Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо обсъждането на Рамадан може да бъде неподходящо?
Какво е Рамадан и какво представлява?
Какви са празниците Рамазан и Шекер Байрам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо обсъждането на Рамадан може да бъде неподходящо?
-
Какво е Рамадан и какво представлява?
Рамадан е свещеният месец на пост за мюсюлмани, през който те се въздържат от храна, напитки и светски удоволствия от изгрев до залез слънце. Този период се свързва с духовност, пречистване и смирение. Рамадан е светият месец за мюсюлмани, през който те постят от изгрев до залез слънце. Това е време за духовно обновление, пречистване и по-голяма преданост към Аллах. Постът включва въздържане от храна, напитки, пушен и сексуални отношения през дневните часове. В края на Рамадан се празнува Ид ал-Фитр, който е време за радост и събиране със семейството.
-
Какви са празниците Рамазан и Шекер Байрам?
Рамазан и Шекер Байрам са мюсюлмански празници. Рамазан е периодът на пост, докато Шекер Байрам е празникът, който се отбелязва в края на Рамадан. Той е израз на радост и благодарност след успешно издържан пост. Рамадан и Рамазан са едно и също, просто се използват различни имена в различните култури. В Турция се използва името Ramazan, докато в арабските страни се използва Ramadan.
-
Какво е ифтар?
-
Какво представлява Ид ал-Фитр?
делта ми е обещала да ме пробва как съм се у4ила първия срок!

). Та таз подправка е добрият, старийOт така познат червен пипер(сладък на прах)
-
-
, това също не трябва да се забравя.Там в онзи нашият- техен свят не са много скъсалите със семействата си.Дори мойте зълви на по сумати години са на мама до полата ,съкън да не каже някой нещо видите ли. Голямата ми зълва много иска да има дете но тъй като е без мъж ( разведена), не смее да си го позволи.
.Как е Линда
дано всичко е ок