ОКТОМВРИйчета игриви, правят своите мамите щастливи!

• 11 769
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Silvana преди да забременея бях 50кг, сега съм 56кг. Въпросът е, че съм висока 1,74 и като цяло съм слаба. В началото качвах нормално и понеже доста си хапвам, не е като да се ограничавам  Laughing, се притесних, защото изведнъж спрях и тръгнах надолу.
Иначе и на мен не ми се иска да слагам килца и после да ги свалям, но нали бебо трябва да расте...

# 226
Момичета, благодаря за съветите. За мен са важни. Сега излизах до пощата и не мога да прибера в офиса боли ме адски кръста .Таквоа чудо не е било. Май няма да си правя експерименти/ей така за слава/ ами излиза мв болнични. Да си призная се поизплаших Rolling Eyes
Браво на всички момичета ,които не са качили килограми. някъде четох,че в 9-ти месец може и малко да се свали Crazy
Future maman , браво на госпожицата. Много добре са и килограмчетата Hug
Addri и аз никъд ене съ срещала на Томи Типи Rolling Eyes
Дели, лягай да почиваш Simple Smile

# 227
Silvana преди да забременея бях 50кг, сега съм 56кг. Въпросът е, че съм висока 1,74 и като цяло съм слаба. В началото качвах нормално и понеже доста си хапвам, не е като да се ограничавам  Laughing, се притесних, защото изведнъж спрях и тръгнах надолу.
Иначе и на мен не ми се иска да слагам килца и после да ги свалям, но нали бебо трябва да расте...
Не се притеснявай тогава щом всичко си е наред Peace после няма да имаш какво да сваляш тогава Wink

# 228
Roni Честито покупки! Чакаме снимки! Не мога да повярвам, че сте спукали гума не веднъж а два пъти  Shocked Как се прибрахте без кола? На стоп ли?
Адри Мила, внимавай много с котенцето, да не те плаша но моето коте след 2 годишен живот на 1ви етаж и няколко бягства от него, след като се преместихме на 6тия, една сутрин, мъжа ми отива на фитнес в 6 сутринта (аз бях бременна с Алекз и още спях) я намира просната пред входа..  Cry Котета които са свикнали на ниско, после май не могат много добре да преценяват опасностите от високата тераса. Затова, като я заведеш при свекърите, ги предупреди, да направят всичко възможно да я държат далеч от терасата!  Hug
Деси Мерси за съвета, отивам да накисвам в прясно мляко  Shocked Дано избелеят, че някой от мойте са МНОГО жълти!
Дели Страхотно изглеждаш и много сладко си направила кътчето! Браво на теб. Споделям мнението на Деси за това нещо на което смяташ бебчо да спи в количката. Още искам да допълня за него, да си купиш няколко бархетни пеленки, да ги постилаш под главичката на бебчо, че новородените връщат отвреме на време и ако трябва този жабок или там каквото е Simple Smile всеки път  да го переш, ще се съсипе доста бързо иначе е адски сладурско!
Искам да питам мамите раждали със секцио в дните след операцията с какви бикини ходихте? Плитки? Дълбоки? Безшевни? Не знам там да не ми опира на шева  newsm78
Въпрос за мамите, които НЕ СМЯТАТ да кърмят Към какво АМ сте се ориентирали? Алекз е отгледан с Аптамил, сега пак взех една кутия, въпреки че Джи Пи То ми препоръча НАН Хипоалергенно, но на 2 места не го намерих и накрая взех Аптамил да имам 1 кутия.
Някой решил ли е да ползва шишета на Д-р Браун? Подарявам стерилизатор  за микровълнова на Д-р Браун   bouquet
Аааа Мели, май ти питаше за разликата между два шезлонга на Фишър Прайс, доколкото виждам, тя е само в десена. На моя сайт има подробни описания на всички люлки и шезлонги на ФП, ако искаш можеш да го посетиш www.toytownbg.com Ако си харесаш нещо, както съм обещала доста отдавна ще направя отстъпка колкото мога от цената   bouquet
Футуре маманче и аз да кажа колко сладко щръкнало коремче имаш. И мойто така изглежда вече! Радвам се на добрите ви резултати
Ам, мерси маманче. Аз вече твърдо се навих за кошче (ще стане като с кошарата)  Laughing Искам такова на Томи Типи, но нещо не успявам да намеря из нета информация от къде и на каква цена мога да се сдобия с такова.
Адри, тичай в Пигис хаус. Те са вносители на Томи Типи за България. Аз си купих такъв кош. Не забравяй да си купиш и резервна касетка с торбички  Peace Цената на коша беше около 50лв. а касетката 10лв.

# 229
  • София
Ето такова кошче искам - http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.bimbomarket.it/ … 26sa%3DN%26um%3D1
Струва ми се доста интелигентно за разлика от останалите, които разглеждах и които не представляват абсолютно нищо по-различно от плътно затваряща се кофа с найлонов чувал за скромната сума от 70-80лв  #Crazy

Ани, мерси. От там ще си го взема щом има Simple Smile  Hug

# 230
Аддри,май Ани беше казала,че си е взела коп на Томи Типи,но може и да се бъркам.Даже снимка беше публикувала.
Моето е такова,каквото си показала,на Sangenic.Ама не си го намирам из багажите,дето съм пратила при майка ми,намерих си само  4бр. касети торби.
Виждам,че Ани е писала.Ани,изпери ги след накисването и ако пак има петна,накисни в млякото.На мен на бялото порт-бебе ми изката едно огромно жълто петно,което с прането ,преди това,не упях да махна.Ама поседяха доста в мляко,даже взе да намирисва млякото след 2-3 дни,не се сетих да го сменя. Embarassed

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:58 от ДесиХ2

# 231
Ani Boland , съгласна съм за повръщането и прането ... а такива пелени съм си взела , така че май наистина ще е най-добре от тях да слагам под главичката а иначе си имам и бебешка възглавничка,която е тооооолкова тъничка .. Simple Smile
*Jeny* не се ядосвай,и не се напрягай. Гледай себе си и бебчо. И щом те е заболял кръста,си почивай повечко. И може да гълташ по някое друго но-шпа.
Аз много се чудя дали изобщо да взимам кошче за памперсите...

# 232
Маманче, браво на госпожицата, нека все така расте. Heart Eyes
Абе не знам на какво ни беше това пътуване...то с нас винаги си е приключение, ако не едно е друго. Важното е, че сме здрави. А Андора...много си я уважаваме, много е хуабво да се избяга от тукашната жега. Но спирам, а и след като родя едва ли ще тръгна с 2 деца, от които едното бебе. Naughty Сядам си на Д-то и кротко.

Ани, дойде един приятел да ни прибере, и гума ни донесе, но секретният болт на спуканата се разяде и няма развиване, та я оставихме там, днес мъжът ми ще ходи с негов приятелда я оправя и да си я прибере. Whistling
И командировка го пращат. И както можеше да отказва, сега не може. Трябвало да пътува, защото нямали шофьори, та сигурно нощта ще тръгне, още не се знае. Поне е предупредил шефа си повече да не го планува за командировки.

Адри, кофа според мен ще ти е нужна, ако мислиш да е в стята. Аз лично се цедях и нощем и доста се разбуждах та нямах проблеми да отскоча до кухнята и да хвърля памперса.

Жени, добре дошла! Heart Eyes Не видах дали си писала как мина гостуването ти? Ако искаш кажи с 2 думи. За работата съвет немога да дам, ти ще вземеш най-доброто решение. но ако не ти плащат няма смисъл да се бъхтеш.

Да ви се похваля, апарата ми е чудеееен. И го взехме на супер цена. Спряхме се на Канон ЕОС 500Д! Ама има толкова функции, че свят ми се завива. Лошото е, че опътване има само на Испански и Португалски, та ще търя в нета как се борави с туй чудо. Joy Отделно чета литература как се снима, че то си е цяло изкуство, а е грехота с такъв хубав фотоапарат да не правя и хубави снимки.
За сега само детето и кучето са в обектива, но и мен ако ме хване ще ме щракне съпружето, че да видите мама хипопотам. Mr. Green

Отивам да сложа детето да спи и да си взема душ, че умирам от жега, а не е толкова топло днес.

# 233
Рони, честито за фотоапарата.  HugКато знам от кога го чакаш много се радвам за теб.  Simple SmileАма сега чакаме и снимки Hug За гостуването не ми се говори, важното е че вече мина Laughing
Дели, виж за Но-шпа не се сетих. Сега ще си взема от аптеката Hug
Аз мисля да заложа на шишетата на д-р Браун без бисфенол и против колики Simple Smile

# 234
  • Deutschland
Жени и моя съвет е да не ходиш на работа щом не искат да ти плащат допълнително.Ми то и баси нахалството.Да не би да работиш за червения кръст.Моят и твоя термин са по едно и също време,на 15.10.Значи от 01.09. трябва да излезеш в болничен нали?Тук е 6 седмици преди термин и това се пада 03.09.трябва и аз да изляза.Но аз мисля да остана поне до 19.09 на работа защото парите хич няма да са ми излишни.Аз също ще си взема болничния,но и заплатат също.Сега парите са ни много нужни.Някой ден като ми остане повече време да пиша ще ви разправям какво правя на работа.
Хайде чао за сега че 3-часовата ми почивка свърши... Tired

# 235
*Jeny* аз винаги имам но-шпа но .. и аз не се сещам по предназначение да го използвам Simple Smile и когато трябва Simple Smile
Момичета аз от толкова пазаруване на какви ли не бебешки неща ... онзи ден и аз направих "ревизия" с майа ми и установих че имам 7 шишета ..  Shocked
От вчера съм се побъркала нищо не ми се яде освен пастет  Embarassed
А днес не бях яла нищо.. чак сега огладнях и веднага оправих 4 филийки скромнички Simple Smile
BabyMama извинявай,чак сега се върнах назад да се сетя на кой какво ме питаше Simple Smile
Чантите за родилното са ми от Пловдив,но ги видях и тук в София в подлеза на Плиска,много са удобни и да ви кажа побраха ми доста неща,макар че в клиниката не искат нищо.

# 236
Рони- честито за фотоапарата- само щастливи мигове да увековечаваш с него Grinning

Future maman - браво на порасналата госпожица, дано и занапред да е всичко наред с нея Hug

Я да се самоцитирам, току виж някой се е сдобил с помпа за кърма и помогне за избора  Grinning

Момичета- от много места ми казват, че е добре да съм запасена с помпа за кърма предварително(защото аз си я бях записала в графа "при нужда" Wink) - извинявам се ако сте го споменавали и по-напред, но на какво сте се спрели?

# 237
zdraveite, izviniavam se za latinicata, no niamam bg na tela mi. Lega v MD i ste lega do sekcioto. Kontrakciite sa ovladiani, no 2te gospojici natiskat i razkritieto mi e 4 sm. Biha mi injekciite za drob4etata i sega 4akame den za den. Problema e, 4e razkritieto e goliamo i doki se pritesniava za navlizane na eventualna infekcia. Momi4eta pazete se, i ne podceniavaite podgotvitelnite kontrakcii! Pri men te sa doveli do tova razkritie. Reguliarni kontrakcii, na vseki 10-15 min sa si opasni. Blagodaria za podkrepata i vi Hug

# 238
Cho-ko стискам палци колкото е възможно по-дълго да останат в тумбачето малките бебки.
Хубаво е всъщност че те като килограми не са малки вече,защото 4 см. разкритие си е .. доста.
Ти не се притеснявай,бъди спокойна,лекарите ще направят всичко най-добро и всичко ще е наред.
 Hug Hug Hug бъди спокойна!!!

# 239
zdraveite, izviniavam se za latinicata, no niamam bg na tela mi. Lega v MD i ste lega do sekcioto. Kontrakciite sa ovladiani, no 2te gospojici natiskat i razkritieto mi e 4 sm. Biha mi injekciite za drob4etata i sega 4akame den za den. Problema e, 4e razkritieto e goliamo i doki se pritesniava za navlizane na eventualna infekcia. Momi4eta pazete se, i ne podceniavaite podgotvitelnite kontrakcii! Pri men te sa doveli do tova razkritie. Reguliarni kontrakcii, na vseki 10-15 min sa si opasni. Blagodaria za podkrepata i vi Hug

Чо-ко,само запази спокойствие,вси4ко ще е наред Peace

С теб сме и ще се молим вси4ко с теб и беб4етата да е наред Praynig
успех мила Hug

Общи условия

Активация на акаунт