Минувачите зяпат ли в количките с децата ви?

• 10 639
  • 259
  •   1
Отговори
# 150
Aз не обичам да ми зяпат детето също Peaceи затова съм  малко нагла Party
Като ми зяпат в количката, я обръщам на другата страна и им става тъпо. Много обичам малки бебенца, но не смея да се заглеждам, освен ако  майката не разреши, защото знам колко е гадно Hug
И аз съм така!

# 151
Случвало ми се е, но съм по-толерантна и гледам да не се впечатлявам от такива неща. Може би не се е намерил човек, който да ме издразни още.
Иначе, аз не си позволявам да правя така, колкото и да съм любопитна да видя някое бебе. Знам, че има хора, на които не им е приятно, затова и не надничам.

# 152
  • София
Странно, на мен пък ми е приятно като се радват хората. Simple Smile И си мисля, че и на другите им е приятно. Ама явно греша.

# 153
  • Burgas, Bulgaria
4ак пък толкова-имах си други ядове ........

# 154
  • Stuck in a moment
Редовно зяпат.
В началото доста ме смущаваше, понеже съм и донякъде суеверна, освен това не е много приятно.
Сега вече свикнах, но все още има хора, които просто не ми харесва да ми зяпат детето и си завъртам нарочно количката.

# 155
На мен ми е много приятно и понякога им се усмихвам в отговор  Simple Smile

# 156
  • Stuck in a moment
Но има хора които хвърлят едни прикрити погледи без никаква положителна емоция в тях,от такива тръпки ме побиват
Съгласна!

# 157
Не ме дразни това, че го заглеждат. Но страшно се нервирам, когато докато пазарувам например, някоя бабка най-вече  го щипва по бузката или ръчичка. Направо откачам. От своя страна пък синът ми им отговаря с писък, защото много мрази да го пипат.

# 158
  • София
Не ме дразни това, че го заглеждат. Но страшно се нервирам, когато докато пазарувам например, някоя бабка най-вече  го щипва по бузката или ръчичка. Направо откачам.

И аз полудявам! Ама няма смелост да им кажа нищо и вътрешно ми иде да ги убия! #2gunfire

# 159
Такива екземпляри се стрещат винаги. Peace

# 160
Тук в Гърция, освен че зяпат и бъркат в количката, може и даже детето да ти извадят от количката за да му се порадват и това непознати хора/ абе нахална работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green/. В началото правех драми, сега вече свикнах.

# 161
Два пресни,пресни случая:
    1.Непозната баба фиксира моята бебка и води до количката внучето си,което беше на около 2-3год.повдигна го да види малката по-добре и му каза:
     -Погали,баба бебето!Виж колко е кротко.
   Аз най-любезно (заради внучето и)казах,че неможе,ама ми идеше  #2gunfire
     2.Една съседка от селото на свекито ме среща точно когато бебка се беше унесла и заспиваше в количката.Надвеси се над нея ,издърпа биберона на горкото сънено бебче и почна да му говори на висок глас.
    Незнам за кое ме беше повече яд?За това,че  събуди и разплака бебето или заради нахалството ...А,че беше с немити ръце,то се подразбира...

# 162
Честно казано винаги ме учудват подобни теми. Какво лошо има някой да гледа бебетата? И в моя случай са две и винаги сме били обект на възхитени погледи, на мен не ми остава нищо друго освен да се пъча като горда мама  Flutter
Не ме дразни дори като ги пипат, може би тук хората са по-тактични, отколкто в БГ, знам ли  newsm78 Но никога не съм се дразнила ако възрастен човек се радва на бебетата, та дори и ако ги пипа. Аз самата се радвам толкова на малки бебчета, а за старите хора радостта е още по-голяма, сякаш в тези малки същества виждат продължението на живота. Защо да им отнемам тази радост?
   Така е права си,но майчиният инстинкт на мамите с малки бебета е по-силен от съчуствието към самотните баби и дядовци...Ех,какво да се прави... Embarassed

# 163
Моята количка никой не заглежда.
Явно са ми грозни децата или просто не ми правят впечатление дребните неща.  Sunglasses

# 164
  • София - Рим и обратно
Тук в Гърция, освен че зяпат и бъркат в количката, може и даже детето да ти извадят от количката за да му се порадват и това непознати хора/ абе нахална работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green/. В началото правех драми, сега вече свикнах.
И тук, в Италия е така. Директно ти хващат детето за ръчичките, целуват го, даже оня ден един познат тип, уж лекар, взе да й духа в лицето  Shocked. Задавих се с колата, дето я пиех. А си мислех, че съм свикнала вече на прекалено сърдечното отношение към бебетата тук  ooooh! . Това ако беше в БГ, някоя майка щеше да го е отстреляла на мига  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт