Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 351
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Явно за теб красотата е в европейското излъчване, докато при мен е точно обратното.
напротив, точно на Мурат Йълдъръм (Демир) кое му е европейското излъчване? но си изглежда доста добре.
От "Брак с чужденец" Кадир (с черната коса и очи) изглежда според доста хора (и според мен) много по-добре от Нико (който пак е турчин, русоляв и със сини очи). Бил съм доста време в ТР, не ми разказвай точно на мен как изглеждат хората там. Понеже тук обсъждате повече мъжете, не жените... Да кажа , че по лични впечатления,... русолявите и синеоки са мн. повече от маслиненоочковците като мене, като Кадир и като Демир... хаха

# 691
  • София
Явно за теб красотата е в европейското излъчване, докато при мен е точно обратното.
напротив, точно на Мурат Йълдъръм (Демир) кое му е европейското излъчване? но си изглежда доста добре.
От "Брак с чужденец" Кадир (с черната коса и очи) изглежда според доста хора (и според мен) много по-добре от Нико (който пак е турчин, русоляв и със сини очи). Бил съм доста време в ТР, не ми разказвай точно на мен как изглеждат хората там. Понеже тук обсъждате повече мъжете, не жените... Да кажа , че по лични впечатления,... русолявите и синеоки са мн. повече от маслиненоочковците като мене, като Кадир и като Демир... хаха

Казах го по повод на това че харесваш Ендер. За Демир е ясно че излъчването му е всичко друго но не и европейско  Laughing
И не разбрах какво против веждите на Есмер имаш? Мен пък много ме кефят! Ще взема да накарам и мъжът ми да си ги оскубе  Joy

# 692
Ами следя доста старателно темата.Просто не пиша често...последните страници са само за Есмер.Попитах защото не можах да открия в коя серия се разбира, благодаря!
Ето Kpuccu заповядай ! В 31/8 част Есмер научава, че Айлин е Езел !  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=fXq7QwA_puQ
Серията със сватбата е  #Crazy #Crazy #Crazy newsm09 newsm09 newsm09
Monda

Много ти благодаря!  bouquet

# 693
Има ли го някъде целия филм поне с английски субтитри?
В YouTube само откъсчета намирам Crossing Arms А искаам да го гледааам, ако трябва и с речник Thinking

# 694
ББбащата на Есмер е Сюлейман. А онзи ,който има същия пръстен е баща на Али. По погрешка пръстенът е бил попаднал в плика с досието на Есмер в Дома.Това се разбира в последните серии
ББ: Сюлейман НЕ Е баща на Есмер. До края на филма (с изключение на самия финал) отношенията между тях си остават като между баща и син, но те нямат кръвна връзка.
Бащата на Али е Ешреф - друг мафиот, който се появява след "кървавата сватба" (така я наричат в пресата). Именно синът на Ешреф - Авшар, е отговорен за нападението на сватбата на Есмер и Бахар. Впрочем накрая на филма Ешреф остава в затвора с Али, но двамата така и не разбират, че са баща и син.
Бащата на Езо е българският мафиот Николай, който е нещо като "капо ди тути капи" (над него е само един и то кой!) и се появява по-нататък.
След "кървавата сватба" във филма влизат и други персонажи: майката и сестрата на Бахар (Кадер); вече споменатият Ешреф и семейството му; Ниран - жена, също дълбоко замесена с мафията (по-нататък Ендер й става любовник, а по-късно и съпруг); една "фалшива" Езо (дело на Шереф); Асиа - сладко осиротяло момиченце, което Айлин ще иска да осинови ...
Колкото до боя, който Ендер ще отнесе от Есмер - първият е към 15-16 серия при вас (малко преди първата целувка).

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 13:47 от Leyla

# 695
ооо,  Tired рибката умря. Сега какво ше прави Али.

# 696
  • СТАНДАРТНО.
 Аз само не разбрах момиченцето Езел ли се казва, или Езо  newsm78

# 697
Момичета,къде мога да гледам 7-ми епизод?В лапаче го няма

# 698
  • София
Аз само не разбрах момиченцето Езел ли се казва, или Езо  newsm78
Езел е лекарката, ако нея имаш предвид  Peace
Лейла   bouquet

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 20:06 от tonkabonka

# 699
Момичета в петък кой епизод беше?

# 700
а как Али и Есмер се светват един за друг? уж чета всичко, ако вече е споменато се извинявам.

# 701
  • Варна
7 епизод беше в петък.

# 702
7 епизод беше в петък.

Мерсаж Embarassed

# 703
Знаех си че българската нишка ще се окаже криминалнопроявена Laughing, ама те и другите герои са все мафиоти, де  Laughing

# 704
ето две от песничките в сериала.

Berk-Ayrılık
Berk-Şu karanlık

Ще пусна и малко линкове в началото на новата тема.

Şu karanlık gecenin bir sonu olmalı
Şu yağmurun şu kışın
Şu karanlık gecenin bir sonu olmalı
Hiç dönüşü yok bu kaçışın

Ah ben seversem
Ağlar gökyüzünde yıldızlar
Aşk penceremden
Gülen bir çocuk sana bakar

текстът на "Онази тъмнина" (Шу каранлък), една от песните на Берк в саундтрака

Общи условия

Активация на акаунт