Отговори
Момичета, някой правил ли е скоро чревни иследвания? Нашето педи вчера ми обясни че вече касата не поема чревни и паразитни иследвания и трябва да дам 23 лв. за тях. Т.е аз имам 2 деца и трябва да дам близо 50 #Cussing out
До миналата година с 2 лева минаваше номера и направление от лекаря...

# 1
  • Бургас
Аз точно затова ходих днес до една лаборатория да питам и лаборантката ми обясни, че ако не е ползвано за годината направление ми се полага такова.  Peace

# 2
Ей тези лекари на големи тарикати се правят май, въпреки че съм супер доволна от нашето педи, никога жената нищо не ми е отказвала, но... Thinking

# 3
Няма такова нещо-аз в четвъртък дадох изпражнения за чревни и паразити на малката-дадох си и направление,изписано ми от педиатърката ни.

# 4
Аз доколкото знам трябва да се пусне и микробиология и тя се заплаща.Чревните се поемат от касата,каза ми го позната лаборантка.

# 5
Не вярно, днес взех направление от личната за всички изследвания за ясла. И изобщо не е питала ползвали ли сме или не сме ползвали направления тази година. А тя е много стриктна относно всичко, което касае ЗК.

# 6
  • София
не,не е вярно,дадоха ми направление за лаборатория бодибакт или нещо подобно на ,,пиротска,,

# 7
Благодаря ви момиетаааа, значи има нещо гнило при нас...ще я видим тази работааа

# 8
не,не е вярно,дадоха ми направление за лаборатория бодибакт или нещо подобно на ,,пиротска,,
Направление за конкретна лаборатория? На направлението ли пише , че трябва да направиш изследванията точно там?

# 9
И нашата лична каза, че не се поемали и даде само за кръв и урина, другото - трябвало да го платим. В САНА  искат 20 лв. за изследванията.  newsm78

# 10
Не се поемат, ако детето е на по-малко от 2 години, така обясни педиатъра. Днес правихме такива изследвания и платихме 23 лева.

# 11
  • София
Не,  преди 2 седмици ги правихме с направление от педито (детето ми е на година и три месеца). Аз си платих само за моя Васерман, защото ме мързеше да ходя до мойто ЖП Peace

# 12
Очевидно е различно при различните педиатри, до колко благосклонни са да отпускат направления.

# 13
  • Бургас
Е според мен трябва да си е регламентирано от здравната каса.  Peace Иначе на тука има - тука нЕма ми прилича работата  Confused

# 14
Очевидно е различно при различните педиатри, до колко благосклонни са да отпускат направления.

Абсолютно си права!Майка ми е джи-пи,каза,че на нейните деца-пациенти не дава направления за изследвания за яслата.И много се очуди,когато и казах,че на дъщеря ми джи-пи-то тук в Пловдив даде 3 направления-за чревни,микробиология,и кръв и урина.Само васермана си го платих-8лв.

lionkata  Hug

Общи условия

Активация на акаунт