Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 357
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • планетата Земя и по точно до морето
Ами следя доста старателно темата.Просто не пиша често...последните страници са само за Есмер.Попитах защото не можах да открия в коя серия се разбира, благодаря!
Ето Kpuccu заповядай ! В 31/8 част Есмер научава, че Айлин е Езел !  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=fXq7QwA_puQ
Серията със сватбата е  #Crazy #Crazy #Crazy newsm09 newsm09 newsm09
Monda

# 676
  • гр.София-Красна поляна
Ива&СиЕ и моят мъж като разбра че си падам по Кенанчо ми каза
Ти сготви нещо, пък си го гледай цял ден музикантчето Laughing Laughing Laughing
Sega ще ти вика: Ти сготви нещо, пък си гледай полицайчетоSimple Smile
Ами той мисли че това е същия сериал  Laughing Laughing Laughing
hahaha
A моя като почне филма и вика ,,пак ли тия маанета почват,,

# 677
  • Варна
А това към края на серияла ли става http://www.youtube.com/watch?v=oB0gkxgbnXI&feature=PlayList& … ;playnext_from=PL

# 678
BBДА. Това е когато Езел замина с Али в Америка, за да се лекува (Али). По това време тя е бременна от Есмер. И се връщат в Турция Али, Езел и бебето. Есмер мисли,че те са се оженили в Америка и страда. В последствие разбира, че  детето е негово. Но Али пак подмолно си премулчава и се прави на луд, не показва с нищо,че детето не е негово.

# 679
  • Варна
BBДА. Това е когато Езел замина с Али в Америка, за да се лекува (Али). По това време тя е бременна от Есмер. И се връщат в Турция Али, Езел и бебето. Есмер мисли,че те са се оженили в Америка и страда. В последствие разбира, че  детето е негово. Но Али пак подмолно си премулчава и се прави на луд, не показва с нищо,че детето не е негово.
Благодаря  Hug

# 680
  • София
въх, на Кенанчо му върви на гадни роли Wink[
quote author=zisska link=topic=423616.msg12507010#msg12507010 date=1253360594]
Ива&СиЕ и моят мъж като разбра че си падам по Кенанчо ми каза
Ти сготви нещо, пък си го гледай цял ден музикантчето Laughing Laughing Laughing
Sega ще ти вика: Ти сготви нещо, пък си гледай полицайчето:-)
Ами той мисли че това е същия сериал  Laughing Laughing Laughing
hahaha
A моя като почне филма и вика ,,пак ли тия маанета почват,,

вие сте добре, а моя вика-Преди-Аман от Онур и Керем ooooh!
Сега-Аман от Демир и Есмер ooooh!
пък и щерката като почне музиката и започва да денси, и рече че и детето съм повредила Embarassed

Монда, мерсаж за инфото, разтрепериха ми се мартинките #Crazy

# 681
ДАйте дая видим и жената на Бурак. Мис Турция  newsm78

Eто...

# 682
Лика-прилика са си двамата, хубава му е булката на Бурак. И бебчо е много сладък! Heart Eyes

# 683
BBДА. Това е когато Езел замина с Али в Америка, за да се лекува (Али). По това време тя е бременна от Есмер. И се връщат в Турция Али, Езел и бебето. Есмер мисли,че те са се оженили в Америка и страда. В последствие разбира, че  детето е негово. Но Али пак подмолно си премулчава и се прави на луд, не показва с нищо,че детето не е негово.
ББ Значи Али постъпва гадно дори с хората които уж обича : Езел и Есмер !Неудачник и гадняр !!!!
Въпрос ББ А как разбира, че бебето е негово ?

# 684

Не е лош кръстоносецът, но нещо прекалено оформени вежди са му направили,

това беше първото, което забелязах и аз. Есмер със скубаните вежди (А малката Дефне от "Перла" с вежди като на Филип Тотю) В този сериал също няма красиви актьори. Пфуу... егати чудото. Единствено тоя... Ендер изглежда малко по-прилично и Айлин, макар , че не е 1-ва младост.
В Сълзи над Босфора почти всичките актьори са красиви, в Брак с чужденец... тия младите също, ама в Мелодията, в Пътищата на съдбата и тука... кошмар

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 16:09 от BGpapa

# 685
А Демир от " Аси" е самата красота !  Joy Joy Joy    Есмер е много по магнетичен от него и има излъчване на мъж ! А Езел е много чаровна, без да е безумна красавица.   Peace
БГпапа , иди да ти леят куршум, да нямаш кошмари  hahaha

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 16:22 от Ari888

# 686
Да, същия глас му дублира - Стефан Димитриев. А пък на другия пораснал, не му знам името още, превежда гласа на Керем  - Николай Николов  Heart Eyes

той не го превежда, а го дублира, тоест озвучава (преводачките са Райна Иванова и Таня Благова). А гласът на Керем е Христо Узунов, не е Николай Николов.
Стефан Димитриев, по-известен като Барни Ръбъл от "сем. Флинтстоун" тук озвучава Али, Тимур и т.н

# 687
А Демир от " Аси" е самата красота ! 

да, така е . Много по-добре от Есмер и Али.
Иначе за Езел, си права. Симпатична е, на мен ми харесва. Не е първа красавица, но е готина, наистина

# 688
Е BGpapa стига обикаля с тоя аватар да ни дразниш Аз нарочно не влизам в темата за Аси щото като го видя Демир и забравям мъжо  Laughing Laughing Laughing

# 689
  • София
това беше първото, което забелязах и аз. Есмер със скубаните вежди (А малката Дефне от "Перла" с вежди като на Филип Тотю) В този сериал също няма красиви актьори. Пфуу... егати чудото. Единствено тоя... Ендер изглежда малко по-прилично и Айлин, макар , че не е 1-ва младост.
В Сълзи над Босфора почти всичките актьори са красиви, в Брак с чужденец... тия младите също, ама в Мелодията, в Пътищата на съдбата и тука... кошмар

Имаме много различна представа за красотата. Според мен няма по-красив и чаровен от Есмер, във всички турски сериали които са давали до момента.
А Ендер е  Sick
Явно за теб красотата е в европейското излъчване, докато при мен е точно обратното. А Есмер прилича повече на арабин отколкото на турчин, нали майка му е иракчанка, затова толкова ме радва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт