Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 988
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Честита осма месечинка на Йоана, Габи и Карина!
Пепи, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много обичана и късметлийка.

Страхотен букет си получила, браво на мъж ти!

Билянке, много дълги години да се обичате и уважавате! Честито!

Дони, супер парти! Да е жив и здрав малкия разбойник Хриси!
Копривке, страхотиийска торта си направила както винаги!

Натали, бързо да се оправя малчо и лек път до България!

Сладурче, как си?
siska8607, свалихте ли температурата на Божидар, как сте?
Пепи, Настя страхотна пухкавелка, пупу
bubi4ko, много са ти сладки двете принцеси
Усмихнато, и аз съм запланувала авокадо, малко се чудих, защото на едно място срещнах че участвало в кръстосани алергии но и при алергично предразположение след 8 ми месец било ок, та смятам да го дам намачкано с банан
Кокосче, Вики голям тарикат с леглото, ще му изям дупето с памперса
Радостчо, и на вас лек полет
Елена, Марти какъв голям мъж е станал!
tobito, Ивко много свойски е застанал на бара! Много е сладък с тази кърпа!

Хубава вечер от нас!  bouquet

# 226
Пепи,честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие и много, любов!
Билянка,честито и на теб!Дълги години щастлив семеен живот!

# 227
ау, колко събития, не мога да не отразя Simple Smile

Дони, страхотно парти (разгледах снимките в малък формат, не ми се отвориха иначе, но утре ще пробвам пак Simple Smile) И тортата е бижу, поздравления за майсторката   bouquet
Биляна, честито! Щастие, любов, разбирателство!
Пепи, да си жива и здрава, и така слънчева като тези хубави цветя!
Сладурче, скорощно оздравяване  Praynig Много, много непрятна случка, но да минава бързо. Аз ви мернах във вис виталис, но бързахме и не се обадих  Embarassed

ние сме добре, спас расте и хубавее  Mr. Green седи стабилно, изправя се от няколко дни, много е щастлив, радва се на проходилката, благодарение на нея откри, че имаме таван (полягва някакси и гледа нагоре  Laughing), пъне се да пълзи, но още му е трудно. стимул са му на батко му играчките, обожава да се вре в него и да му ги дърпа. познайте какво настава тогава  Mr. Green
яде добре, спи добре, зъби - 2 броя.
толкоз за тази вечер, до скоро Simple Smile

# 228
  • Пазарджик

# 229
Добро утро.
Ехее колко хубави поводи е имало макар и малко на патерици приемете и моите поздравления- Пепи, Честит Рожден Ден, здраве, семейно щастие и любов   Heart Eyes
Биляна, семейно щастие разбирателство, уважение и многооооо любов  Heart Eyes
Дони, страхотно парти, май е падало голяма игра с толкова много деца, а на Донята тортата е уникална, как й се радва само хриси, голям сладур  Heart Eyes
Еспа, добре си се завърнала,липсата ти се осещаше. Супер почивка сте ударили. Много щастливи изглеждате всички на снимките  Heart Eyes А Сами е пораснал и какъв сладурко е станал, ще го изпапкам.  Heart Eyes Температурата на Боги я свалихме след 24 часово подържане. Ходихме на 3 доктора, всички казаха едно и също- няма зачервено гърло, няма хрипове в гърдите, вероятно е вирус, никакви лекарства не ни преписаха, само Панадол профилактично, но тази сутрин се събуди с ужасна кашлица и хрема и пак ще ходим при педи. Благодаря за загрижеността, Еспа, много си мила както винаги.  Heart Eyes
Мария1986, благодаря за кафето. Как е малката Лина?
Пепи, малката Настюха е голяма дундичка и е толкоооооооооовааааааа сладкаааа, направо ми разтопи душата, умирам за бебета с гънки. Ето и от нас една снимка в същия дух.  Heart Eyes

Приятен ден на всички

# 230
Здравейте сладурки! Не сме писали скоро, а то толкова нови неща ...
Сладурчеста, много мъчно ми стана като прочетох какво те е сполетяло ooooh! И без друго си си слабичка и крехка, а сега не знам какво е с вкусничкия кюфтачко.. Дано бързо се оправиш и да не те боли...  Praynig
Еспа, добре си се завърнала от моренцето. Липсваше тук, във форума. Радвам се че сте си изкарали добре. А това за неспането и постоянното сучене нощем, е същото и при нас. А аз защо не виждам снимките
Дони, прекрасно парти, да сте много, много щастливи с малките палавници! А за тортата - нямам думи - овации за майсторката!
Kokonut, честита 9-та месечинка на "артистичното диваненце"!
Натали, Радостчо, лек път и бързо климатизиране в БГ.
Болничките бебчета и мами бързо да се оправят!  Hug
Биляна, 3 пъти честито!!!!!! Много лично и семейно щастие и любов около вас!
Пепи, ЧРД!!! Да си много обичана, глезена и желана! Стахотни рози!
Тобито- снимката е уникална!  Wink
Сиси, за авокадото да кажа, че на нас тук ни го препоръчаха като една от първите храни при захранването. Само намачкано с вилица го прибавям към каши или банан -  не е  необходима топлинна обработка  Naughty
Хубав и усмихнат ден от нас с Дани!  Hug
На който му се гледат снимчици на Дани от последните дни, ето: http://picasaweb.google.bg/SteDalin/BabyDaniel8thMonth?authkey=G … RgCPvZmbKv5-jVBw#
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. - събудихте се Wink Добро утро!

# 231
  • София
Ха добрютруууу Simple Smile
Патилина, не знам дали си обърнала внимание, но във ваша чест темата ще се заключи на 50 страница Hug Шегувам се разбира се. Но как ще я изпишем с този нисък интерес напоследък...
Затова - малко конструктивно предложение - да разнообразим писанията - че без да ми се обидите, ама малко ми омръзна само за ядене да си говорим основно. Още повече, че всеки подхожда по свой си начин.
И подтикната от новата ни булка - нова тема и на разговор. Обсъжда ли сме как сме се запознали. Да обсъдим примерно - колко време му беше нужно да се престраши да ви предложи? И беше ли сватбата ви  сватбата на вашите мечти?
Еспа, добре завърнали се Hug
Сиси, сега ходиш на лекар и да кихне...ще дойде един момент, в който няма да ти пука hahaha Не в буквалния смисъл де...Ама аз си знам - за кашлица давам Стодал, температура - Панадол. Е, вече ако и това не помогне ходя при личната...ама и тя това ми изписва. Смеем се, че понякога само я уведомявам как лекувам децата, а тя се съгласява в повечето случаи. Защото аз съм върл противник на АБто и да чукна на дърво, за 3 години Хриси що е антибиотик не знае, дано не се и налага...Не се шашкай толкова Hug

П.С А, днес и Гого използва по предназначение гърнето и пляскахме за браво hahaha Божееее, на какво се радвам. Три годишния престой вкъщи не ми се отразява добре...

П.П.С В сряда моя приятел Синоптик.бг каза, че времето ще е добро. Ние с Беби ще слезнем до центъра - има ли желаещи да ни видят - около Народния примерно - да си кажат бързо. И само да знаят, че по-късно от 16.30 не можем да останем, че и Бате трябва да си вземем от градина.

# 232
  • Варна.....
Ха,
Дони и в това обсъждане няма да се включа- още не ме е взел моят хубостник.
Даже му казвам,че ще че изтърве- такава `убава, и децата готови направени  Joy
А иначе и аз съм домашен лекар- с Алекс поне два пъти седмично в началотно ходех на лекар. Сега Преслав забравям даже и на консултация да го заведа.....
Хъм, вие на гърне ги слагате бебетата- аз май не бързам. Или поне не ми се занимава да клеча до него.

# 233
Здравейте и от мен!
Мария,благодаря за кафето.
Сиси и Пепи,много сладки на гърнетата са Peace
Сладурчеста,много неприятно,бързо възстановяване
Еспа,липсваше ни Hugснимките са чудесни Peace
Дони,прекрасно парти,големи скици малките сладури Laughing,аплодисменти за майсторката на тортата-разкошна е Peace
Колкото до новата ни тема и аз няма да се включа-и ние не сме се взели  Joy
Новото при нас  с Марио е ,че вече почти сме си купили крачета,голям кеф е в тази проходилка,няма такава радост,обикаля цялата къща,а като го сложа в леглото да спи или да си играе -е а познайте Joy става на крака и започва да крещи колкото може от кеф и няма сядане Mr. Green
И с другото което мога да се похваля -избини още един зъб-вече са 8 на брой Crazy
Гърне  още не ползваме.
Лек ден на всички!

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 12:10 от desisladka

# 234
Добър ви ден Hug
Приспах малкото зверче и седнах малко на компа за разпускане.
Пепи Ч.Р.Д. на патерица мила  bouquet Да си жива, здрава и много щастлива!
Биляна много семейно щастие ви желая и цялата любов на земята Hug
Еспа и Тобито добре сте се завърнали  Hug
Да дам отчет за кашите - пробвахме и млечна на "Хип" с банан и праскова и много му хареса. Никаква реакция не забелязах, за щастие  Mr. Green
Тази седмица май ще се сдобия с така желаната от мен пералня със сушилня и край на висенето по просторите и чеденето през зимата къде да простирам   Hands Clap   Hands Clap   Hands Clap
За гърнето трябва да си призная, че аз съм изключително несериозна  Blush Слагам го веднъж на два -три дена когато се сетя, а той иначе си върши работата там, ама с такава несериозна майка ... Ще взема да се стегна от днес, защото наистина се засрамих  Grinning
Хубав ден ви желая !

# 235
pepi_slanchogledche много е сладък на снимките и мойта дъщеричка е малко по слабичка, но с доста гънки. newsm53

Smiling_Sisi много ти благодаря за тази таблица която ми даде. newsm20

Espa доста време сте били на море, най - хубавото е че не ви е омръзнало. Много неща правите вече за 3 седмици, това е похвално. smile3501Много лошо е това което ви се е случило Weary.

Kokonut да ти кажа този който е отвътре му е по добре, а този който е от вънка не му завиждам понеже може да падне  newsm53 и ние сме нещо подобно, но наща спалня е по - голяма.

Доника разкошна торта имате. newsm10

pepi_slanchogledche Честит рожден ден. Да си жива и здрава и всичко най най. smile3510

bilqna_dv пожелавам ти много щастлив семен живот family, да имате много разбирателство и да гледате първо вие да сте добре и  след това всички останали   bouquet

Доника аз бих се навила да обсъжда ме теми и за нас.Например може да споделиме някой семен проблем и да си дадеме съвет. Мисляче в това няма нищо лошо, но и разбира се да неспира ме да си обсъждаме и да си даваме съвети за бебоците  newsm30.Аз подкрепям тази идея  newsm10

А сега да попитам нещичко и за моята принцеса 1cribНие сме на сухо мляко на нестле NAN HA1 и наща докторка каза че неможеме да дава ме нищо в което има мляко освен ако не е хипоалергично.Някой случайно да го ползва това мляко и дали наистина дава само безмлечни каши, както сме ние.Яд ме е понеже има разнообразие на каши а ние само безмлечна на хумана и малко на хип има.
А иначе Ивето голяма палавница е станала, имаме си 2 зъбчета от долу и чака ме от горе да изникнат вече близо 2 месеца.http://www.bebealbum.bg/album.php?bebe=2720 това са снимки на Ивето понеже немога да се оправя да си сложа снимка.

хубав и слънчев следобед Simple Smile

# 236
Момичета, благодаря ви за милите думи!
pepi_slanchogledche много е сладък на снимките
Laughing Той е момиче  Party, ама като нямаме коса, така е
Сиска8607 , гледам и вашите гънки не са малко  Laughing
desisladka , какво правите с тези зъби. На нас докато ни излезат, на вас сигурно ще започнат да се сменят  Laughing
Аз още съм безциклена  newsm78, макар че заменихме 2 хранения, но пък на ден суче поне 4 пъти, та сигурно затова.
Дони, нали обсъждахме как сме се запознали. Е, не всички разказваха, ама то е пък който иска. За мечтаната сватба- абе можеше и още ,но то жените сме така  Mr. Green
Тази седмица май ще се сдобия с така желаната от мен пералня със сушилня и край на висенето по просторите и чеденето през зимата къде да простирам   Hands Clap   Hands Clap   Hands Clap
Браво! И аз имам нужда от сушилня, ама скоро няма да е!
Разгледах снимките на Патилина и bubata5 ! Много са сладки дечицата!
Патилина
, Дани голям синеочко  Heart Eyes

# 237
pepi_slanchogledche стряшно много се извинявам ако съм те обидила по някакъв начин, не е било нарочно. Weary

# 238
  • София
Хммм, кат гледам колко моми има тук - ще направя сватбена агенция и да ви бракуваме една по една - няма само аз да съм набутана яяяя Просто бях подтикната от Билянка - как се решиха след 2 деца да се оженят...след като снощи, понеже се сдърпахме с мъжо си мислех, че май щеше да ни е по-добре без брак... Embarassed

# 239
  • Пазарджик
bubata5  Ето кои каши са безмлечни и без глутен и спокойно можеш да ги даваш на малката.Между другото много е сладка.
Фризокрем Зърнена каша с 4 плода
                   Царевица
                   Ориз и царевица
Лактана     Безмлечна Био Каша с пълнозърнест Ориз
Плазмон   Перли
Сънвал        Безмлечна каша с ориз
                   Каша от елда
Милупа       Био безмлечна каша грис
Хип             Елда с плодове
 Хумана        Елда
                   Ябълкова безмлечна каша

desisladka Честито ново зъбче на малкия юнак.Да беличко и здравичко.А ние пък още сме беззъби. Confused

Patilina  И вие сте големи сладури.
siska8607 Много съсредочено гледа Божи в гърнето.Сладур.

Хммм, кат гледам колко моми има тук - ще направя сватбена агенция и да ви бракуваме една по една - няма само аз да съм набутана яяяя Просто бях подтикната от Билянка - как се решиха след 2 деца да се оженят...след като снощи, понеже се сдърпахме с мъжо си мислех, че май щеше да ни е по-добре без брак... Embarassed
Laughing Laughing LaughingОтваряй,сигурно ще има много желаеци.А и спретваш страхотни партита за рд,така че сигурно ще имаш много клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт