Дървено креватче или мрежесто креватче-кошарка?

• 16 570
  • 244
  •   1
Отговори
# 45
Със сина ми купихме дървено легло, което се трансформира в голямо. Чудесно е.
Сега с малката имаме и дървено и преносимо. Спи си в дървеното, другото е zа.. ей така.. Та явно съм zа дървените  Peace

# 46
  • София
 Hug
разбира се, че е твой вкус. просто казах, че ако едно дете спи до 3 години в сгъваема кошара, то после направо му се купува нормално легло, няма никакву нужда нито от кошара, нито от тези комбинираните.

просто това
Цитат
така или иначе ще ви се наложи да купувате кошара
е някакво изключение за 3 годишно дете.

аза преносимите....и на мен не ми допадат особено...но за път са си удобни....вероятно зависи и марката, от там и материята...и цената тоже Wink  bouquet

# 47
И аз съм за дървените креватчета,според мен са по-удобни и практични-особено комбинираните,които се трансформират в легло за по-голямо дете.

# 48
  • Пловдив
И аз мисля да взимам о двете, защото платняното е по - удобно при пътувания.

# 49
  • София
Алекс спи в дървено легло, завещано от кака му. Онзи ден взехме кошара от кума. Ще я използваме само когато пътуваме. Алекс при кошарата нормално.

# 50
Купихме и двете за сина ми, като основно спи в дървеното.
Кошарата е удобна при пътуване, както и за игра до определена възраст.

# 51
  • София,
И двете ми деца са използвали дървени легла, на баткото леглото го ползвахме до три четири години и после го изпратихме при баба му в провинцията, сега си го ползваме и малката си спи в него, когато сме там. А за нея купихме едно прекрасно легло - дървено, води се 4 в 1. ДОста е голямо и удобно, кошът е огромен и дълбок и се люлее, има си и шкафчета - три отдолу и три отгоре, горните се демонтират и се поставят до леглото като нощно шкафче, а люлката кош се обръща - решетката се маха и става като бюро, на останалата част се слага нормален голям матраки, може да се ползва докато детето се омъжи или ожени Mr. Green. Леглото е страшно стабилно и удобно, решетката е само отпред, но е достатъчна.
КОшара не съм купувала, но после много съжалявах, наложи ни се да пътуваме и една приятелка ми зае нейната, но горното ниво ми се струва много нестабилно, а на долното ниво е супер ниско някак си и е почти до земята, наложи се да купувам дунапрен и да и правя матрачета и то две за да стане що  годе високо и стабилно, иначе основата е доста нестабилна и се клатушка.
Според мен и двете са необходими, но ти сама си преценяваш какви възможности имаш. МОжеш да си купиш хубаво дървено легло и някаква по евтина кошарка, а може и някой да ти подари Blush.

# 52
С две ръце съм за дървеното креватче Peace

# 53
  • Пловдив
Аз съм за дървенето краватче, имаме и кошарка използваме я за пътуване основно.

# 54
Имам и двете.Дървеното креватче
е на колелца.Кошарата сме я ползвали
за игра и да спи,когато сме пътували.
Не мога да кажа,че кошарите са толкова
удобни за пренасяне.
Креватчето си е креватче.

# 55
Първоначално купихме кошарка, предимството й е, че можеш да си я носиш навсякъде като пътуваш и така дъщеря ми се научи, да си спи само и единствено в кревата си. Но сега вече й умаля и купихме дървено креватче. Така че незнам, ти трябва най-добре да си прецениш.

# 56
Дървено креватче Peace

# 57
  • в илюзия
дървено креватче.

# 58
  • софия
Аз съм за дървено креватче,кошарките са удачни при пътуване
и за игра според мен.

# 59
Ние сме с мрежеста кошарка. Това, че може да се носи насам-натам, не означава, че сме я носили. Според мен е въпрос на личен избор какво легло ще вземете - едното или другото си имат и плюсовете и минусите. И не си мисли, че детето ще иска да стои в кошарката, за да играе. Няма такива филми. Синът ми вече и за спане почти не я използва. Спи при нас предимно.

Общи условия

Активация на акаунт