Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 720
  • 448
  •   1
Отговори
# 60
чочосан, мерси, ама това готвещото не е моето протеинче...аз си нямам готвещо протеинче... Sad
моето протеинче беше ей това:
http://www.youtube.com/watch?v=fFG5sMkuk6o

Simple Smile))
Абе много ме е страх от тая трета Sad((( нещо...хич не върви... и съм в ужас да не кача!!! не искам да съм дебелаааааа Cry Cry Cry

# 61
Добро утро дами Дюканеси!
днес съм нещо отмаляла,но с кафенцето ще вдигнем духа!
Искам да Ви представя една друга дюканка -моята свекърва Росана ,на 48 год ,която днес прави 1 година и 3 месеца на режима,а от 3 месеца е в 3-та фаза!Започна някъде от 145 кг а сега е 87кг!Може ли да й пуснете снимките преди и след за мотивация на младите кадри?
http://tanyatais.snimka.bg/dating/dyukan-sreshti-plovdiv.409020.14299589
Лек и отслабващ от мен! Hug

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 08:59 от tanyatais

# 62
Здравейте и от мен:Д
Днес ми е петия ден от 1-ва фаза, кантара показва -2,5кг. Имам да свалям общо 30кг. Според вас колко да ми е първата фаза, едва издържам без зеленчуци.
В първия ден от втора фаза мога ли да си хапна салатка от краставици и домати и ако не ми се консумира месо да пропусна поне веднъж?
Лек ден и отмен   bouquet

# 63
  • Варна
m9m9, достатъчни са ти 5 протеинови дни!почвай салатките!но гледай да комбинираш зеленчуците с месото!месото трябва да е повече!можеш да си сготвиш и нещо със зеленчуци - тиквички, патладжан, пиперки пълнени, и много други неща!прочети в рецептите!

# 64
Добро утро, дружинка!  Hug

Но за мен обаче въобще не е добро, защото хем съм недоспала, хем съм Rage newsm77 още от сутринта, но хубавото е че все пак е петък...

Шушинко, мерси за записчето!  Hug  Heart Eyes

Flocke, плодово мляко - НЕ може в първа и втора фаза, защото са със захар, ако пък са и с парченца плод - още повече.

m9m9, 5 дни са ти достатъчни. Не трябва да се пропуска ден без протеини (дори и ПЗ дните) - ако не ти се яде месо, измисли си нещо друго - риба, яйца, извара... Яяя, Петенцето ме изпреварило  Hug

За всички - много   remybussi remybussi remybussi  и  Hug  Hug  Hug !

Лек и отслабващ петъчен ден!

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 09:07 от blumchen_fee

# 65
Добро утро на всички  bye
Пожелавам на всички само минусчета. Аз ще тичам към фитнеса, че закъснявам вече.  newsm39

# 66
Здравейте и от мен:Д
Днес ми е петия ден от 1-ва фаза, кантара показва -2,5кг. Имам да свалям общо 30кг. Според вас колко да ми е първата фаза, едва издържам без зеленчуци.
В първия ден от втора фаза мога ли да си хапна салатка от краставици и домати и ако не ми се консумира месо да пропусна поне веднъж?
Лек ден и отмен   bouquet
От утре вече минавай на ПЗ....Зеленчуците да са гарнитура на месото или рибата,а не обратното.....Не забравяй,че месото те кара да отслабваш,а не зеленчуците....

Ха,Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Режимна съм! Но за да не сгафя(понеже много лоши мисли почнаха да ми се въртят в дюканската ми глава  smile3544 smile3544 smile3544) минавам на схема 1/1.....Че не се издържа нещо.....

Днес съм на пилешки пържоли и тиквички(сварени) с кисело мляко,копър...
За вечеря - рибени кюфтаци и салата от домати,краставици,печени чушки,лук и магданоз.

Рапорт даден! smile3519 smile3519 smile3519

# 67
Добро утро и от мен! Hug
Пожелавам ви много слънчев ,усмихнат,режимен и успешен ден Hug

# 68
Здравейте, здравейте!
Да ви кажа какво ми се случи. В сряда, след работа, полегнах уж за малко и след един час скочих, без да съм се събудила съвсем. Така, полузаспала, съм отишла автоматично до тавата с баничките за вечеря и съм изяла ОСЕМ Embarassed Вярно, че ми беше гала вечер, ама все пак...
Извода, който си направих - няма да спя вече в кухнята  ooooh!
Целувки и удин хубав и спорен ден ви желая!

# 69
Здравейте, здравейте!
Да ви кажа какво ми се случи. В сряда, след работа, полегнах уж за малко и след един час скочих, без да съм се събудила съвсем. Така, полузаспала, съм отишла автоматично до тавата с баничките за вечеря и съм изяла ОСЕМ Embarassed Вярно, че ми беше гала вечер, ама все пак...
БРЯХ!  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Дане би от Дюкан да се сомнамбулясва?  smile3532 smile3532 smile3532

# 70
Привет, дружинка! Липсвах една седмица и сега се  връщам да чета пропуснатото....  bouquet

# 71
Здравейте, здравейте!
БРЯХ!  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Дане би от Дюкан да се сомнамбулясва?  smile3532 smile3532 smile3532
#Crazy това ме уби направо. За малко да се задавя с кафето от смях.   Joy
Аз днес се чувствам чудесно и не мога да не споделя с вас : сутринта кантара показа 59  goodscale smile3556 е петичка до  сега нямам спомен да съм виждала. Убеждавам се че записчето на първа си действа.
Много  Hug и минусчета на всички. Спирам да пиша че стана много дълго май  Embarassed

# 72
  • София
следващата софийска среща, ще се проведе на 29 юли

Фтасахми я сЯ Shocked Shocked Shocked

Зори, това как да го разбираме, че ще дойдеш или не  newsm78
Така ми се е дощяло да се запознаем  Rolling Eyes Hug

Дженуша, развесели ме от сутринта  Joy Joy Joy

Мастерче, ти не беше ли на 1/1?

Аз напоследък не мога да вляза в релси, вече около месец съм само на ПЗ.Даже може да се каже, че съм на схема 0.5/0.5, защото на обяд съм на П, а вечер на ПЗ  Joy Joy /жалко, че Дюкан не се е сетил за нея  Mr. Green/
Нищо, де, ще се оправя аз, ама да знаете, че не е успешна  Rolling Eyes

Лек и много хубав ден на всички  Hug
Петък е!!!!! Laughing

# 73
Здравейте момичета и момче,

Вчера след като ви четох как всички ще ядете пангасиус и си викам абе аз туй нещо отдавна не съм си го правила чакай и аз да намина да си взема за вечеря.
Срам не срам - трите филета си ги опънах само аз, като само дадох на мъжа да ги пробва Simple Smile
Иииии тая сутрин регистрирам -1 кг - е те това чудо отдавна не ми се беше случвало та днес съм в много добро настроение.

Айде това е от мен засега.
Лек и отслабващ ден.

# 74
  • София
Здравейте и от мен   bouquet
Биборанка - знаех си, че си ти  Hug Hug Hug Ми то трябваше да ти се обадя, ама представи си, че съм се препознала hahaha Joy hahaha Отивам до някаква жена, навеждам се тайнствено и и казвам - Здравей, аз съм хеписмайл  Joy Joy ...от Дюканките  Joy Следващият път задължително ще ти се обадя. Hug
Дженуша - ти ме уби с правата лопата  hahaha Joy hahaha Joy
tanyatais - браво на свекърва ти, страхотен резултат, без усилия да си го запази  Hug
Мастърче - ти си герой, знаеш си, нали  Hug Аз съм сигурна, че ще се справиш Hug Hug Hug
Майлс - Честито минусче  Hug
Липсват ми разни хора - Светлат, Тянаманя, Бижу къде е, Викито, Люси рядко май се появява и други много  Cry
Аз имам плюс, но вече килограм надолу - нагоре никак не ме впечатлява и то такъв - еднодневен  Mr. Green
Желая ви страхотен петък  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт