Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 758
  • 448
  •   1
Отговори
# 405
  Мис Пърпъл, сандвича ти с пилешко филе има ли го на сайта с рецептите?
Не съм точно Пърпъл, но мисля, че се познах  Laughing Едва ли има такъв сандвич, защото той е съвсем простичък. Правиш си филийка от трици по някоя от рецептите в темата и си слагаш отгоре пиле, може варено, печено, шунка, пушено филе, каквото имаш. В ПЗ дни може и зеленчук. А за филийката аз лично ползвам една рецепта за палачинка, но я пека във фурна върху хартия за печене: 3 с.лъж. трици, 3 с.лъж. кисело мляко, 1 яйце.
Мимииии, честита ти месечинка, резултатът ти е отличен! Давай, още малко остана!   bouquet

# 406
Момичета дайте съвет ,много съм раздвоена....и все по трудно го удържам туй прасе да му се невиди!!!Уж нямам по големи дразнители от преди пък защо така?ПОМОЩ!!!!!

# 407
Пийвам по Нова година само Crossing Arms Е, пуша де..да не помислите че хептен не съм наред Joy

Аз пък като бивша пушачка ненавиждам цигарите..и смятам, че съм си съвсем в ред.

Мари Зайо, защо е подивяло прасето ?  Shocked На какво налита ??? Дръж го !!!  Joy

Мимии, браво , браво !!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug Hug

Ех, този Борис..жалко.

Ана Белс, 1 кило за 1 ден а ??? Е бравоо бе , мацка ! Аз си помислих, че е за целия ударен период.

Хеписмайл, радвам се, че си добре вече !!!  Heart Eyes

# 408
Момичета чета ви с кеф страхотни сте .Зреждате ме с много оптимизъм
особено с  фотосесийките   bouquet
BlackSnake  и аз не вярвам на пустия кантар ама цял ден се меря
през час и се тая - 1килце  си е освен ако е решил да продължава с вчерашните номера но пък му смених батерията така че  едва ли newsm78
Но пък предвид това което съм чела по темата като има  страшно много кила за сваляне  като в моя случай май  така става общо взето отначало се свалят много и бързо ама послее .. Thinking

# 409
Жалко,много жалко за Борето,внасяше настроение в темата,останахме без мъже smile3518Мери Зайо стига с това прасе,виж си лентичката-искаш ли да се върнеш отново в стартова позиция?Мис Пърпъл-това ми хареса hahahaАз пък да препоръчам бисквитките по савойски,излязоха около 15,опитах само три,другите ги изяде мъжа ми Crossing Arms,ами вкусни му били затова Mr. Green

# 410
noni2009, къде мога да видя рецептата за тези савойски бисквитки?   bouquet

# 411
Но пък предвид това което съм чела по темата като има  страшно много кила за сваляне  като в моя случай май  така става общо взето отначало се свалят много и бързо ама послее .. Thinking

Ако не се откажеш и си съвсем режимна ще си сваляш равномерно, с нормални темпове !  Peace При всички случаи мноого по-бързо ( и вкусно  Laughing ), от която и да е друга диета.
Има си периоди, в които има застой, обикновено покрай МЦ, но после всичко тръгва пак..
Виж при хора като мен, прекъснали режима недовършен, положението е друго, но пак върви..тъй де, не тича, а се влачи, но пак действа. 

Мис Пърпъл ми звучи хард, рокерско, металско.. Joy Joy

# 412
Здравейте,момичета!
Днес съм +1кг.Втори ден ПЗ.А вчера единствените зеленчуци са 2 домата.Пил.пържолка и риба на скара.От къде това кило незнам.Направо се плаша от трета.Сигурно ще качвам по 2кг на ден.В втора нямам никакъв проблем-хапвам това което ми е позволено и това е.А в трета.....Но до тогава имам още време.
Ами нажалих ви се. Hug
Пожелавам на всички много,много минусчета Grinning Hug

# 413
Никакви причини да се отказвам нямам -напротив диетата е точно мой тип
 все едно за мен писана  Grinning и хъс имам за трима като ви чета как се борите със всеки грам .
Да не говорим какъв стимул имам като  чета ,че и други е имало с
толкова  че и повечко килца  и са успели да ги свалят .та си викам
 щом те могат значи и аз мога да опитам поне.Нищо не
губя освен кила нали така Joy

# 414
Пийвам по Нова година само Crossing Arms Е, пуша де..да не помислите че хептен не съм наред Joy

Аз пък като бивша пушачка ненавиждам цигарите..и смятам, че съм си съвсем в ред.

Аз пък съвсем друго имах в предвид, ама как да е Mr. Green Едни пият ,други пушат...някой и двете!Въпрос на избор! Wink
Мис Мърпъл, сори..хем толкова се канех да не напиша Пърпъл  bouquet Благодаря за рецептата Peace
  Нони, еми душа кой как я наредил  Laughing

# 415
noni2009, къде мога да видя рецептата за тези савойски бисквитки?   bouquet
Сайта от с рецептите мила,има и много други вкусотийки,пилешкия пай ми е любим,също и сладкиша с извара HugКрисси,а някои и по мъже ходят Mr. Green

# 416
Ееее стига де аз какво да кажа  като ни едно от трите  Crossing Arms
Скукааа Laughing
В рецептите има чудеса просто нямам търпение  да пробвам всичките hahaha

# 417
  • Варна
Чудесен момент да си говорим за бисквити. Да ви кажа ли една тайна:

Днес Франц е рожденичка,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Frants   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И ако на повечето тук името й нищо не говори, ето една рецепта, за която Франц отнесе много благодарности:

http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/04/%d0%ba%d0%b0%d0% … a%d0%b8/#comments - канелените бисквити.

# 418
Момичета,преди 2-3 дни направих 4 месеца с вас и режима,нямам думи да ви кажа,че без вас и този форум никога,ама никога нямаше да се получи Hug Hug Hug Hug за всички без изключение и едно голяяямо   mrstraetz  mrstraetz
Аз се движех така:
Първа -5 П-минус 3кг
Втора-70 дена-минус 8кг,1месец карах 4/3 и после на 1/1
Трета-50 дни до тука,минус 3кг newsm68 newsm44
Свалени кг-14!!,от 66кг сега съм 52кг и с напълно ново самочувствие Laughing
Успех на всички новички и вярвайте,че режима работи
Страхотна снимка на Флучия,такова хубаво излъчване и финес Hug
Мименситка,желая ти само надолу да върви асансиора вече,ти го заслужаваш и още как Hug
Честита годинка на Оскар Hug
Лора1,много добри резултати,5кг за 10 дена,супер Hug
Да честитя и на Happysmileтри месеца в Трета,успех и много позитивни емоции ти желая Hug
Ето ви малка фотосесия от мене,мноого съм горда от резултатите,да знаете Laughing
Извинявам се за качеството на последните 2 снимки,но са от телефона ми,ама пък са пресни,пресни- само от преди 2 дни
Ако иска парола:1234

http://bg.fotoalbum.eu/zorana4014/a333070

# 419
  • Бургас/Пз
Зорана, браво бе момиче, страхотна си! 14кг са си доста нещо. Продължавай все така!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт