  • София
Инджито от половин дума разбира - права е да мисли, че за нея няма място при Мехмет и да си тръгне, не иска да я съжаляват и да се моли, естествено е за нея той да е при детето си, а детето да е с майка си и баща си.К'во друго да направи...Ей т'ва е любов...Да помислиш за другия, не да си егоист
Точно това е есенцията на нещата. Каквото и да направи той, Инджи щеше да мисли главно за него, как не му е дала дете, как му пречи да бъде с детето си.... и т.н. и т.н.
Какво щеше да се промени, ако той беше я спрял?

# 158
  • София
Но сте прави, че в такава ситуация решението не е да се напием и заспим, а да поговорим и решим проблема.
Айде да не се напиваме и да го решим!
 Инджи е разстроена и си тръгва. Мехмед й казва: (какво? кажете?)

# 159
Аз досега не видях той сам да вземе решение за даден проблем, ако някой не му го набие в главата. Така ще стане и сега. Добре че е дядото. А тази Шерифката както я наричам аз ми иде да и оскубя червените коси. То бива бива ама тя вече взе да прекалява. На мама синчето. Ха нека помисли и за другите. Но ще и дойде акъла, няма къде да ходи.

# 160
shoppp, и аз като теб седя и се нервирам...
И като кажат - ще крием детето от Инджи ooooh! Как така ще го скриете бе,да не би да са 5лв,че да ги скриете под дюшека  Shocked
Ходи да се среща с Нихан и детето и после ще ми ляга до Инджи нашичкия...По едно време ми напомни на Тарък - нали уж го мразеше,а сега и той двойни игри играеше под предтекст,че "уж не бил осъзнавал случилото се" #Cussing out  Правилно му каза Инджи,че ако го чака той да вземе решение,ще загуби и малкото достойнство което има  Crossing Arms

# 161
Инджито от половин дума разбира - права е да мисли, че за нея няма място при Мехмет и да си тръгне, не иска да я съжаляват и да се моли, естествено е за нея той да е при детето си, а детето да е с майка си и баща си.К'во друго да направи...Ей т'ва е любов...Да помислиш за другия, не да си егоист
Точно това е есенцията на нещата. Каквото и да направи той, Инджи щеше да мисли главно за него, как не му е дала дете, как му пречи да бъде с детето си.... и т.н. и т.н.
Какво щеше да се промени, ако той беше я спрял?
Щяхме да гледаме по- малко серии. Това в кръга на майтапа. Нали е сериал трябва да го разточат.

# 162
И аз съм  #Cussing out на Мехмед,само как си заспа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мъж,какво друго да кажа  #Cussing out

# 163
Но сте прави, че в такава ситуация решението не е да се напием и заспим, а да поговорим и решим проблема.
Съгласна съм .Включете ме и мен в списъка

# 164

Какво му пречеше да я спре на вратата и да й каже "СГРЕШИХ!!! Скрих от теб истината за сина си и това бе грешка. Остани до мен, заедно с мен." Ама нали е мъж как ще си признае толкова лесно? Та той дори пред дядо си каза, че е невинен.  Close Close Close

Общи условия

Активация на акаунт