Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е ахондроплазията?
Какви са възможностите за лечение на ахондроплазията?
Какви са преживяванията на други родители с деца, страдащи от ахондроплазия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е ахондроплазията?
-
Какви са възможностите за лечение на ахондроплазията?
-
Какви са преживяванията на други родители с деца, страдащи от ахондроплазия?
-
Какви са препоръките за родителите на деца с ахондроплазия?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Привет и на всички майки, които следят темичката!
Писала съм ти и на лични, разгледай назад, има доста изписано! Тази година ще търся вариянти и извън България, в случай, че имам нова информация ще постна в темата! Ако искаш да препоръка за специалист в дадена област пиши коя... Аз лично реших да не прибягвам до момента с хормон на разтежа, за сега само рехабилитация и се отразява добре! Водих я в Горна баня скоро....но заради изкривяването на гръбнака и с 2 думи нищо! Била малка, нито е за корсет нито за операция, да я заведа след 1 година, никакви препоръки за физиотерапия или нещо подобно, ние сами се насочихме къде да ходим. Успех и на теб!
Сега не мога нищо друго да ви кажа, освен да се радвате на прекрасните си деца и се опитайте, да не поставяте на преден план проблемите им..радвам се, че ние успяхме, защото вече разбирам какво означава реален проблем.....да я няма! Искам да не забравяте никога надеждите си, да ги обичате повече от живота си, защото душата избира семейството в което да се роди и вашите душички ви заслужават, както нашата ще е винаги в сърцата ни! Целувам ви и се радвам, че вече сте толкова много....защото ми дадохте толкова много!!!! Без вас нямаше да се справя и да имам време да я обичам толкова много!!!!! Благодаря

) Успех мами, бъдете супер силни!