Милото АПРИЛско злато, изпраща първото си лято!

• 12 473
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, благодаря ви, ще ви послушам! Hug
Jylieta, обикновено до 4 седмици трябва да се използва, но прочети на кутията, трябва да пише!
yana_kuncheva , не мисля че трябва на еди колко си месеца да се обръщат, всичко е много индивидуално!Ния се обръща от доста време насам, общо взето всеки път като я сложа по гръб и веднага се обръща!Вчера даже за първи път се обърна от корем по гръб, ама само веднъж!Ния пък още не си папа краката, така че може на адашката просто да не я кефи по корем!Спокойно! Wink
Момичета, вие докога мислите да гладите дрешките и пелените?Аз вече се замислям дали има смисъл, то тя каквото и да докопа всичко е в устата, вече не мога да я опазвам! Rolling Eyes
ksd_g, виждам че четеш, как си, пиши нещо, липсваш ни! Hug

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:27 от princessa raia

# 211
Хайде добър ден Grinning

Срещата ни се осъществи,както писа вече Аничка,даже дъжда не ни спря.Качих снимките в албумчето.Олче,заповядай  Laughing:Русенско-варненска среща 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller.
Между другото много е готино така като се събираме съфорумките,когато някоя дойде от друг град,а и помежду си също разбира се Grinning.Представям си какъв кеф ще е да си направим национална среща newsm19,дали ще успеем да се организираме някога  Rolling Eyes,ще бъде супер Heart Eyes

На мен ли само snimka.bg ми прави номера,един час качвах снимките,постоянно ми забива,някакви грешки дава...,или пък е от нета ми Twisted Evil?!?

brawneye, Hug,знам какво ти е било,Сашко беше тупнал на 2 месеца Tired,още ми е пред очите...и сега съм много по-предпазлива със сестра му Rolling Eyes.Не че човек може да избегне всичко,но наистина трябва да имаме очи и на гърба си Wink.Радвам се че бебка е добре Hug

princessa raia ,аз съм от тези дето всичко гладят,а хем най-омразното ми нещо е гладенето Crazy.На Сашко още гладя всичко,даже и бельото Whistling
За храненето и аз ще ти кажа същото като останалите момичета-давай на Ния колкото тя иска,не колкото искат педиатрите Peace

По повод АМ да ви питам ... След като се отвори какъв период е годен  newsm78 ?  В смисъл такъв имам една отворена кутия и се чудя дали е още годна  newsm78
3 седмици след отварянето Peace

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:55 от *dessi*

# 212
Казват, че кърмените бебета били по-спокойни.

Въпреки че кърмя, винаги съм си смятала, че е обратно. Много пъти съм си мислила, че слагат успокоителни с тези АМ. Като ги погледна изкуствено хранените бебета едни спокойни, лежат и не помръдват  Rolling Eyes

Момичета, вие докога мислите да гладите дрешките и пелените?

Ами, докато не започне да може сама да си ги глади  Laughing

За бънджитата - ние взимахме за каката, понеже и тя беше подскоклива, но така и не пожела да скача в бънджи, така че според мен не вършат работа  Naughty
Ние вече упорито лазим- което ни ппави наистина опасни - преобръщане по корем и лазене =голяма беля сме Simple Smile

Браво на вас-много от рано е пролазила  Shocked

# 213
Ох като гледам тези снимки, които Деси е качила ми се прииска отново да съм детенце. Страхотна срещичка сте си направили. Браво на вас. А за национална и аз съм навита. Може би като станат по на годинка, че тогава ще бъдат още по интересни.
А за лазенето моята мома се опитва да ходи като баба Меца. Подпира се на ръце хваща това, което и еотдолу и вдига гъзето нагоре и прави стъпки с крачетата. Направо се учудвам вече.

# 214
Здравейте мили майчета  bouquet
Отново съм на линия, виждам че много сте писали едвам ви изчетох Crazy
Да честитя със закъснение именните дни на Сашко и Саня, както и 5тата месечинка на Тони!
Страхотни снимки от Русенско-Варненскатаа среща Hug
Олче статията ти е много полезна Hug ще му я покажа на нашия тати, че само го смъмрям а той хич и не чува Crazy само ми вика спокойно нищо и няма виж как се радва Party
Енигма, Рони страхотни снимки на малките бебчета  Heart Eyes и кажете на Абрикотинчето да се разпише че я забравихме и ни липсва Heart Eyes
Брауниай Аничка направо ми настръхна косата като прочетох какво се е случило с вашите бебета, дано не се повтаря Peace
А сега да ви разкажа за нашата разходка до Ниагарския водопад, беше многооо дълъг път 10 часа в едната посока до Ниагара там стояхме един ден - водопада всъщност са два водопада много са красиви качвахме се на кораб, който ходи точно под единия от тях и ти целия се опръскан от самия водопад много е готино Crazy все едно си под душа Laughing, после ходихме през едни тунели от които излизаш от страни до водопада и зад него също беше интересно да се види Peace  пренощувахме и на другия ден отидохме до Торонто там се качихме на най-високата кула в света равнява се на 190 етажна сграда CN Tower се казва, страхотно преживяване, има на едно място там дето пода и е стъклен и виждаш земята отдолу като стъпиш имаш чуството че си във въздухха много е екстриимно Crazy аз не посмях да стъпя с двата крака там  Mr. Green (малко съм бъзла) снимки има много, но вчера нямах време да ги кача тъй като с едното прибиране Диди беше здраво намачкана и нацелувана от двама ни Peace
Ами това е отчета за днес утре ще кача снимки и ще ви покажа  newsm10
Приятен ден ви желая newsm51

# 215
  • София
Ex, *Деси*, добре, че си такова злато да не остане Олчето неосведомена. Mr. Green Blush Wink
Много сте готини и мами, и дечица, но вие това отлично си го знаете.. Heart Eyes Като казах "готини", веднага се сетих за atlantica, отдавна щях да те питам къде се изгуби, добре че си ти да ни я покажеш с порастналия Алекс. Hug

Ами, докато не започне да може сама да си ги глади  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy
Това ми хареса! Peace

ани4ка, ако вярваш в тези неща, защо не отидеш да запалиш една свещичка за здраве? Нещо не ви е период. Thinking

миме, радвам се да те видя тук. Heart Eyes Да нацелуваш мома американка и си чакаме снимките. Wink Blush Mr. Green

# 216
brawneye добре,че на малката й няма нищо.
Аничка айде стига вече е падала малката каскадьорка. Peace
Яна ,каката е по добре!Надявам се че има шанс Емо да не се разболее  WinkЕмо се обръща от доста време ,дори се търкаля-от гръб по корем и после пак по гръб.И той иска да пълзи,много ми е смешен като си вдига дупето  Heart Eyes
Момичета може ли да ям мед докато кърмя.Естествено не в промишлени количества.

# 217
Страхотни преживявания сте имали Мимето80. Искам и аз на такава разходка newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Деси054224 яж си мед на корем няма проблем.

# 218
Деси, страхотна русенска среща!Мерси за снимките!Страхотни сте момичета, а бебоците направо да ги изпапкаш! Heart Eyes
Аничка, много ви се събра, идеята на Олчето не е лоша и според мен!

Ами, докато не започне да може сама да си ги глади  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy
Това ми хареса! Peace

и на мен! rotfImao
Миме, браво, много се радвам, че сте си изкарали супер!Чакаме снимките с нетърпение!А иначе кулата вече не е най-високата сграда в света, засега е небостъргача Тайпе 101, намира се в Тайван, в столицата Тайпе, но може вече да са я изпреварили и нея, аз нали съм инженер голям та се интересувам от тия работи Blush А малката добре ли се е спогаждала с баба си?
Деси054224, аз не съм спец, но мисля, че трябва да внимаваш с меда, както и с шоколада и другите алергени!

# 219
Ехоооо!
Трети ден съм под впечатление от невероятната Мадона! Такова шоу направи, лелеле! Много ме изкефи атмосфера на стадиона: скачах с вдигнати ръце, като правих ме "вълна", танцувах, пях... все едно съм на 15! Като много предвидлив човек, погрижих се за всичко. Взех сумати кърпички, храна, вода ,дори стик за комари. Макар, че от толкова пушачи не само комари, а и птици не минаваха. Нахраних Миша преди да тръгна, обаче към 21 часа заприличах на Памела Андерсън. Гърдите ми толкова се наляха, че по спешност отидох до най-близката палатка с бира, взех си празна чаша и така затичах до туалетна, че май всички помислиха, че ще пикая вътре!  Mr. Green След това ми се наложи пак да се цедя в колата, и толкова жал беше да изхвърлям кърмата, че нахраних горките софийски котета  Whistling
Общо взето, разтоварих се емоционално, и в същото време се заредих с положителни емоции.
Самата Мадона, разбира се , е супер, обаче екипа и вече върши цялата работа. Какви компютерни графики, какви диджеи, музиканти, беквокалистки, а какви танцьори...  Heart Eyes Цялото шоу направено с голям вкус и шик, и много се радвам, че бях, видях, усетих!

Сега за успехите на Мишенка.
Днес бяхме на консултация. Отложих ме пентаксима заради кашлицата ,която е доста упорита. Ама Миша плюе капки като малката камила- далече и предимно на мен.  Flutter  Пораснах ме с 4 см и с 0.5 кг , и следователно 7500 и 65 см. По този повод купих на девойката страхотни розови маратонки, с които днес ще изфукаме задължително.

Моят баща много се кефи "на изведнъж се появили внучките"  Laughing Голямата научи да играе шах, а малката дори се престраши да изкъпе! Това е направо подвиг, защото мен не смееше да вземе на ръце до 1 годинка от страх да не ми спука главичката.

Русенки-варненки, много сте хубави!!!!!!

Миме, благородно ти завиждам!  Hug

# 220
Принцеса Рая хвана ме Peace на 2-ро място е  Mr. Green http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6b/Tallest_tower … _in_the_world.PNG
а Диди много добре се е държала с баба си, те са свикнали заедно нали са по цял ден двечките Mr. Green Heart Eyes

# 221
mimeto80, аз пък мислех, че става въпрос за сгради изобщо, а не за  тв кули! Blush ooooh!
много е хубава графиката!Много интересно!Мерси, мъжа ми веднага дотича в захлас да види какво е това!Нали и той ми е инженерче! Mr. Green
Момичета, мъжа ми обикаля на интервюта за работа, много кофти, предложенията са направо ужасни!Ама не му плащат редовно в сегашната му фирма, а естеството на работа не му много харесва, ама няма по-добро засега, милия, много е разочарован, стискайте палци да излезе нещо! Praynig
Мамочка, много се радвам, че си изкарала супер! HugПоздравления за Мишенка! Heart Eyes

# 222
Принцеске и моя мъж е инжинер, стискам палци за твоя да намери работа, която да му хареса и като заплащане и като работа Peace Hug
Мамочка и аз ти завиждам за концерта  Hug Peace ако има снимки дай да видим Party

# 223

Върнахме се ортопед. Много съм щастлива, Вики е много добре и няма никакви признаци на рахит. Каза да спра вигантола. Питах и за проходилките, каза, ако я ползвам изобщо да е след 8 месеца. И, че ако е трябвало бебето да е в проходилка, приридата е щяла да измисли. Логично Simple Smile и че най-голямата фирма за играчки Фишер прайс няма проходилка Thinking. Все пак смятам да купя и да я ползвам както и с кака й след 7-8 месец.
Ето и някои снимки от нас:
Прегръдка с кака
И пак
И пак и пак
И вече целувка
Голяма усмивка
И по-малка Simple Smile
Всичко става за игра
Първо захранване Simple Smile

# 224
  • София
Влизам набързо да си обявим мерките:
8.380кг и 67см. е нашият юнак Laughing
Татито ни днеска пък има рожден ден така че ви черпя с каквото си поискате.Става на 40 години. Heart Eyes
brawneye дано не се случва повече такова нещо Rolling Eyes Praynig Hug
Мамочка,Мимето80 супер преживявания сте имали. Hug
дени лав честита месечинка и кръщене.
Лека вечер от мене,че мечо ще става да яде.
Утре пак.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт