Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 761
  • 448
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добро утро! Hug
От мен кафенцето, после от Мименсита - другите екстри  Laughing

Мименсита  Hug давай го по-леко с шетането, нали си в отпуска!  Hug
Моята закуска винаги е сладкиша на Лео с кафе, в 10 часа - 3 мъфини и нататък - както дойде. Но до обяд - храненето ми е неизменно.
Флучия  Hug страхотно изглеждаш! И много отпочинала и засмяна! А тази новина с 2-та килограма е направо супер!   bouquet
Музичка, mmmshushy80,  blumchen_fee  Hug
BlackSnake,  Hug добре дошла!  Hug
Зори  Hug аз моят списък го забравям и след година като го погледна, се оказва, че почти всичко е изпълнено!  Laughing То зависи и какво е желанието, де...  Joy
daisy67  Hug добре дошла! Не са много свалените килца, но да се надяваме, че ще тръгнеш много стремглаво. При мен е обратното. Относно проблема ти - не допускай повече от 3 дни. Предполагам, че от днес като вкараш повечко зеленчуци - ще се оправят нещата.
DanyGod  Hug утре и останалите 300 гр няма да ги има! И аз в момента се боря с плюсчето ми от морето!
Момичета, някъде прочетох за среща във Варна. Аз ще се мотая в околностите и ако успея, ще се присъединя към вас! Просто не си знаем програмата все още и затова не се записвам категорично, но много ми се иска!  Hug
Хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 07:38 от Snow4eva

# 361
  Ванилията да е обикновенна да, не ванилена захар.Канелата също обикновена.Ако прочетеш книгата няма да имаш толкова въпроси и ще ти е много по-лесно да се справяш. Wink Там има подробно описание на позволените продукти! Peace
  Аз междудругото съм отвратена от есенциите. Sick

Мерси! Книгата съм е чела десетки пъти, но за ванилии и такива неща защо нищо не виждам, не знам....

# 362
Извинявам се за изказването, но ми е трудно и когато не знам нещо няма кой да питам освен вас...

# 363
добро утро,мили момичета,  Hug  Hug  Hug
Кантарев днес ме зарадва с още -0,700 кг или общо от началото 4,700кг  Grinning Не съм и мислила,че мога да сваля такава тежест за 15 дни, но сигурно темпото ще намалее скоро. Проблемът в WC  го имам и аз и не зная до колко постъпвам правилно,но на 3 дни пия вечер по един зелен чай/разхлабващия/. От днес 5 дни ПЗ,което малко ме плаши ,защото първите 5 дни задържах кг, зная че е нормално според Дюки,но все пак нали знаете как ни се иска при всяко качване да виждаме -------- Wink
Толкова ви завиждам на варненки и софиянки за срещите,чета и се надявам да има повечко заралийки,че и ние да си спретваме по една срещичка от време на време за надъхване и обмяна на опит  Peace
След малко отивам на работа и като гледам пак ще изпусна новата тема,ако ШУШИ е толкова добра както досега ще я моля пак да ме запише на първа- много ми помага   bouquet   bouquet
извинете за дългия пост и на всички вас ,мили мои, успешен ден !!!  bouquet

# 364
  Добро утро и от мен!

От днес започвам втора фаза.Оконтачелно след ударния съм -300гр ooooh! Еми, колкото толкова.Няма как нали съм с МЦ Tired

Сега тъкмо като ми мине ПЗ-то ще са си отишли и гостите и ще се притегля и премеря да видя и мерките.

Менюто днес: обяд - Дюканска овчарска салата, вечеря - пилешки пържоли на фурна с патладжан, чушка, тиквичка и лук.

Сноучева, благодаря за кафенцето!Не можах да дочакам Мименсита и си закусих от тутманика. Laughing

Флучия
, прекрасна си  bouquet

BlackSnake,daisy67  успех с режима! Peace

Данигот, утре ще паднат и тези. Peace

bright71, честито!Не мисля че темпото ще намалее много..ти имаш доста за сваляне и дано продължи така. Hug

Е, това е за сега от мен.Слънчев ден с много усмивки и минуси ви желая! smile3525

# 365
Добро утрео и от мен! Днес ми е втори ПЗ ден и днес съм 65 килца. Малко се позабавиха темповете, но е нормално. общо 5 килца хвръкнаха за около 10 дена, което не е зле. Продължавам в същия дух.
Не съм редовна в писането, ама чета чат пат.
Лек и отслабващ ден! Hug Hug Hug Hug

# 366
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Ето ги и екстрите  Grinning

Ще си пошетам и днес малко, че от утре хуквам по пътищата, рибите ме чакат  Wink  А междувременно и много от вас се надявам да нагушкам на живо  Hug
     За протокола - 81,700, с две думи са се разкарали някакви си жалки 200 гр... Писна ми от тоз` асансьор  #Cussing out
          Усмихнат, красив и спокоен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 367
Добро утро, милички!
За събота за жалост пак ще пропусна срещата, защото ще сме в Пловдив.
Сноу, Женуша, Криси, много ви благодаря за комплиментите и милите думи. А за свалените кг съм много изненадана, понеже по финансови причини напоследък не наблягам на месото - ям предимно яйца, извара и кисело мляко. Дано и занапред продължи така.
Лек ден от мен и много минуси!

# 368
Добро утро!  Laughing
Нещо за развеселяване: http://vbox7.com/play:140b7ae1
Флучия, много си хубава!  Hug
Менюто ми, 3 ден П: закуска - сандвич с пилешко филе; обяд - пастет от извара и варени яйца; следобедна закуска - пангасиус, паниран в белтък; вечеря - телешко задушено.
Желая на всички усмихнат ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 369
lora_1, поздравления, доста по-бърза си от мен...

аз днес видях 67 кг чисто на кантара, но понеже съм в цикъл сигурно е нормално да не свалям точно сега....

На всички желая прекрасен ден!   bouquet

# 370
Варненска среща в събота, "Годзилата" на плажа към 12часа

Точице,  Hugведнага долу на спявка.........................видях те,а и вчера се сетих за теб,пусна ония снимки с бедрата и изчезна Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 09:04 от zorita

# 371
BlackSnake,daisy67  успех с режима! Peace

Ами благодаря..аз отдавна съм си с режима, но едно пожелание за успех никога не е излишно.
Успех и на теб !  Peace

Здравейте, кукли !!!!
Аз съм си все на същото дередже..-10 кила. Малко си забавих цикъла този месец заради морето и сега съм надута..аха да гръмна. Дано идва и свършва най-после и с него да си отидат 2 кила.. Flutter

Флучия, ама си хубавааа !!!

Сноу, Бачи,  Hug свърши отпуската..голяма гадост.. Sad. Пак почва делничния кръговрат..отврат.

Зорита, уфф че ми е далечна тази Варна, а така искам да ви видя.  Sad

Лорче, браво, миличка !! Давай само така !!

daisy67, добре дошла!   bouquet

Шушка, мерси за записа на първа !!! Heart Eyes

Мастърче, много ме интересува как върви твоята 1/1 ! Докладвай ми ( на генерала !  Joy Joy )

Талии,  Hug Hug Hug!!!!

Абе за всички многоооо... Hug Hug Hug Hug Hug

# 372
Добро утро, момичета!

Днес празнувам година с Дюкан! На 25/08/08 бях 81кг а днес съм 65! Независимо, че моето място е на другата маса, аз искам от все сърце да ви благодаря за подкрепата, информацията и съветите + тиганите, които дори и не директно насочени към мен, аз доброволно поемах отвреме на време, когато си ги заслужавах! Благодаря на всички!

АннаБелс - без никаква особена причина аз имам чувството, че ще успееш! Кураж, инат и нестихващо чувство за хумор ти пожелавам!

М5 - благодаря за поезията! Където живея има магистрала М5 - към хубави места води!  Simple Smile Успех!

Хубав ден на всички!

# 373
ДобриУтрУ!

oscar Честита ти 1 дюканска година!  smile3501Малии,това си е доста! Whistling Горе-долу и аз започнах с тези кила,и мечтая да се пУфаля след година с твоите 65,или поне 68. Mr. Green
Дай снимки да те видим!

Сноучева мерси за кайВенцето! Heart Eyes

Марпълче развесели ме-падам си и по майтапи,и по духова музика.. Mr. Green
lora_1 страхотен резултат за 10 дни! Peace

Kpuccu много си хубава ма!Видях те за малко на аватара вчера.Да те насерат кокошките! Grinning Аз за 5 дни ударна свалих 1.300,а някои по 5-6 кг,при всеки орг.е различно,не се шашкай а давай смело и успех във втора фаза! Hug

bright71 кАжи на кантарев да намине и към нас,че днес се е заковал на кръгло 80(т.е.килото минус от вчера си седи),ама исках едни -100 гр. та да видя 7ца най-накрая! Crazy

Флучия голяма си свежарка,а и с този морски тен.. Whistling Я кажи сега,щом си пийвала чат- пат на моренцето,мога ли и аз тези дни да си сръбна малко винце,щом кантарев ти отчита -2 кг...? Че на 29-ти съм на РД в рестУрант.Mr. Green newsm43

Менюто ми за днес:
закуска:кис.мл.с 2 лъж.трици+1лъж.ленено семе
обяд-яйца с извара
вечеря-саворин на скара.

Лек и много отслабващ ден, момичета!  jumpuu

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 09:25 от БОДЛИВКА

# 374
аз тези дни да си сръбна малко винце,щом кантарев ти отчита -2 кг...? Че на 29-ти съм на РД в рестУрант.Mr. Green newsm43

Бодливче, въпроси за алкохола преди трета  фаза не се задават. Отговорът е ясен.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт