Перла-една изстрадана любов-13

• 28 894
  • 436
  •   1
Отговори
# 15
  • Тук и сега
Инджи прекали,ако съм на Мехмед на мястото  няма да имам нервите да я изтърпя  Naughty
Голямо превземане беше в тия  2 серии

# 16
Момичета отивам да сънувам Къванчо  Laughing Лека и спокйна вечер навсички и страстни сънища  Mr. Green

# 17
Цитат
ММмда, правилно, сега като се замисля Инджи наистина прекалява!Трябва всяка вечер в точно определен час да си е в леглото - по ефирна или по без нощница и да чака Мехмет да се прибере, без значение откъде и в колко часа; с пълна маса с маркови парфюми ,  и като влезе момчето да го пита хем невинно, хем с мръснишка нотка в гласа "Скъпи, с кой флакон да се наръся тази вечер?" Joy Joy Joy Joy Joy           Peace

Добра идея!!  Thinking Във всеки случай по- ще свърши работа от "разкарай се, ходи си при к*****а  Joy

# 18
Най- ме е яд, че преди "Перла" не са снимали Къванч в друга любовна сага, с друга мома в ролята на негова любима, та Инджито да беше прочела във форумите тука к'во нещо моми го искат, пък макар и само за една нощ, без значение с коя е официално, та даже и списъци се правят, ред да има и да няма прескочени и недоволни!!! Истинска идилия и споделяне на любимия! Тогава нямаше да му се опъва на Мехмет, пък на нас да ни опъва нервите!

# 19
За анкетата отговарям свободно.Ще бъда себе си без никакви позьорски работи.Пък ако ме хареса добре Peace

# 20
  • Sofia
За анкетата ще му кажа направо, че го искам. Какво да му увъртам, то целта е ясна

# 21
  • Варна
А знаете ли Берг със сестрата на Гьокхан ли се събира? Тя такъв мерак му има, а той се прави на магаре.
Въобще според мен всичките мъже във филма се държат глупаво с жените, които обичат.

# 22
Момичета, ние все пак гледаме от наша гледна точка, а няма какво да се лъжем, тук сме си доста разкрепостени.
Там очевидно моралът и вижданията около отношенията мъж-жена не са съвсем като нашите.

Хмм, Къванч да му мисли с толкова фенки, то човекът току-виж от зор обърнал резбата..  Joy

# 23
  • Пловдив
С отговор в анкетата не мога да се ангажирам, защото Къванчо- калпазанчо не го знам що за човек е в реалния живот, а и вече споделих че не ми харесва, а във филма има еротични мигове, които признавам, но пък там е мъж, на когото не бих свалила шапка. С две думи - ще се въздържа от гласуване, за да не обърквам цялостния вот.

Момичета, ние все пак гледаме от наша гледна точка, а няма какво да се лъжем, тук сме си доста разкрепостени.
Там очевидно моралът и вижданията около отношенията мъж-жена не са съвсем като нашите.

При европеизираните семейства, които не са малко държанието на двойките е както тукашното. Морала е относително понятие. Както там, така и в България. Не е нужно да идеализираме турския морал. За филма сценаристите са се постарали.

# 24
  • Бургас
Добро утро , благодаря ви за ББ .
Има ли някъде качени сношните серии и ако може линк направо  Embarassed

# 25
Добро утро , благодаря ви за ББ .
Има ли някъде качени сношните серии и ако може линк направо  Embarassed
http://vbox7.com/search/?vbox_q=perla&ord=date сериите са 75-76 и са на части  Peace

# 26
е ама много бързо пишете Heart Eyes

# 27
 На мен поведението на Инджи ми харесва. Тя е права - той е свикнал да получава всичко лесно и наготово. Как може да си мисли, че след като се връща късно от вечеря с друга жена, тя ще се съгласи да легне с него? И като не е по неговата, ще блъска по стените и ще вдига къщата на главата си! За какъв се мисли тоя?
 Изгубено доверие трудно се връща, това е истина. От друга страна е вярно, че с подобно поведение Инджи отблъсква Мехмет и той може да предпочете Нихан. Но мисля, че в момента тя се е примирила с факта, че го губи и иска просто да му върне свободата, а и своята. Така че поведението й е логично.
 Що се отнася до анкетата, не го искам Къванч никакъв. Не е моят тип мъж изобщо.

# 28
  • into the blue
Vali_N  Peace Напълно съм съгласна със всичко,което си написала.

# 29
здравейте момичета! много бързо напредвате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт