Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 733
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Теди,това с навиването хич не е лесна работа.Трябва много да го слушам.. Mr. Green ама може пак да не ме огрее Sad Нищо не обещавам,но се надявам...
Как е снахата? Гошко река от сълзи направи заради нея.. Mr. Green откакто сме се прибрали все вика: Еееееееееееееваааааа,Еееееееееееевввввввввввввааааааааааааааа Cry

Вижте ги..любов ли бе,да я опишеш...

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 00:08 от foxy81

# 241
  • София
Кърпа с етикети ли? Има ги в Кикиморското царство. Simple Smile

# 242
Доре не кърпа с етикети , а за глава (обещах на котето да и купя, ама няма вече  Confused )

Абе аз се чудя що през целия път към Варна Ева не спря да плаче  newsm45 , а то ква била работата , тя за Гошето тъгувала  Laughing А на мъжо му кажи: Виж детето очите си изплака от любов , трябва да ги срещнем дЯцата  Mr. Green Пък сватята може и торта да спретне  Mr. Green

# 243
  • София
Ааа, моля, моля, Ева и по Йойо си пада, кажи Теди!

# 244
  • София,Младост 3
Здравеите майки на пораснали бебоци!
Аз отдавна не съм се включвала,нито съм чела нещо!
Ние с малкия Калоян и кака Анджи бяхме месец и нещо в Русе при мама и баба, след това бяхме 14 дни на море. Калоян е очарован от морето.
Още нямаме зъбки,само много ни мъчат.Кърмим се сутрин и вечер,не обичаме местни пюрета,но зеленчуци и месо не отказваме.

Момичета всички ли вече имате месечен цикъл,аз нещо взех да се претиснявам минаха 6 месеца а още нямам цикъл.Предишният път ми се възтанови на 3 месец.Четох че можело и до 1 година да не се възстанови ,но си се притеснявам. newsm78

Ще кача малко морски снмки ,но сега ме мързи... Embarassed

момичета кръстихте ли вашите бебоци ? Ние си запазихме дата за 27.09. в Драгалевския манастир. Дайте идея какво да купя на кръстника! Rolling Eyes

# 245
Ами тя го харесваше , ама той я отсвири  Whistling нали е влюбен в Яна  Grinning
Пък у Гошето откри взаимност в чувствата   loveuuu

# 246
Пък у Гошето откри взаимност в чувствата   loveuuu
newsm53 smile3521

# 247
И ние сме в отбор "Беззъби", но аз съм търпелива. Проверявам венците само по веднъж на ден  Mr. Green .

Нещо ме помързява да пиша тези дни, пък и ме зарибиха с едно сериалче(за три дни два сезона изгледах). Но пък чета редовно и се насладих на пуснатите снимки.

# 248
  • София
Ехааа, айде добро утро и от нас Simple Smile))

Аз най-накрая да се разпиша Simple Smile)))

За срещата в петък аз също съм за и за когато кажете, мен май след 12:30 най-ме устройва, ама ако решите нещо и за по-рано и по-рано става, дребния е с нов режим и яде в 10:30, така че към 10 също може да съм там, ама каквото се разберете де Simple Smile

Мими, ако минаваш през магазина в Западен парк нали ще провериш за торбичката, ама само ако минаваш за нещо, не искам да те ангажирам допълнително Simple Smile Ииии...ще показвам снимки от секцията с подаръчето, да знаеш как му се кефяяяяяя  Hug

Вержи и тук да ти благодаря за страхотното албумче, очаровани сме всички, честно  Hug

Деси (ка), ти къде избяга по тъча, в петък под строй и пред Народния, не сме се виждали от преди Испания, имаш да разказваш Simple Smile)))

Аааа, Вержи, споко и Стани е с вечната беззъба усмивка, само леееко са му побелели венците отдолу, ама няма май скоро да излизат, но и на мен и на баща му са ни излезли късничко, към 10тия месец, та явно си му е по наследство, а, Миме, кога излязоха тия зъби, нали само се бяха лееееко подали, браво на Майчето - зайчето, да е жива и здрави и зъбките да са белички и здравички, а за третото нещо - пуканки - да са бели, варена царевица - да са подредени и другото аз го забравих, ама ти го помниш, та пак с дружни усилия наредихме работата Simple Smile)))

Аз пък да ви кажа, нашия Стани с много мацки излиза, ама все заети и Майчето и Янчето, абе няма си късмет детето и т'ва си е, а една баба разправяше, че с тези очи щял да разбива женски сърца, хехехе, аааа, ама ние скоро ще си ходим в Стара Загора, Гошко вече ще си е заминал, да не ни бие, че сме от различен калибър Simple Smile))) (Гери, шегувам се ;Р), та оставаме с Криско и две страхотни мадами, Танчето и Анди, та все ще си го хареса някоя, пък и нали се помнят от преди три месеца все пак Simple Smile))))))

Ооо, Инче, не се притеснявай за херпеса, наистина е опасен само при новородени, а иначе е кофти, че го има, ама каквото такова, то половината хора го имат, а другата половина имат стафилококи, ние сме от вторите, няма страшно, организма се преборва, ще му излизат от време на време като му падне имунитета, ама и на теб ти излизат, знаеш, че е гадно, но не е страшно, много  Hug от нас и до петък Simple Smile))))

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 08:03 от iva_angel

# 249
  • sofia
Коте ние имаме същата кърпа като на Евичка,ако искаш ще проверя дали ги има тук при нас в магазина и ще ти взема.Има и други цветове,ако искаш ще помоля момичетата в магазина са ми познати да снимам кърпите ,ако не са свършили разбирасе,и ще ги кача да си избереш цвят.
За срещата няма да коментирам,че ме хваща яд,на другата и ние сме на линия.
Рися,много щастие в семейния живот ви пожелавам.
Коте ,аз в момента съм с херпес на устата ,питах доки и каза ,че няма проблем вече,дори и на Вики да му излезе,така че споко.
Foxy и Вики още няма зъби не се притеснявай,на Влади му се покажа първото на 7 месеца,а на племенника на 11 месеца.
  bouquet

# 250
  • София
Пък у Гошето откри взаимност в чувствата  loveuuu
newsm53 smile3521

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

newsm51 txtloves Two Hearts

# 251
Здравейте, но отново от Стара Загора  ooooh!

Снощи такъв екшън имаше - аз повръщах цяла вечер, имах и температура, и ме тресеше, а татко имаше разстройство, абе пълна лудница, добре че Гоги слушаше и си поспа детето, дори аз го будих да суче, че пак ме беше запушил  ooooh! Днес съм по-добре, но ми е толкова отпаднало и нямам сили за нищо  Tired

Ива, разбира се, че не се сърдя  Hug То не може да се каже на черното бяло - едрички сме си  Joy

Чао от нас, отивам да полягвам  Hug

# 252
Добро утро или по скоро ден,както предпочитате smile3534
Вержи загноясаха ми малко,ама аз съм упорита,малко спирт и може да ги слагам за 2-3 часа.
Иве утре като тръгвам за срещата ще мина и ако не са ги продали ти я взимам Heart Eyes
Доре Доре не мой така,връзки да разваляш Mr. Green ти сега Йойо арабин ли ще го превиш че му приписваш всички мацки. Mr. Green
Аз за утре както казх съм на линия след 12,като дойда ще  ви намеря PeaceОбаче имам предложение ако искате да седнем на кафето със силната музика,но в другия край,че под онея тенти на другото ставаме на сварен компот в жегата.Ама както решите.

Днес задължавам всички да са по активни,че така ако я караме то скоро няма никой да пише Naughtyи да не повтарям,че нали видяхте снимката  с лошия поглед Hug

# 253
Ех, че сте Sad
Организирате срещи само, когато не сме в София Cry
Обещайте другата седмица пак пред Народния, моля. Praynig
Преди време бях питала за кошари дали сте виждали да продават и никой не ми отговори.

Честити месечинки на порастващите февруарчета! Да са здравички и щастливи, за радост на мама и тате.

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 11:28 от mama_pettty

# 254
Да почерпим за днешната си месечинка!

Честито и на "братята ни по съдба"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт