Без диагноза от 5 месеца

• 2 619
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
И при мен двама специалиста твърдяха , че е невралгия - възпаление на нерва , но понеже болката не спираше и не минаваше с какви ли не медикаменти , в това число и инжекции отидох и при друг специалист за трето мнение .  ooooh! Той пък ми каза , че не е съгласен , че това е невралгия , а било повече на нервна почва , а честно казано не , че няма човек за какво да се тревожи , но тогава пък не съм била обременена с някакви проблеми ,  тревоги  : Thinking...и така в мъчения и болки минаха 4 месеца и болката постепенно изчезна от само себе си  TiredТака и не разбрах какво точно беше това  Crossing Arms Дано скоро и при вас всичко отмине  Hug

# 16
  • Карлово/ Пловдив
И при мен двама специалиста твърдяха , че е невралгия - възпаление на нерва , но понеже болката не спираше и не минаваше с какви ли не медикаменти , в това число и инжекции отидох и при друг специалист за трето мнение .  ooooh! Той пък ми каза , че не е съгласен , че това е невралгия , а било повече на нервна почва , а честно казано не , че няма човек за какво да се тревожи , но тогава пък не съм била обременена с някакви проблеми ,  тревоги  : Thinking...и така в мъчения и болки минаха 4 месеца и болката постепенно изчезна от само себе си  TiredТака и не разбрах какво точно беше това  Crossing Arms Дано скоро и при вас всичко отмине  Hug

може наистина болката да е била на нервна почва,както знаете много неща се получват вследствие на нервна почва.Дано нещата при вас да са наред!

# 17
  • Варна
kafqw при кои специалисти си ходила във Варна? Кой невролог и офталмолог сте посетили? В Токуда освен с Христова не виждам с кого друг, като невролог може да се консултираш. Утвърдените невролози в София са Божинова, Литвиненко и Христова, можеш да се свържеш с някои от тях и да разговаряте. Във Варна не разчитай на невролози.

# 18
kafqwi, ами КАЛЦИЕВА ОБМЯНА изследвали ли сте?
Калциевата обмяна зависи от отношенията: калций .. магнезий .. фосфор и хормон Паратхормон ..калцитонин(калцитонина не ми е ясно кое точно е - хормон или маркер, защото в една статия пишеше едно а в бодимед лабораторията която не уважавам го пишат т.маркер) ..

При проблеми с калция може да има оплаквания - от мигриращи болки ..до гърчове, защото калция е средство за пренос на нервните комуникации или нещо подобно се описва(не съм медик все пак ...а паметта не ми е отлична).

Общи условия

Активация на акаунт