Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 809
  • 448
  •   1
Отговори
# 255
Добър вечер, дами Simple Smile
Мога ли да попитам по време на 3-та какви макарони употребявате? Аз лично използвам обикновени, но четох, че някои момичета си купуват пълнозърнести. Има ли значение какви са, в книгата не е е споменато, че трябва да са пълнозърнести...

# 256

И може би е важно но от години не съм пазила диети защото бях постоянно в движение но последните години  водя застоял живот и .. резултатът е катастрофален.Писна ми да седя и да чакам чудо и реших най после да се взема в ръце и така ето ме при вас Hug
Харесваш ми, да знаеш и аз ще те следя.Това че не си била на диети през последните години е само един плюс за теб сега.Много по бързо ще падат килцата.Тези 10 дето говориш за тях след месец  и нещо ще си ги забравила.Но не забравяй ,никакви отклонения и прегрешения.Ако не ти е ясно нещо питай, чети и резултатът ще долети.
Книгата можеш да си я изтеглиш от първия пост във всяка тема.Вещи е синтезирала най-важното на първа стр.   bouquet
Мятай една линийка ,и ходи на срещи.В София са редовни ,сега на 29 има такава.Тези срещи са невероятно мотивиращи и "черпиш от извора" дет се вика  Laughing

# 257
Привет!
Нищо не съм чела, минавам да ви кажа, че заминаваме по морето и ще си дойдем чак за училище...При мен нищо интересно, имам някои мисли за връзката - съзнание (или по-скоро подсъзнание) и отслабване, но като се върна сигурно ще съм го доизмислила, а и ще имам време да натрупам впечатления  Laughing!
Дано се върна с някое килце по-малко, а на вас пожелавам приятно отслабване и вкусно задържане на резултатите  Wink!
Довиждане, до скоро, поздрави! Hug

# 258
  • София
триците не само се варят, но и пекат на хлебче, кексче, палачинка...
Аз сурови не съм ги яла нито веднаж! Как се Иде таквоз нЯщо Crazy Crazy
Lucie Hug и аз не ги бях хапвала, ама да видиш на морето как ги плющях... Първите 4 дни си носих мъфини, после като свършиха нямаше какво да хапвам за закуска и понеже нямаше условия нищо да се приготви, много ми се услаждаха с кисело мляко и без нищо друго! Малко беше по-примитивно, но и така стават... Laughing
Венерас  Hug   bouquet ти ме разби! Направо ме удари в земята! Страхотни снимки, браво!!!   bouquet
Зори  Hugне се ядосвай! Имало да се случва... Ти пази маратонките на съпруга, че тогава съвсем лошо ще стане...  Joy Много се смях както си разказала историята! Аз обичам страшно много кучетата и бързо бих простила на душичката! Hug
Боби  Hug хубаво прекарване! И аз си мисля за визуализации и утвърждаване и го правя почти всекидневно. Не знам дали действа, но се чувствам перфектно!  bowuu
Лека нощ на всички!  Hug

# 259
  • София :(
        Добра ви вечер, скъпи мои ненагледни  Hug Hug Hug
     veneras, как да те забравим, мила!? Пък с тези снимки може ли да те пропусне някой  Hug
     Kpuccu, добре дошла  Hug
     АннаБелс, хващай се на хорото и хич не ги мисли килцата  Hug И аз имах толкова за сваляне, а сега са останали само 10 от тях  Wink Повечето от нас знаят болезнено ясно какво е да си гол и бос, защото дрехите в магазините са за манекенки, но и всички достатъчно упорити сега носим дрехи размер М и поне един номер по-малки обувки. Така че слагай линийката, нападай триците и протеините и всеки ден на отчет  Hug След няколко месеца сама няма да се познаеш  Wink
     zorita, както си седях и кротко си ревях, така забравих каква е била причината  Joy Joy Joy Нали ще те видя във Варна  Hug
     Боби1973, приятно чернеене на морето и не някое, много килца да оставиш там  Hug
     Аз хубаво подпуках русенки, но и шуменки могат да се стегнат - на 27-ми и 28-ми съм в Шумен, няма ли начин да ви видя на по кафе ...  newsm78
     Хайде на всички много  Hug Hug Hug и прохладна, красива и режимна нощ

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 23:19 от mimensita

# 260
Привет момичета!
Все не мога да се класирам за срещите. На предната бях в Шумен, а точно на 29-ти правим родова среща в Хасково.
Моята трета върви добре, въпреки че след последните гали все по-често виждам 61 вместо 60. То няма как - алкохола и шоколада явно се отразяват, а и количествата на останалите храни изобщо не са малки. Другото, което ми идва в повече, е че имах гости 1 седмица и не можех да си позволя да сервирам нещо, без да го пробвам. Казвам в повече, защото до сега винаги съм пробвала храната на малката дъщеря преди да и я дам. Естествето става въпрос за количества от типа на половин чаена лъжичка. Но сега е ясно, че лъжичките станаха повече. Вече съм в края на трета /по правилата/ и гледам как се отразяват количества, непредвидени гали, малко повече от това, от онова...
След постовете на завърналите се момичета се стряскам и си мисля така ли се започва. Гостите си отидоха и си продължавам по старому. Ще пиша след  1 седмица за съдбата на  този вариращ килограм. Той си ми е бонус, не се вманиячавам - само ще го наблюдавам.
Венерас - помня една твоя снимка с бял панталон - от тези Преди и След! Сега си по-закръглена и женствена, и с по-изявена талия. На мен това ми е болката. На ръст 176см. ханша ми е 88см!! а талията близо 70. Дано и при мен се получи този ефект. А е време да включа и фитнес активност. Уф - да видим кога.
Привет на новите момичета и успех!

# 261
     Лека нощ и от мен!Благодаря за посрещането! Hug

Все още умувам над схемата си след първа фаза.Имам още един ден да мисля.Четох с голям интерес постовете на Боби до сега.Много полезни неща открих.

# 262
OЛялЛЯлл Венерас ,на мен ми хлопна ченето на земята незнам за мъжката част  Mr. Green евалла мацко страшна си  Hug
Искам и аз така ама .....вече съм деформирана от сртии и излишни кожи  Crazy Shocked Crazy

3 ден от поправката съм на П до сега 1.700 и то още след 1 вия ден,днес се побърках от ядене все режимно де
то не беше телешко не беше мляко че яйца....кола лайт и к'во ли още не.
Да видим сутрината кантарев какво ще каже  Laughing

Лека и мнооого отслабваща вечер  Hug

# 263
miss Marple supruga mi neznael kak 6te ojivee bez mazni bani4ki i bira a mi kaza /otnosno ovesenite trici/ 4e bili hrana za pluhove dano uspeq da go naviq i blagodarq za kuraja

# 264
  • Варна
Зорчеее, уби ме! Joy Joy Hug Hugкато си те представя  как разпитваш кучето и после се прибираш боса...........е немога да се спра просто, сълзи ми текат!не се сърди, че се хиля, ама такъв образ като тебе няма!много те прегръщам и целувам! Hug

Kpuccu
, ще го измислиш, само си бъди режимна!

АннаБелс , много от момичетата са имали 50 и повече килца за сваляне, по снимките ще видиш, де!и живот и здраве след време няма да има и помен от тях, което пък зависи от теб разбира се!ние сме тук, за да даваме съвети и да се подкрепяме!давай смело!а до зимата има много време още и гарантирам, че няма да си боса, а дори и елегантна! Hug Hug

лека нощ, любими мои! Hug Hug Hug Hug Hug

# 265
Венерас,, Господ те е дарил с прекрасна фигура и чар! Да си жива и здрава, така си си супер!
Зоритке, Hug, защо не му дадеш на кучо и другата маратонка, да видим къде ще я отнесе! Heart Eyes
Боби, чакам с интерес размислите ти.
АннаБелс,  с нетърпение ще чакам да минат два-три месеца, да видим тогава какви ще ги приказваш Confused Тук има много момичета наистана свалили много килограми. Предполагам, това е страхотно щастие, желая ти го и на теб!
Гарденийка, тичат ли много малките крачета?
Прегръдки на всички и спокойна нощ! Hug Hug

# 266
А познайте сега днес кой е рожденник Rolling Eyes...е как кой - Тумбето разбира се Laughing Laughing Laughing .... По този повод ви черпя мили мои дюканстващи момичета и момчета с произведения собствено производство Flutter....даже съм ви подготвила в снимки цялостно празнично меню в дюкански стил Wink Laughing - със закуска, обяд и празнична вечеря....Почерпете се за мое здраве и да ви е сладко....

............и така, да започнем със закуската:

.....обяда:

.....празничната вечеря:

И не мога да се сдържа да не ви покажа тортата, която сътворих за гостите ми:

Шшшшттт, не пип Laughing, тя не е режимна, само за гледане е Laughing Laughing Laughing.....

ПП Венерас Hug, изглеждаш умопомрачителноооооо  bouquet

# 267
Тумбеbdbaloni много здраве ти желая, много щастие, любов и топлина  newsm51
Аз късно вечерях, ти посред нощ разпъна софрата.... ама аз и без това не свалям всеки ден, що да не похапна пак  Mr. Green

Гарденийка, тичат ли много малките крачета?

running  smile3521  Днес с една ръка водих Надя, а с другата тиках количката  #Silly Вече не сяда нито в количка, нито в стола си за хранене, нито в столчето в колата....... ох, кога ще му се насити на това ходене.

# 268
Тумбе- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН...    newsm59     Tada      newsm51      Hug

бъди все така готина  и щастлива ......  bouquet  bouquet  bouquet

# 269
Добър вечер и от мен!  Hug

Минавам така да се каже терапевтично - да ви прочета, да ви се порадвам и да си успокоя малко нервите, че беше тежък ден...Нали знаете каква е разликата между жена в ПМН и терорист... че с терориста може и да се споразумеете... hahaha  А ние сме две в къщи. Mr. Green   А като се има предвид, че в тази взривоопасна смес е забъркан и остър пубертет, се сещате защо мъжете вкъщи барабар с кучето се бяха изпокрили кой къде намери...  Laughing Joy

Започвам с рожденичката...
Тумбичка, честит рожден ден, миличка! Да си все така слънчева и сърдечна жена, живота ти да е изпълнен с щастие, любов, здраве и успехи във всяко твое начинание!

Почерпката ти е страхотна...    bouquet     Аз обаче като четвъртофазничка ще си взема и от тортата...  Wink
Сноуче, добре завърнала се  Hug
Miss Tyra, честита ти месечинка       bouquet   и хайде от мен един за засилка ritnik  Hug
Виждам имаме много нови попълнения - успех, момичета!    bouquet   KLEOSNEFER, АннаБелс, Kpuccu - впечатлихте ме много приятно!  Hug Margito - не се колебай, започвай смело и няма да съжаляваш!  Peace
star76, той и моя мъж в началото така говореше за триците - че били като ярмата, дето баба му давала на прасетата Laughing, пък после като видя ефекта и той се включи съвсем доброволно... Peace Една молбичка имам към теб - пиши на кирилица, и аз имам проблем с компа, но използвам този  кирилизатор Hug
Венерас - изглеждаш просто страхотно  newsm51

Лека и отслабваща нощ!

P.S. За отчета - вчера правих протеинов ден и днес Кантaрчев ме награди с -1.5кг  yesyes   Ей, обичам го този човек - Дюкан има предвид  thumbsup

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 01:38 от blumchen_fee

Общи условия

Активация на акаунт