Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 734
  • 448
  •   1
Отговори
# 375
Варненска среща в събота, "Годзилата" на плажа към 12часа

Точице,  Hugведнага долу на спявка.........................видях те,а и вчера се сетих за теб,пусна ония снимки с бедрата и изчезна Mr. Green

Ейй, излови ме  Grinning Отдавна не съм наминавала към форума и от вчера чета ли чета, ама нямате изчитане  Mr. Green Зоритке, мило ми стана, че някой ме помни  Hug Blush Обачеее, съм за тигани, признавам си  Embarassed Качила съм 2 кг. и сега си ги боря, ама пусто не можах да устоя на разни изкушения  Tired Нищо, важното е, че се усетих навреме и съм взела строги мерки  Laughing Визуално изобщо не ми личат тези 2 кг., ама пък като знам, че кантара може и по-малко да показва...
Много  Hug на всички и отслабващ ден  Heart Eyes

# 376
  • София
Здравейте Hug,
много сте изписали за тези 2 дни, ще се върна да ви чета, но преди това да се отчета:
Вчера се изследвах добрите новини са, че холестеролът и уреята са ми вече в норма(бяха завишени преди месец)  newsm44  А също и хормоните  newsm68
Лошите, доколкото могат да са лоши - цикъл още няма, пия Дуфастон, от който стомахът ми се бунтува и сърди... Sick А също и, че имам плюс 2 кг. Днес ще направя един протеинов ден, тъкмо и стомахът ми ще се укроти(поне се надявам Mr. Green).
Днес правя 3 месеца в трета, на мен лично ми е по - трудна от втора, но пък я преполових, няма да се предавам.
Едит:
Флучия, Венерас - изглеждате страхотно, момичета, невероятни стеSimple Smile))
Целувки и да се почерпите:

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 10:31 от happysmile

# 377
Мис Марпъл, Блек Снейк, Бодливке, благодаря ви за комплиментите! Много сте мили с мен и така ми вдигате самочувствието  Hug Hug Hug
Бодливке, моля те , недей да пиеш! Не си заслужава заради няколко глътки вино после да ти се забави метаболизмът и да спреш да сваляш! Може да не ти се отрази веднага, но организмът помни и след време като игла в балон ще си отмъсти. Весело изкарване в рестУранта Simple Smile
Хеписмайл, честита месечинка!

# 378
Добро утро и от мен!  Hug
Моя плюс леко е понамалял, ама не е нищо особено.
talyyy, ако трябва да съм честна нямам идея защо така качвам, но при мен тези 2 кг. ми личат доста и е видимо, че съм трупнала. Единственото ми прегрешение е, че на Гала прекалявам с десерта, отчитам това като огромна грешка, но ми е много трудно (мога да не опитам десерта колкото и да се изкушавам, но опитам ли и изтървам прасето), а и като знам, че ми е позволено как да се откажа от десерт. Иначе нишестени не ям (за почти 2 месеца в трета съм яла не повече от 2-3пъти по малко царевица в салатата); хляб ям 2, най-много 3 пъти в седмицата и то по 1 филийка, много рядко 2; сирене и кашкавал си хапвам, но пак не всеки ден; плод също ям (понякога ако прасковите са по-малки изяждам по 2 или пък резена ми диня е малко по-дебел, но не прекалявам с тях); трици ям всеки божи ден; не ям никакви други меса освен пилешко, заешко и риба. Вода също пия доста. Не знам, ако някой може да ми каже как да увладея положението, МНОГО МОЛЯ  Praynig нека да сподели. Стана много объркано, дано сте ме разбрали.
Ами това е за сега от мен.

# 379
Здравейте и от мен.След вчерашния изряден ПЗ + плод и над два литра вода имам минус от 0.700гр. newsm44 newsm44 newsm44.Включих и по един час на велото,па дано се стегнем малко.До края на трета ми остават около 20-тина дни,ще гледам да си стигна лентичката,че сега съм с едно кило отгоре Embarassed,което не ми личи слава Богу,но се дразня като видя 60кг.,друго звучи 59.900  Mr. GreenФлучи поздравления и от мен,ти беше една от усърдните,когато аз започнах режима и си ми била за пример HugХеписмайл честита месечинка,стискам палци да се оправят нещата.Бриджи срещите в Старозагорски вилает,ги организира Борето,който пак зачезна нанякъде,ако се появи може и да спретнем нещо.Между другото добре вървиш със свалянето,не бързай Hug

# 380
  • Пловдив
Борето има бан за форума, така че няма как да ви организира. Организирайте ги и го канете по телефона.

# 381
Здравейте!
Много от рано сте запили  Rolling Eyes

# 382
Здравейте!
Много от рано сте запили  Rolling Eyes

Какво намекваш ??  Flutter  Joy Joy

noni2009 , браво !  Hug

Вещи, Борката с какво е сгазил лука ?  newsm78

# 383
Здравейте след първия ден от поправката имам минус от 0.600 гр. което не е никак зле.Продължавам напред.Честито на всички месечинки.

# 384
BlackSnake Joy Joy Wine Glass  animal037

# 385
  • София
здравейте,аз съм с +  smile3511 тука от 2 седмици е така ту надолу ту нагоре,направо ужасна работа #Cussing out
честито на всички с месечинки  Hug

# 386
nito svalqm nito ka4vam 67.5 i ne murda ufffff

# 387
Според кантара съм точно  1  кг. надолу  Blush

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 12:48 от АннаБелс

# 388
Според кантара съм точно  1  кг. надолу  Blush

От кое точно те е срам ?  Joy
Това е резултатът ти от първа фаза нали ? Ще видиш как ще почнеш да смъкваш. Не си правила режима досега и бъди сигурна , че ще се топиш като свещ!  Hug
Измери се обезателно !! Не само килата са важни, когато падат обиколки е не по-малко вдъхновяващо ! Peace
Страхотна мисъл в подписа !  Party

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 13:00 от BlackSnake

# 389
Ей, че ми е слънчево днес   Nature Sunny
Имам + пак, но ми е ден за гала и ще си я правя! Може да е по-скромна, но няма да я прескачам  Peace
Оscar, честита дюканска годинка  baloni
Хеписмайл, на теб честити три месеца в трета   party006
Флучия и аз ти кажа, че си много хубава  Hug И да честитя големия минус   4uu

Общи условия

Активация на акаунт