Пепи, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много обичана и късметлийка.
Страхотен букет си получила, браво на мъж ти!
Билянке, много дълги години да се обичате и уважавате! Честито!
Дони, супер парти! Да е жив и здрав малкия разбойник Хриси!
Копривке, страхотиийска торта си направила както винаги!
Натали, бързо да се оправя малчо и лек път до България!
Сладурче, как си?
siska8607, свалихте ли температурата на Божидар, как сте?
Пепи, Настя страхотна пухкавелка, пупу
bubi4ko, много са ти сладки двете принцеси
Усмихнато, и аз съм запланувала авокадо, малко се чудих, защото на едно място срещнах че участвало в кръстосани алергии но и при алергично предразположение след 8 ми месец било ок, та смятам да го дам намачкано с банан
Кокосче, Вики голям тарикат с леглото, ще му изям дупето с памперса
Радостчо, и на вас лек полет
Елена, Марти какъв голям мъж е станал!
tobito, Ивко много свойски е застанал на бара! Много е сладък с тази кърпа!
Хубава вечер от нас!

Много, много непрятна случка, но да минава бързо. Аз ви мернах във вис виталис, но бързахме и не се обадих 
И без друго си си слабичка и крехка, а сега не знам какво е с вкусничкия кюфтачко.. Дано бързо се оправиш и да не те боли... 

Не в буквалния смисъл де...Ама аз си знам - за кашлица давам Стодал, температура - Панадол. Е, вече ако и това не помогне ходя при личната...ама и тя това ми изписва. Смеем се, че понякога само я уведомявам как лекувам децата, а тя се съгласява в повечето случаи. Защото аз съм върл противник на АБто и да чукна на дърво, за 3 години Хриси що е антибиотик не знае, дано не се и налага...Не се шашкай толкова 

Слагам го веднъж на два -три дена когато се сетя, а той иначе си върши работата там, ама с такава несериозна майка ... Ще взема да се стегна от днес, защото наистина се засрамих 

Много лошо е това което ви се е случило
.

, да имате много разбирателство и да гледате първо вие да сте добре и след това всички останали
.Аз подкрепям тази идея
Ние сме на сухо мляко на нестле NAN HA1 и наща докторка каза че неможеме да дава ме нищо в което има мляко освен ако не е хипоалергично.Някой случайно да го ползва това мляко и дали наистина дава само безмлечни каши, както сме ние.Яд ме е понеже има разнообразие на каши а ние само безмлечна на хумана и малко на хип има.
, ама като нямаме коса, така е
, макар че заменихме 2 хранения, но пък на ден суче поне 4 пъти, та сигурно затова.