Отговори
# 570
Как се правят крутони? newsm78
Аз ги пека, като ги овалвам в зехтин и сол, понякога поръсвам и с чесън на прах.

# 571
Аз ги пека, като ги овалвам в зехтин и сол, понякога поръсвам и с чесън на прах.
И аз ги пека.
В малка купичка слагам зехтин и разбърквам с подправки(кой каквито обича ) и после заливам нарязания на хапки хляб ,обърквам ги хубаво и после в тавичката. Simple Smile

# 572

С чесън стават ли хубави? Не съм пробвала да ги правя така.

# 573

Въпрос на вкус  Simple Smile Ако обичате в къщи чесън ще ви допаднат.

# 574

Въпрос на вкус  Simple Smile Ако обичате в къщи чесън ще ви допаднат.

Да обичаме, но не съм се сещала да слагам

# 575
а как ухаят крутоните с чесъъъъъъън  Crazy Crazy  
Могат да се пекат и в мв-то в купа. Завъртат се 2-3 пъти по минута, накрая заливат със сместа с подправки и зехтин/олио и още два пъти.

Въпрос за фастъченото масло:
Аз имам фастъчена паста /не знам дали е същото/ Ще стане ли да направя кифлички с тях, че не им хареса иначе да ядат?

# 576
а как ухаят крутоните с чесъъъъъъън  Crazy Crazy  
Могат да се пекат и в мв-то в купа. Завъртат се 2-3 пъти по минута, накрая заливат със сместа с подправки и зехтин/олио и още два пъти.

Въпрос за фастъченото масло:
Аз имам фастъчена паста /не знам дали е същото/ Ще стане ли да направя кифлички с тях, че не им хареса иначе да ядат?
Пепи фъстъченото масло е смляни фъстъци. Simple Smile

# 577
значи моето е фастъчен крем, щото е сладко и гъъъъъъъъъсто като много гъст течен шоколад.

Всъщност май фастъчена паста беше  newsm78 newsm78

# 578
Момичета спешно ми трябва помощ.Купих си марципан за покриване на торти,но идея си нямам дали се разточва на тесто преди да се покрие тортата,как се оцветява...помагайте! Hug

# 579
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
значи моето е фастъчен крем, щото е сладко и гъъъъъъъъъсто като много гъст течен шоколад.

тази паста се разтича като се пече Peace
пробвай да сложиш малко в тестото, а не като пълнеж.
така кифличките ще имат аромат на фъстъци  Peace

# 580
като пека риба на електрическа тефлонова скара, може ли да сложа фолио отдолу, да не залепва рибата?

и втори въпрос: намират ми се някои екзотични рецепти от главните готвачи на известни местни ресторанти. Индийски, пакистански, и разни дето не ги знам от кой точно край на азия са. Дали някой го интересуват, предвид че са със специфични подправки и вкус, и дали са за отделна тема или за някоя вече съществуваща?

# 581
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
тити, аз имам интерес към рецептите  Mr. Green
има закована тема: превод на световни рецепти, можеш там да ги пуснеш. Peace

за рибата - аз напоследък слагам рибата в намазнена хартия, която се ползва за опаковане на сандвичи, съответно не пропуска мазнината.
оформям като дъното на кутия (в детската градина ги правихме  baby_neutral), намазнявам и слагам рибата.
тя не залепва по хартията  Peace

# 582
благодаря, но нямам хартия, затова питам за фолио. Или пък да я омазня повече рибата да не лепне? Не мога да я мариновам в нещо специално, защото искам бебето да яде от нея.

# 583
  • При елфите ...
благодаря, но нямам хартия, затова питам за фолио. Или пък да я омазня повече рибата да не лепне? Не мога да я мариновам в нещо специално, защото искам бебето да яде от нея.

Не съм сигурна дали ще стане, но пробвай да намажеш реотаните на скарата с олио. Моя съпруг преди да метне нещо на скарата го прави този номер.

# 584
аз писах, че е тефлонова - така или иначе се маже с мазнина, но рибата си лепне. Нищо, ще стане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт