Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 728
  • 448
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Здравейте сладурки.
Нямаше ме тези дни и си признавам,че нямах време да прочета кой, какви геройства е сътворил тези дни.
Да се похваля,че и аз отслабнах в трета,вече съм 59кг,а и видимо съм се смалила,няколко човека ми обърнаха внимание ,ама аз все отричах,е накрая и кантарев го потвърди,много съм доволна.
Та мерките ми тази сутрин са.
кг -сега 59,преди 102.
талия-сега-67,преди 121.
ханш-сега-89,преди-около 120 беше май.
Бедро-сега 50,преди -67.
Мерките в началото съм ги позабравила,пиша по спомен,ама толкова май бяха,може повече да са били ама не и по-малко.
Относно режима,доста по разнообразен го направих,вече на галите и ядки и сладки неща,добре ми идват да ви кажа Grinning
Днес пак ми е гала,хубав ден,ама каква тренировка направих след 7часа на работа,уморих се доста.
Отивам да чета и после се надявам да имам пост пълен с похвали за свалени килограми.

# 421
  Зорана , Мира браво постигнали сте супер резултати !  newsm20

# 422
Здр хора имам въпросче!На диетата съм от 4 дни и съм качил 1,5кг!През ден ходя и на фитнес!Случвало ли се е и с други!
Благодаря предварително!

# 423
Ние тук не сме по фитнеса от първия ден на режима.
Чак в трета фаза някои потренирват.
Някой мъчат и във втора,но.........................все пак режима си е за дебели Mr. Green

# 424
Ами и аз съм от тях!Ама се мъча да се чекна в него фитнес!

# 425
Привет,знае ли някой как са на немски овесени трици  newsm78.Аз знам за Hefe Flocken ама не съм сигурна, ядки ли са трици ли са.Ако някой знае моля да сподели.
Благодаря предварително!

# 426
Здравейте мацуренки!
Зорита  newsm78  , ти ли записваш за варненската среща,аз съм там да знаЙш.Разбрах за Годзила 12 ч.
При мен нищо за хвалене  newsm45  все още не съм стигнала 73 ,дано срещата да ми подейства
пък и някой приятелски ритник може да ме раздвижи  smile3521 Мира1919 страОтна си  smile3501 ,направо си нов човек(май трябваше да кажа ЖЕНА)
за всички  Hug  Hug  Hug

# 427
Амииии, аз съм си в Свищов, ама на, спът, дремят, никва инициатива, та рекох да пусна едно рано-рано защото знам, че всички четат през деня. smile3532 и аз ще бъда там Heart Eyes

Събота, Варна, Годзилата на плажа в 12ч.

Петенцееей, пусни кака кой съ е навървил за срещата, да се преброим baby_neutral

M1Ss`SeLeNa , момент да питам Немското цвети Hug, че да не се нагълташ с овесени ядки в суматохата  

Haferkleie каза Цветито

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 21:03 от zorita

# 428
О,да в никакъв случай няма да е хубаво,че ще летят тигани  Peace

# 429
     Зоритка , аз пускам Бургазлийки готови за Варненската среща ... dj100 , Sanny3, vesito5, Мимии , Таня , аз и моето майче ! общо 7 ОФсИ  Crazy  Ние с мама сме леко под въпрос , но се надявам да се вредим!

Нарци , миличка много ще се радвам да те  Hug Hug Hug

Ами и аз съм от тях!Ама се мъча да се чекна в него фитнес!
Кажи от колко кг тръгваш и колко гониш? Предстои ли ти МЦ , овулация?

# 430
 newsm45 newsm45 newsm45 Очертава се в събота да си ходя до ВТърново - милото има среща на випуска (гат бешИ курсант) smile3511 А то мога и да не отида, ама май ще го обидя...Атака я чаках тая среща - като Нова година я чаках newsm45

# 431
Цитат

Той мъж бре Joy Joy Joy
    Зорана, Мира - прекрасни сте!  bouquet    

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 21:19 от Kpuccu

# 432
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     oscar, честита ти годинка  Hug
     happysmile, честита трета месечинка в трета  Hug
     Мимииии, честито, изглеждаш съвсем различна - толкова свежа и елегантна  Hug
     Zorana, миличка, ти си същинска манекенка  Crazy Честита ти месечинка  Hug
     MIra1919, като гледам мерките ти преди и сега..., ама ти си останала на половина ...  Hug
     АннаБелс, аз съм от тези, които имаха мнооого килца за сваляне, а сега искам да ги направя даже и повече... Embarassed Всичко е възможно да се постигне със съветите на Дюкан и подкрепата на прекрасните дами от темата, трябва само да си упорита, търпелива и да не се поддаваш на изкушения  Hug
          Хайде от мен спокойна, прохладна и режимна нощ и една любима котка - собствената ми  Wink

За мое огромно съжаление от днес вече е котешко ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 433
Здравейте и от мен! Днес ме гони голям дюкански глад-ядох къде ли не, включително и в колата. Струва ми се обаче, че от тези зеленчуци задържам вода, но няма как...Закотвила съм се на 65 и кой знае колко ще си дремя на тях. Целувки Hug Hug Hug гледах снимките ви и направо съм изумена Shocked Shocked Shocked  bouquet  bouquet

# 434
Цитат

Той мъж бре Joy Joy Joy

ооооооо много съжалявам  Embarassed е както казваше преди Борето , чакам да ми дойде скоро  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт