Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 632
  • 259
  •   1
Отговори
# 30
Напоследък се улавям, че се заглеждам по количките (особено ако са в розово  1stroller Grinning ), но в никакъв случай не се завирам в тях и не съм и правила опит да пипнам бебето. А много ми се иска да ги нагушкам.  Heart Eyes

Даже вчера заговорих една малка 3 годишна принцеса, която беше с баба си на разходка. Страхотна красавица с рокля на цветя, просто не устоях  Embarassed

Peace

# 31
Не ме дразни.Зяпали са ,зяпат...аз също се улавям ,че надничам...няма лошо Peace

# 32
Даже много, спират ме да ми говорят, идват и гледат все едно се знаем от години...даже една баба веднъж се затича,че да го види....някой ме дразнят, особенно едно бабе дето ходеше срещу нас на тясна уличка и направи задръстване за да се радва на бебето Naughty

# 33
Големият даже ми го вземаха от ръцете да го мачкат....така докато на 7 месеца една комшийка го разболя и беше на гентамицин.Да видиш след това колко зла мога да бъда.След това за малкия не съм позволявала нито завиране нито пипане.
Сега с момата от сега се дразня как ми пипат корема.Дори днес една комшийка, която я ме поздрави , я не се засвяткала с двете ръце към мен с думите ''Ма бебе ли ша си имаме....''Представете си какъв поглед съм извадила щом се спря в последния момент, пък приятелката, която беше с мен вика ''Ми няма  да си имате, ми тя ще си има''.

# 34
Не.  Naughty
Никой не се е завирал в количката с бебето ми, когато съм била аз с него. Просто си изглеждам бурсук и ги е страх. Mr. Green

# 35
Случвало се е  да надничат, но не и да пипат. Не ми е неприятно.
Аз също понякога се заглеждам по други бебета. Embarassed

# 36
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Много пъти ми се е случвало да се завират хора и да ги закачат и двамата. Не бих казала, че ми е неприятно.

# 37
И на мен ми се е случвало,но чесно казано не ме дразни.Стига да не го пипат,няма проблеми.
Аз сьщо се заглеждам понякога по чужди бебета,особено по едни тризнаци в Морската Blush

# 38
Напълно те разбирам. Страшно е неприятно. Една баба преди две-три седмици се навря в количката, за да извади от устата на сина ми връвчицата от панталонките му Shocked. Пък той си се забавлява сам така. Питам аз - какво и пречи на нея? И какво и влиза въобще в работата? Имам си термин за тез д....тите изк...ли баб....ри, ама айде да покажа възпитание, няма да го напиша Mr. Green.

# 39
да погледнеш в преминаваща или спряла количка с интерес и да се вреш вбебето са разлрични неща.За мен второто е неприемливо.

# 40
Зяпат,разбира се,но засега не съм се дразнила,явно не са били от нахалните

# 41
Всъщност не ми се е случвало.Никой не е зяпал в количката с бебето,особенно непознати.Би ми било неприятно.

# 42
  • Mars Hotel
Почти не се е случвало някой да се завре в количката и да пипа детето. Отдалеч много хора гледат, усмихват се, коментират, но винаги е било с добро.
Аз също гледам дечицата, особено ако са много мънички - сладки са ми, радвам им се. Но не бих ги пипала. Naughty

# 43
Всъщност не ми се е случвало.Никой не е зяпал в количката с бебето,особенно непознати.Би ми било неприятно.
Защо?!Малките бебета са толкова сладки и много хора ги гледат с умиление.Мен сега ме гледат с големия тумбак и ми се усмихват.Това,спред мен,са естествени чувства,които се зараждат у хората при вида на бременна или бебе.Аз самата казах,че винаги се заглеждам по чужди колички и бебета, и с учудване разбирам,че на някои хора им  е нерпиятно.Затова те и питам де. Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 23:23 от ДесиХ2

# 44
Нахалници не са се навирали,или опитвали да пипат бебето ми(и първото,и второто).Поглеждат в количката,усмихват се,и толкова.Това не ме дразни,и аз се усмихвам в отговор,и така Grinning

Разбира се не би ми било приятно ако някой непознат си позволи да се натика близо до бебето,камо ли пък да го пипа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт