Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 726
  • 448
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,третофазничка съм от две седмици и имам въпрос-в нишестените дни,както е днес за мен,тази една порция за деня ли е -т.е на ден мога да ям само по веднъж макарони,ориз и картофи в посочените грамове,а не на всяко хранене-обяд и вечеря Rolling Eyes

# 391
Аха от вчера  почнах Laughing О, да спретнах си  вчера фотосесия и  се измерих ама снимки и  пълен доклад-  като стигна фаза преди и след ,че така не е интересно  Laughing
Ми  не смея да се зарадвам чак малко се срамувам признавам си  защото килата за сваляне са много и това е капчица в морето само ,въобще не очаквах  цЕло кило за 1 ден.Ако така продължава  да знаете  ще стана рекламно лице на Дюкан Joy

# 392
Здравейте!
Много от рано сте запили  Rolling Eyes
Какво намекваш ??  Flutter  Joy Joy

Не бе,аз само попитах.. Mr. Green На първата ми гала сигурно ще предпочета чаша бяло вино вместо нещо сладко,ама какво да направя като си го обичам..пък се сещам за нещо любимо,дето хем е алкохолно,хем сладко ама да не дразня себе си,пък и вас.. Blush

Флучия няма,аз на толкова изкушения устоях..и едва ли ще постъпя така неразумно. Peace

Иначе и аз съм се изфотала(по-скоро мъж ми-много ме подкрепя за режима),и съм се замерила също.Мисля като напрявя 1 месец да сравня мерките,но и така вече влизам в някои панталони от преди. Whistling

# 393
Здравейте!
Поздрави на всички с празници и минусчета!
Лори, затъжих се за теб, обади се, когато си дойдеш в Шумен

[size Предлагам на шуменки среща на 27 август в 17,30 или 18,00 часа в градската градина в "Микито" , за да се запознаем с Мименситка! [/size]=14pt]b]

# 394
  • София
Здравейте,третофазничка съм от две седмици и имам въпрос-в нишестените дни,както е днес за мен,тази една порция за деня ли е -т.е на ден мога да ям само по веднъж макарони,ориз и картофи в посочените грамове,а не на всяко хранене-обяд и вечеря Rolling Eyes
Здравей   bouquet
Може само един път дневно в разрешения грамаж  Peace

# 395
Здравейте!
Поздрави на всички с празници и минусчета!
Лори, затъжих се за теб, обади се, когато си дойдеш в Шумен

[size Предлагам на шуменки среща на 27 август в 17,30 или 18,00 часа в градската градина в "Микито" , за да се запознаем с Мименситка! =14pt]b][/b]
[/size]

# 396
благодаря за отговора,и аз така го разбрах,ама...да попитам все пак  bouquet

# 397
# 398
Здравейте,
много бързам прочетох ви по диагонал.
Тумбичкаbdbaloni Много усмивки и збъднати мечти!
Днес имам месечинка,при това пета.
ето резултата:
ето и резултата:
        за месеца    от началото
 кг        -4кг            28.800кг
ханш     -3см                 -26см
бюст     -3см               -21см
талия   -2см               -26см
бедро  -2см               -19см   
и снимков материал съм ви приготвила:
http://viki08.snimka.bg/family/dyukan.369056.14403041.big
парола 101
новите може да ми разгледата албума ,да се запознаем.
Ми това е  Hug
а...жалко за Борката ,ще ми липсва тук Cry
Шуши ако има за мен място все още ,идвам във Варна  Hug  Hug  Hug

# 399
  • София
Мимиии - честита месечинка, страхотна си   bouquet Аз не съм от новите, но разгледах албума и много ти се радвам  Hug Hug Hug Успех с последните килограми, дано бързо паднат   bouquet

# 400
Мимииии, браво за резултата, ти направо си станала друг човек  Sunglasses Продължавай в същия дух!

# 401
  Бодливке, благодаря  за комплимента Flutter Blush

Мис Пърпъл, сандвича ти с пилешко филе има ли го на сайта с рецептите?

Четох за алкохол приказвате...ни ли въ е срам? smile3505   Аз го ненавиждам.Пийвам по Нова година само Crossing Arms Е, пуша де..да не помислите че хептен не съм наред Joy

Хеписмайл, честита месечина!Заради галите ли ти е трудна трета?

Нони  bouquet

Анабелс, браво!
   Аз  съм в цикъл първи ден във втора и независимо от подуването за 5 дни мерките са ми с по 1см надолу, което много ме зарадва.

Мими,
страхотна си!Поздравления и продължавай все така!  bouquet

# 402
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте сладки мои момичета
Мимииии честита месечинка мила ,много килограми минус ти пожелавам,надявам се да се видим на Варненската среща, много си сладка на снимките

Тумбичка чвстит рожден ден мила ,желая ти само хубави неща  Grinning
АннаБелс успех мила Simple Smile
Оscar  честита дюканска годинка  
Хеписмайл на теб честити три месеца в трета  
 честито на всички с минусчета
Аз си карам спокойна 4-та ,радвам и се и си хапвам каквото ми е на душа , вчера почувствах че трябва да правя п ден и днес съм - 1 килограм ,много се радвам в черв. пак още един ,проблема е че ще ми идва скоро и знам какъв луд глад ме мъчи предпочитам да спася някои и друг ден , в п дните никога не прегрешавам ,мисля си че съм в 2-та , а там с ибях бетон като една добра ученичка  Grinning
Другото ,което забелязах е че от време на време ми се яде нещо ама докато не го изям полудявам, все едно съм бременна
Като например халва,кроасан мн често и ето сега солети трябва да ходя до магазина иначе положението е под контрол.
Напоследък пък ми хрумна ,нали имам вече хладилник в новия апартамент и си замразявам прясното мляко 0.1 в камерата във форма за лед,хехех мн ми е яко.Аз сега си седя повечко в нас и да не купувам постоянно мялко така си го правя. Винаги съм си харесвала кафето с мляко ,а ми беше проблем все да взимам ,че и трайност да гоня.......... А от друга страна не бих си купила сметанка, няма толкова обезмаслена  и така 2 кубчета ледено мляко и съм аз ,2 подслади телчета .А като си спомня преди какви бити сметани какво нещо и захар и то станало......бомба
айде целувам ви

# 403
    еййй , сладури кви ги вършите  Crazy , аз съм направо в джаза ... днес ква случка ми се случи ... хем се смях  ,  хем се ядосвах !
Така , Миме , сладко не се тревожи , понеже моето пътуване все още е под въпрос имаш осигурено местенце при Дианка !  Hug  Честита ти месечинка Heart Eyes  и резултата ти е страхотен , браво ! Просто цъфтиш , но не ми харесва , че напоследък се губиш по тъча ! Влизай в крак да нИ сЪ разПраяМи !  Naughty  

Флучийка , добре си се завърнала!  Много си красива  Flutter Heart Eyes , Както и Точица , помним теее , вчера те виДоХ на БалкоНя воайорстваше и само чаках да пишеш!  Hug
      еййй , Борката , как се е о...ал , ще ми липсва  Sad
  Хеписмайлче , честитт ти 3 месеца трета ! УСпех в задържането  Hug
  Оscar  честита дюканска годинка    bouquet
 Ами май е тва от мен, бегам пак по задачи! Дано се видим в събота  Praynig

ЕДИТ смеха е здраве !  http://slackpack.net/?q=node/967

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 15:18 от mmmshushy80

# 404
  • София
Крисси - по - трудна ми е от втора, защото изисква повече контрол, не само по - време на гала. Във втора си знаеш - това ядеш, другите неща - строго не, менюто ми беше по - лесно за измисляне и приготвяне, бях по - мотивирана. За 4 месеца във втора не съм прегрешила нито веднъж, трета - имаше някои издънки. Но всичко е строго индивидуално, има много момичета, които се справят страхотно в трета, лесно им е и свалят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт