Къде в Пловдив 6

• 78 745
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Търся фирма, която да постави домофонна система.

Само не ползвай тази http://www.elbravobg.com/

Цитирам мнението си за вьпросната фирма

"Преди месец-два имаше някаква повреда вьв входа-със стълбищното осветление, механизма за заключване на бравата( той е свързан със звьнците) и съответно звьнците на всички апартаменти( вкл. и моя) спряха да работят. Викна се фирмата ,която ги постави и обслужва да отсрани проблема с бравата и звьнците. На всички звьнците са проработили,само моя не. Аз си мислех ,че и техните не работят,в последствие разбрах ,че  проблема при тях е оправен. ПОмолих домоуправителката да ги викне пак ,да видят защо моя не работи. Дойдоха един път, но нищо не направиха-нямали нужното време и инструменти да видят за какво става вьпрос. Дойдоха втори път,направиха го и ми искат 25 лв за това. Защо трябва да ги плащам , при положение ,че когато са оправили всичките звьнци им е платено за всички звьнци. Защо не са оправили моя звьнец? и сега ми искат пак пари."

Снощи се оказа,че звьнците на още 2 семейства не работят,но те са си взели 60 лв за 'ремонт" на домофонната система.
Изкючително арогантно и нагло отношение на персонала.

# 691
Момичета, тъй като гледам, че тази темичка е по-активна от пловдивската ... искам да попитам дали някой може да ми каже мнения за ясла 35 в Кичука ... спешноо ми е.
Благодаря много на всички   bouquet

# 692

А, тази фирма е уникат - обяснение от сайта им:

Включва:
.........
•Видеодомофон с цветен LCD 7" дисплей тип hens free (без слушалка)
........

Тъкмо се чудех какво е това хенс фрий.  Joy

# 693
Пюретата на Семпер ги има във Вис Виталис-вчера си купих   Simple Smile

# 694
Момичета, къде мога да намеря сравнително голям избор от плетени жилетки - къси, дълги ...

# 695

А, тази фирма е уникат - обяснение от сайта им:

Включва:
.........
•Видеодомофон с цветен LCD 7" дисплей тип hens free (без слушалка)
........

Тъкмо се чудех какво е това хенс фрий.  Joy

Как така се чудиш! Ами "без кокошки" - елементарно, Уотсън  Joy

# 696
Някой да знае къде в Кючук Париж има школа за танци, било то модерни или народни (за възрастни) или аеробика?

# 697
Момичета,знаете ли къде мога да намеря Ариел sanft and rein -оранжева кутия?Използвам го за бебка , миналия път мъжо ми го докара от немско,но ми свършва.

# 698
Ариелчето го има в специализираното магазинче до у-ще Душо Хаджидеков на колелото на Богомил и Петко Д.Петков. Във варианти на гел и на прах.

# 699
Къде мога да си намеря официална рокля на сносна цена?

# 700
Момичета някой знае ли къде в Пловдив продават пюрета Semper? Благодаря ви предварително. Hug

Когато Алекс ядеше пюрета, и купувах Semper, или от складчето на търговиите в Кичука, или от магазините Барбарони. Ако си от квартала, може да провериш, че ние вече отдавна не вземаме пюрета и не знам, дали още ги зареждат.
И аз купувах от търговиите в Кичука,когато ядеше моята дъщеря  newsm78 ooooh!и от Сани и от още някъде,но когато се сетя ще ти пиша сега се дразна,че не се сещам а така съм кръстосвала пловдив за хубави пюрета  Thinking

# 701
  • Пловдив
В Сани в Тракия няма пюрета на Семпер.И аз ги купувам от  складовете в Кичука.

# 702
Здравейте момичета, от скоро и аз разбрах че ще си имам бебе. Искрено се зарадвах на вашият сайт.
От гр. Пловдив съм и много ми се иска да получа от вас съвет... Кой към кой лекар да се обърна да наблюдава моята бременност... Ходила съм при д-р Бабаков. Доволна съм от него... просто е много внимателен...но не знам дали наистина да се обърна към него. Той не говори и не обяснява много... Моля ви дайте ми съвет... знам че всяка втори от вас се е сблъсквала с това... Благодаря ви предварително за съвета.. Все още съм малко объркана и ми е притеснено, да не би да навредя на мъника, за който вече трябва да мисля.

# 703
Някой да знае къде в Кючук Париж има школа за танци, било то модерни или народни (за възрастни) или аеробика?

Миналата година една позната ходеше на народни танци в кино Въстаник и дори ме кандърдисваше и мен. Напоследък не съм я виждала, за да я питам дали още се провеждат занимания, но ако ти е близо, можеш да провериш.

# 704
Здравейте отново, прочетох преди малко в форума поста на каспър...и реших да се включа отново ... съвсем скоро правих проучване за изграждане на домофонна уредба в нашия старичък блок.... На общо събрание на входа решихме да украсим нашата сграда- да сменим врата на входа, да боядисаме и електронно заключване да си имаме. Във входа ни живеят доста хора от доброто старо поколение. Затова се заех аз да чета и да се информирам (гадничка задачка). Воля не воля понаучих доста неща около тия уредби... Изчетох в нета всичко което успях да намеря...ходих питах...интересувах се.. Доста време ми отне, но в името на благото на всички живущи и добросъседските отношения стиснах зъби и го свърших. В целия град основно работи тази фирма Eлбраво.. до нас входа е правен от нея.. на колежката входа също ....и всички са доволни. Та исках да кажа, че може би каспър без да иска се е объркала... Стълбищното осветление няма нищо общо с домофонните уредби. Пропуснах и да кажа че съм завършило техн. университет... (затова и ми беше по-лесно в тия търсения:))... Така, че не нарочвай хората. Добре си вършат работата. Смятаме да се обърнем към тях за монтажа на домофонната ни уредба. Те бяха единствените, които ми обърнаха наистина внимание и ми обясниха всичко... изглеждат доста коректни... Преди това попаднах на някакъв човечец, който буквално ми каза ами система...какво искате да ви кажа.
Извинявай те за дългите писания....
Надявам се някой от вас да ми обърне внимание и да ме насочи към гинеколог или семеен лекар... Още не знам нищо...и тепърва почвам да чета по въпросите за бременността и майчинството. Купих си една книжка "Най-важното за бременността". Харе са ми... Какво друго полезно четиво да си взема?
И още нещо... (с риск да съм нахална) рано ли е да се записвам на курс за бременни.. къде в Пловдив се организират такива курсове?

Общи условия

Активация на акаунт